|
VAB Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 02 лют, 2013 21:56
var написав: Жерминаль написав:О,Дельта) по ІБ з Ощадного на кредитку йшли гроші аж 4 дні! Здерли додаткові кошти! Хіба ж це нормально? Я уявляю скільки б днів йшли гроші в інший банк. Борг по кредиту вони вирахувати конкретно не можуть! Людей багато,метушня якась,обслуговування так сяк тобі. І я постійний клієнт багато років. Дуже на мій «коханий» Приватбанк схоже. А про списання грошей за смс вже мовчу.
Отключение смс - по заявлению сразу. Все остальные означенные моменты решаются ну очень оперативно по звонку в Call-центр (по крайней мере сейчас). И риторический вопрос - а где хорошо?
Скрізь свої заморочки(( і тут їх хватає. За плату смс скільки раз питала,казали що нічого не сплачую. А гарячу лінію часто тероризую) не допомогає. Відповіді з відділенням часто розбігаються і пояснити не можуть.
-
Жерминаль
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лют, 2013 21:57
Жерминаль написав: var написав: Жерминаль написав:О,Дельта) по ІБ з Ощадного на кредитку йшли гроші аж 4 дні! Здерли додаткові кошти! Хіба ж це нормально? Я уявляю скільки б днів йшли гроші в інший банк. Борг по кредиту вони вирахувати конкретно не можуть! Людей багато,метушня якась,обслуговування так сяк тобі. І я постійний клієнт багато років. Дуже на мій «коханий» Приватбанк схоже. А про списання грошей за смс вже мовчу.
Отключение смс - по заявлению сразу. Все остальные означенные моменты решаются ну очень оперативно по звонку в Call-центр (по крайней мере сейчас). И риторический вопрос - а где хорошо?
Скрізь свої заморочки(( і тут їх хватає. За плату смс скільки раз питала,казали що нічого не сплачую. А гарячу лінію часто тероризую) не допомогає. Відповіді з відділенням часто розбігаються і пояснити не можуть.
Та везде так... Не расстраивайтесь... Говорят в Швейцарии лучше. 
-
var
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 02 лют, 2013 21:59
Ev_ написав:Жерминаль Ну, когда я закрывал депозит. Наличку в ВАБ не могли купить.
Це десь недавно було? Я завжди дзвоню дівчатам за 2 дні,кажу скільки буду забирати-віддають.
-
Жерминаль
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
var Я же и говорю, что если без риска, то это в государственный банк, а если в коммерческий, то риск есть всегда. Вот я и пытаюсь минимизировать свои риски, найти баланс доходности и рисков и надеюсь на лучшее. 
-
Ev_
-
-
-
-
-
-
Жерминаль написав: Ev_ написав:Жерминаль Ну, когда я закрывал депозит. Наличку в ВАБ не могли купить.
Це десь недавно було? Я завжди дзвоню дівчатам за 2 дні, кажу скільки буду забирати-віддають.
а что им остается делать, раз вы их предупредили 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лют, 2013 22:00
var написав:И риторический вопрос - а где хорошо?
В Альфі;)
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лют, 2013 22:03
chipmunk написав: var написав:И риторический вопрос - а где хорошо?
В Альфі;)
чем? ставками, обслуживанием?
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лют, 2013 22:04
Жерминаль В начале января, я лично заходил в отделение и предупредил за 5 дней, что хочу забрать свой депозит, а пришёл за ним - деньги не выдают, нету 
-
Ev_
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 02 лют, 2013 22:05
kievlyanka написав:чем? ставками, обслуживанием?
інетбанкінг, кешін банкомати...
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лют, 2013 22:14
chipmunk написав: kievlyanka написав:чем? ставками, обслуживанием?
інетбанкінг, кешін банкомати...
То есть ничем...
-
var
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему