|
Приватбанк 2010-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 30 січ, 2013 12:40
morryson76 написав:Але чи можливі якісь нарахування/штрафи/пеня якщо кредитка лишається неактивованою?
ні. це ніби її нема.
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 571 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 13:52
morryson76 написав:Saltan Дякую, знайшов ті Ваші дописи про боротьбу. Це один з відносно простих способів зпригнути з кредитки - активувати у відділенні тільки з/п картку. Цікавить варіант, якщо не активувати ніякої картки, отримувати готівку в касі з паспортом.
Шановний morryson76, якщо карта не активована, зняти готівку в касі з паспортом, Ви не зможете. З повагою, ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 13:56
morryson76 написав:line_wood12Так, це все дуже напрягає. Але чи можливі якісь нарахування/штрафи/пеня якщо кредитка лишається неактивованою?
Шановний morryson76, якщо платіжна пластикова кредитна карта "Універсальна" не активована, відсотки, комісії, не нараховуються. З повагою, ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 14:01
Dmaevs написав: morryson76 написав:line_wood12Так, це все дуже напрягає. Але чи можливі якісь нарахування/штрафи/пеня якщо кредитка лишається неактивованою?
Да, было бы интересно услышать мнение форумчан и официальный ответ Привата. У меня кредитка с 2008 года, очень попросили хорошие люди оформить Я ее оформил, но никогда не пользовался. Даже никуда никогда не всовывал, прошу прощения  В смысле, в банкомат или терминал. Вот смс кажется отправлял, когда мне ее торжественно вручили. Активирована ли она, не уверен, но видимо да. Карта просрочена, но в П24 висит. Лимит по ней постепенно растет. Но система пишет, что задолженностей у меня нет (ну их и не может быть, кредитками я принципиально не пользуюсь, только дебетками). Один раз после просрочивания карты звонили и настойчиво спрашивали, почему не пользуюсь. Сказал, что пользуюсь другими картами. Больше не впоминали про нее. Может, ее сдать, она мне не нужна. Приватбанк, можно ли это сделать по почте (желательно по электронной, но в крайнем случае и обычная подойдет), чтобы время на визит не тратить?
Уважаемый Dmaevs, закрыть карточный счет, Вы можете удобном для Вас отделении ПриватБанка. С уважением, ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 14:56
PrivatBank написав: morryson76 написав:Saltan Дякую, знайшов ті Ваші дописи про боротьбу. Це один з відносно простих способів зпригнути з кредитки - активувати у відділенні тільки з/п картку. Цікавить варіант, якщо не активувати ніякої картки, отримувати готівку в касі з паспортом.
Шановний morryson76, якщо карта не активована, зняти готівку в касі з паспортом, Ви не зможете. З повагою, ПриватБанк.
ТааааааК???? я не зможу отримати зі свого рахунку свої гроші? до чого тут активація?
-
morryson76
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 15:21
morryson76 написав: PrivatBank написав: morryson76 написав:Saltan Дякую, знайшов ті Ваші дописи про боротьбу. Це один з відносно простих способів зпригнути з кредитки - активувати у відділенні тільки з/п картку. Цікавить варіант, якщо не активувати ніякої картки, отримувати готівку в касі з паспортом.
ТааааааК???? я не зможу отримати зі свого рахунку свої гроші? до чого тут активація?
Шановний morryson76, Вас цікавило питання, якщо не активувати ніякої картки, чи можливо отримувати готівку в касі з паспортом. Якщо картковий рахунок не активований зняти готівку в касі з паспортом, Ви не зможете. Після активації карткового рахунку, клієнту надається можливість, зняти готівку без карти, в касі з паспортом або замовити послугу "Екстрені гроші" - зняття готівки в банкоматі без карти. З повагою, ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 16:07
morryson76 написав: PrivatBank написав: morryson76 написав:Saltan Дякую, знайшов ті Ваші дописи про боротьбу. Це один з відносно простих способів зпригнути з кредитки - активувати у відділенні тільки з/п картку. Цікавить варіант, якщо не активувати ніякої картки, отримувати готівку в касі з паспортом.
Вообще-то Вы имеете полное право заявить работодателю, что Вы желаете получать зарплату налом в кассе предприятия и работодатель не имеет права Вам отказать. Я не могу дать ссылки на законы, но где-то здесь на форуме было обсуждение этой темы.
-
Saltan
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 102 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 16:21
Alex777 написав:Уважаемый Mozart, Сколько не пытаетесь, Вы постоянно "выходите" на ветку ненавистного Вам Приватбанка. Ну а мы, клиенты Приватбанка - продолжим пользоваться его продуктами, в т.ч. картами, (кстати, недавно обзавелся Платиной - карта супер, всем кто часто бывает в заруб.командировках - рекомендую!), П24, мгновеенными рассрочками, экстренными деньгами, депозитами, и другими продуктами Привата.Каждому - свое! 
"Ненавистный" - громко и не совсем точно сказано ... Я не умалял и не собираюсь умалять ДОСТОИНСТВ крупнейшего банка страны. 99% платежных терминалов, где я рассчитываюсь карточкой (правда, другого банка) - установлены "Приватбанком". Однако упрямое ИГНОРИРОВАНИЕ и НЕПОНИМАНИЕ очевидных просчетов - не делает крупнейшему банку ЧЕСТИ...
-
Mozart
-
-
- Подякував: 479 раз.
- Подякували: 561 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 30 січ, 2013 16:59
Ніяк не можу підписати документи для відправки в П24(юридична особа). Спробувала уже все - і включити плагіни, і переінсталювати JAVA,і всі можливі браузери і допомога онлайн - все ніяк. Може, хто стикався з таким, підкажіть,що робити?
-
Lambada
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 68 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 17:05
Lambada написав:Ніяк не можу підписати документи для відправки в П24(юридична особа). Спробувала уже все - і включити плагіни, і переінсталювати JAVA,і всі можливі браузери і допомога онлайн - все ніяк. Може, хто стикався з таким, підкажіть,що робити?
Останній варіант - переінсталлювати Windows. Я розумію, це дуже кардинально, але часто допомагає. 
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
|