|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 28 січ, 2013 14:22
kiryn написав: idealstorm написав:kiryn задать повторно вопрос,но по тел. 044-428-9595 либо 0800-500-600
Пытался, но "напрямок перевантажено"
# за допомогою скайп-телефонії # електронною поштою consultant@deltabank.com.uaInfo@deltabank.com.ua# через зворотній зв'язок # за допомогою поштового зв'язку 04080, Київ, вул. Фрунзе, 39
-
idealstorm
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 192 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 січ, 2013 15:01
kiryn написав: idealstorm написав:kiryn задать повторно вопрос,но по тел. 044-428-9595 либо 0800-500-600
Пытался, но "напрямок перевантажено"
Напишите руцями заяву, подпись свою поставьте  Сфотьте её и 1, 2 стр. паспорта + стр. с пропиской. Все эти картинки отправьте на consultant@deltabank.com.uaМожет быть в течен. 2..3х раб. дней Вам перезвонят-уточнят и сделают как Вы просили 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 28 січ, 2013 15:07
в $ отлично 10,25 на год
-
emeta
-
-
- Подякував: 167 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 січ, 2013 15:11
вчора викрали (можливо втратив) портмоне з картками Дельти та ще декількох банків. вже через півгодини якесь мудило спробувало скористуватись Ощадною - в аптеці розрахувалось на 10грн і через 8хв у Фуршеті на 15грн. Телефон лежав в іншій кімнаті -- СМС не почув, зате відразу зателефонували з служби безпеки Банку, запитали чи розраховувався я і заблокували картки. Приємно здивований оперативністю СБ, дякую. Є ж му*** - замість того щоб отримати винагороду за техпаспорт (був в портмоне) почало розраховуватись картками, і собі наварив тільки 25грн (налу не було) і я без техпаспорта.
-
vovella
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 січ, 2013 15:35
kiryn написав:Может уже задавался вопрос, но я не нашел его. Как увеличить дневной лимит на проведении операций по Сберегательной карте №1?
Уважаемый kiryn, сообщаем, что для изменения суточного лимита на перевод средств в СДО "Интернет- банк" на срок до 3-х дней на сумму до 40 000 грн. в сутки ( для категории клиентов "VIP" – 80 000 грн./сутки) есть возможность обратиться в Контакт-центр Банка по телефонам 0-800-500-600 или 044-428-95-95. Если необходимо установить сумму лимита в большем размере или на более долгий срок, в таком случае необходимо обратиться в отделение Банка с паспортом для написания заявления установленной формы. Спасибо за вопрос.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 січ, 2013 16:04
vovella написав:вчора викрали (можливо втратив) портмоне з картками Дельти та ще декількох банків. вже через півгодини якесь мудило спробувало скористуватись Ощадною - в аптеці розрахувалось на 10грн і через 8хв у Фуршеті на 15грн. Телефон лежав в іншій кімнаті -- СМС не почув, зате відразу зателефонували з служби безпеки Банку, запитали чи розраховувався я і заблокували картки. Приємно здивований оперативністю СБ, дякую. Є ж му*** - замість того щоб отримати винагороду за техпаспорт (був в портмоне) почало розраховуватись картками, і собі наварив тільки 25грн (налу не було) і я без техпаспорта.
Интересуюсь чисто академически и, как говорится, впрок, на будущее. А почему эти две операции породили сомнение у Службы безопасности банка? Разве требуется какое-либо подтверждение от клиента на пришедшие СМС-ки о произведенных транзакциях с карты?
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 28 січ, 2013 16:12
AlexJ написав: vovella написав:вчора викрали (можливо втратив) портмоне з картками Дельти та ще декількох банків. вже через півгодини якесь мудило спробувало скористуватись Ощадною - в аптеці розрахувалось на 10грн і через 8хв у Фуршеті на 15грн. Телефон лежав в іншій кімнаті -- СМС не почув, зате відразу зателефонували з служби безпеки Банку, запитали чи розраховувався я і заблокували картки. Приємно здивований оперативністю СБ, дякую. Є ж му*** - замість того щоб отримати винагороду за техпаспорт (був в портмоне) почало розраховуватись картками, і собі наварив тільки 25грн (налу не було) і я без техпаспорта.
Интересуюсь чисто академически и, как говорится, впрок, на будущее. А почему эти две операции породили сомнение у Службы безопасности банка? Разве требуется какое-либо подтверждение от клиента на пришедшие СМС-ки о произведенных транзакциях с карты?
Подтверждение не требуется. Это мониторинг банка так работает - система при торговой операции по карте засекает нехарактерную активность(например, никогда картой не пользовались для покупок по терминалу, а тут воспользовались), подает сигнал живому человеку, а он звонит клиенту и перепроверяет данные. Если клиент подтверждает, что все ок, в дальнейшем по таким операциям звонков не будет.
-
unlock
-
-
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 січ, 2013 16:47
unlock Дійсно Ощадною фактично не користувався для розрахунків, в основному кредиткою.
-
vovella
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 січ, 2013 18:04
tatop написав:Так Ви не зрозуміли хід моєї думки. Казначейськи рахунок тут ні до чого. Я ж лише проінформував і зовсім не агітував. Сам є вкладником Дельти. Вашим сервісом, в основному, задоволений. Реакція на пости клієнтів представників Дельти на цьому форумі взагалі на найвищому рівні. Ви стаєте кращими не від похвал а від реакції на справедливу критику. А мій пост зовсім не критичний і на нього можна було зовсім не реагувати.
Я не был в претензии и не критиковал ваш пост. Вопрос вы подняли правильный, что фонд гарантирования не может гарантировать депозиты в крупных банках, а доступная ликвидность на казначейском счете и того меньше, что говорит о реальных возможностях выплаты. Просто нельзя ориентироваться на эти данные, крупные банки нельзя в нашей стране потерять, поскольку это приведет к более серьезным последствиям в банковской системе. Но призыв не вкладывать еще более рискованный.
-
vimex
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 січ, 2013 18:26
vimex написав: tatop написав:Так Ви не зрозуміли хід моєї думки. Казначейськи рахунок тут ні до чого. Я ж лише проінформував і зовсім не агітував. Сам є вкладником Дельти. Вашим сервісом, в основному, задоволений. Реакція на пости клієнтів представників Дельти на цьому форумі взагалі на найвищому рівні. Ви стаєте кращими не від похвал а від реакції на справедливу критику. А мій пост зовсім не критичний і на нього можна було зовсім не реагувати.
Я не был в претензии и не критиковал ваш пост. Вопрос вы подняли правильный, что фонд гарантирования не может гарантировать депозиты в крупных банках, а доступная ликвидность на казначейском счете и того меньше, что говорит о реальных возможностях выплаты. Просто нельзя ориентироваться на эти данные, крупные банки нельзя в нашей стране потерять, поскольку это приведет к более серьезным последствиям в банковской системе. Но призыв не вкладывать еще более рискованный.
Ось я і підтримую тимчасово вільною ліквідністю Ваш (наш) банк. І ніяких закликів не вкладати не роблю. Навіть хвалю Дельту, іноді. Ну а моє відношення до чарівної і шановної ОР..... це словами не передати. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-