Дельта 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 165166167168169 ... 3136>
Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 14:22

kiryn написав:
  idealstorm написав:kiryn
задать повторно вопрос,но по тел. 044-428-9595 либо 0800-500-600

Пытался, но "напрямок перевантажено"

# за допомогою скайп-телефонії
# електронною поштою

consultant@deltabank.com.ua
Info@deltabank.com.ua
# через зворотній зв'язок
# за допомогою поштового зв'язку
04080, Київ, вул. Фрунзе, 39
idealstorm

Подякував: 19 раз.
Подякували: 192 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 15:01

kiryn написав:
  idealstorm написав:kiryn
задать повторно вопрос,но по тел. 044-428-9595 либо 0800-500-600

Пытался, но "напрямок перевантажено"

Напишите руцями заяву, подпись свою поставьте :)
Сфотьте её и 1, 2 стр. паспорта + стр. с пропиской.
Все эти картинки отправьте на consultant@deltabank.com.ua
Может быть в течен. 2..3х раб. дней Вам перезвонят-уточнят и сделают как Вы просили :)
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 15:07

Найкраща пропозиція ON-LINE

в $ отлично 10,25 на год
emeta

Подякував: 167 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 15:11

вчора викрали (можливо втратив) портмоне з картками Дельти та ще декількох банків. вже через півгодини якесь мудило спробувало скористуватись Ощадною - в аптеці розрахувалось на 10грн і через 8хв у Фуршеті на 15грн. Телефон лежав в іншій кімнаті -- СМС не почув, зате відразу зателефонували з служби безпеки Банку, запитали чи розраховувався я і заблокували картки. Приємно здивований оперативністю СБ, дякую.
Є ж му*** - замість того щоб отримати винагороду за техпаспорт (був в портмоне) почало розраховуватись картками, і собі наварив тільки 25грн (налу не було) і я без техпаспорта.
vovella

Подякував: 2 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 15:35

kiryn написав:Может уже задавался вопрос, но я не нашел его. Как увеличить дневной лимит на проведении операций по Сберегательной карте №1?

Уважаемый kiryn,
сообщаем, что для изменения суточного лимита на перевод средств в СДО "Интернет- банк" на срок до 3-х дней на сумму до 40 000 грн. в сутки ( для категории клиентов "VIP" – 80 000 грн./сутки) есть возможность обратиться в Контакт-центр Банка по телефонам 0-800-500-600 или 044-428-95-95. Если необходимо установить сумму лимита в большем размере или на более долгий срок, в таком случае необходимо обратиться в отделение Банка с паспортом для написания заявления установленной формы. Спасибо за вопрос.
Delta official

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 16:04

vovella написав:вчора викрали (можливо втратив) портмоне з картками Дельти та ще декількох банків. вже через півгодини якесь мудило спробувало скористуватись Ощадною - в аптеці розрахувалось на 10грн і через 8хв у Фуршеті на 15грн. Телефон лежав в іншій кімнаті -- СМС не почув, зате відразу зателефонували з служби безпеки Банку, запитали чи розраховувався я і заблокували картки. Приємно здивований оперативністю СБ, дякую.
Є ж му*** - замість того щоб отримати винагороду за техпаспорт (був в портмоне) почало розраховуватись картками, і собі наварив тільки 25грн (налу не було) і я без техпаспорта.

Интересуюсь чисто академически и, как говорится, впрок, на будущее.
А почему эти две операции породили сомнение у Службы безопасности банка?
Разве требуется какое-либо подтверждение от клиента на пришедшие СМС-ки о произведенных транзакциях с карты?
AlexJ

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 16:12

AlexJ написав:
  vovella написав:вчора викрали (можливо втратив) портмоне з картками Дельти та ще декількох банків. вже через півгодини якесь мудило спробувало скористуватись Ощадною - в аптеці розрахувалось на 10грн і через 8хв у Фуршеті на 15грн. Телефон лежав в іншій кімнаті -- СМС не почув, зате відразу зателефонували з служби безпеки Банку, запитали чи розраховувався я і заблокували картки. Приємно здивований оперативністю СБ, дякую.

Интересуюсь чисто академически и, как говорится, впрок, на будущее.
А почему эти две операции породили сомнение у Службы безопасности банка?
Разве требуется какое-либо подтверждение от клиента на пришедшие СМС-ки о произведенных транзакциях с карты?

Подтверждение не требуется. Это мониторинг банка так работает - система при торговой операции по карте засекает нехарактерную активность(например, никогда картой не пользовались для покупок по терминалу, а тут воспользовались), подает сигнал живому человеку, а он звонит клиенту и перепроверяет данные. Если клиент подтверждает, что все ок, в дальнейшем по таким операциям звонков не будет.
unlock

Подякував: 523 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 16:47

unlock Дійсно Ощадною фактично не користувався для розрахунків, в основному кредиткою.
vovella

Подякував: 2 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 18:04

Re: Дельта

tatop написав:Так Ви не зрозуміли хід моєї думки.
Казначейськи рахунок тут ні до чого.
Я ж лише проінформував і зовсім не агітував.
Сам є вкладником Дельти.
Вашим сервісом, в основному, задоволений.
Реакція на пости клієнтів представників Дельти на цьому форумі взагалі на найвищому рівні.

Ви стаєте кращими не від похвал а від реакції на справедливу критику.
А мій пост зовсім не критичний і на нього можна було зовсім не реагувати.

Я не был в претензии и не критиковал ваш пост. Вопрос вы подняли правильный, что фонд гарантирования не может гарантировать депозиты в крупных банках, а доступная ликвидность на казначейском счете и того меньше, что говорит о реальных возможностях выплаты. Просто нельзя ориентироваться на эти данные, крупные банки нельзя в нашей стране потерять, поскольку это приведет к более серьезным последствиям в банковской системе. Но призыв не вкладывать еще более рискованный.
vimex

Подякував: 35 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 18:26

vimex написав:
  tatop написав:Так Ви не зрозуміли хід моєї думки.
Казначейськи рахунок тут ні до чого.
Я ж лише проінформував і зовсім не агітував.
Сам є вкладником Дельти.
Вашим сервісом, в основному, задоволений.
Реакція на пости клієнтів представників Дельти на цьому форумі взагалі на найвищому рівні.

Ви стаєте кращими не від похвал а від реакції на справедливу критику.
А мій пост зовсім не критичний і на нього можна було зовсім не реагувати.

Я не был в претензии и не критиковал ваш пост. Вопрос вы подняли правильный, что фонд гарантирования не может гарантировать депозиты в крупных банках, а доступная ликвидность на казначейском счете и того меньше, что говорит о реальных возможностях выплаты. Просто нельзя ориентироваться на эти данные, крупные банки нельзя в нашей стране потерять, поскольку это приведет к более серьезным последствиям в банковской системе. Но призыв не вкладывать еще более рискованный.

Ось я і підтримую тимчасово вільною ліквідністю Ваш (наш) банк.
І ніяких закликів не вкладати не роблю.
Навіть хвалю Дельту, іноді.
Ну а моє відношення до чарівної і шановної ОР..... це словами не передати. :oops:
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

#<1 ... 165166167168169 ... 3136>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей