Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Жерминаль написав:Просвітіть,бо ніколи не звертала увагу. Скільки там знімається по ощадному і чарівному гаманцю? Цікавить гривневий,долар і євро.
Шановна Жерминаль, плата за смс-сервис по ТП "Ощадна карта №1" не тарифікується, аналогічна послуга по ТП "Чарівний/Золотий Гаманець" складає 5грн./0,65 дол./0,65 євро. Дякуємо за запитання!
Представник Дельта! Першого лютого, після зарахувань відсотків на картку ЧГ, я в післяопераційний час виконав безготівкове поповнення поточного рахунку ОК1 в ІБ. Поясніть, будь ласка, чому до цього часу по картці ЧГ в ІБ відображується статус операції В обробці і Сума заблокована на рахунку ?
SerZH_137 написав:Представник Дельта! Першого лютого, після зарахувань відсотків на картку ЧГ, я в післяопераційний час виконав безготівкове поповнення поточного рахунку ОК1 в ІБ. Поясніть, будь ласка, чому до цього часу по картці ЧГ в ІБ відображується статус операції В обробці і Сума заблокована на рахунку ?
якщо ви бачите на Ощадній картці ці гроші - то все гаразд....можете користуватись..знімати , пересилати..а відображення в системі потім проведеться..а можливо уже провелось..ви гляньте ще раз.
SerZH_137 написав:Представник Дельта! Першого лютого, після зарахувань відсотків на картку ЧГ, я в післяопераційний час виконав безготівкове поповнення поточного рахунку ОК1 в ІБ. Поясніть, будь ласка, чому до цього часу по картці ЧГ в ІБ відображується статус операції В обробці і Сума заблокована на рахунку ?
Шановний SerZH_137, звертаємо Вашу увагу на те, що кошти переведені з карткового на поточний рахунок в післяопераційний час фактично списуються в 13:00 на другий робочий після проведення операції. Більш детально з регламентом проведення операцій в СДО «Интернет-банк Дельта» Ви можете ознайомитись http://deltabank.com.ua/personal/internet-banking/. Дякуємо за звернення!
melkh написав:Евгений,скажите,планируется ли ввести в ИБ пополнение моб.связи,интернета, прочее.Альфа,ПУМБ не первачки,которые ввели этот сервис и не проигрывают в этом.Если не секрет,то когда?
в меню ИБ, слева, есть раздел :"Оплата рахунків та послуг". Вы об этом?
Сделал платёж - получилось - распечатал - вышло что-то типа PrintScreen -> планируется ли сделать печать в виде обычного платёжного поручения - как, например, при переводе денег на чужую плат.карту внутри банка. Или уже такое есть и я просто не нашёл ? Спасибо.
Есть такая функция: Поточний рахунок - История операций - Операции в интернет банк! Выбираешь нужную операцию и в низу будет ПДФ файл который можно распечатать и отнести в отделение штампик поставить.
Шановний SerZH_137, звертаємо Вашу увагу на те, що кошти переведені з карткового на поточний рахунок в післяопераційний час фактично списуються в 13:00 на другий робочий після проведення операції. Більш детально з регламентом проведення операцій в СДО «Интернет-банк Дельта» Ви можете ознайомитись http://deltabank.com.ua/personal/internet-banking/. Дякуємо за звернення!
Я поповнювала картковий рахунок з поточного 24 січня післяопераційний час,а кошти зарахувались аж 28 січня. В результаті маю платити кошти по кредиту за дні,які не користувалась. Як це розуміти?
Ув. банк, приходят на счет деньги. Не отображается с какого банка, что за платежи и т.д., просто написано с другого банка и все. Где можно узнать, что за платежи??????
melkh написав:Евгений,скажите,планируется ли ввести в ИБ пополнение моб.связи,интернета, прочее.Альфа,ПУМБ не первачки,которые ввели этот сервис и не проигрывают в этом.Если не секрет,то когда?
в меню ИБ, слева, есть раздел :"Оплата рахунків та послуг". Вы об этом?
Баги интересуют? Выбираем "Київ" (или оставляем пустым), "Web-гроші та інші", жмем "Пошук" - никаких результатов. При этом если фильтры не устанавливать, то Webmoney в списке видно.
Порт написав:Оплата рахунків та послуг в ИБ полезная вещь. Однако выбор компаний, на чьи счета можно перечислить деньги по шаблону, пока весьма ограничен.
Хотел бы узнать еще причины, по которым сам клиент не может создать шаблон платежного поручения.
Пока знаю только две 1 - лень 2 - неумение пользоваться интернет банкингом
vimex написав:в меню ИБ, слева, есть раздел :"Оплата рахунків та послуг". Вы об этом?
Сделал платёж - получилось - распечатал - вышло что-то типа PrintScreen -> планируется ли сделать печать в виде обычного платёжного поручения - как, например, при переводе денег на чужую плат.карту внутри банка. Или уже такое есть и я просто не нашёл ? Спасибо.
Есть такая функция: Поточний рахунок - История операций - Операции в интернет банк! Выбираешь нужную операцию и в низу будет ПДФ файл который можно распечатать и отнести в отделение штампик поставить.
...
Только появляется данное поручение не сразу... а когда проведется банком.
Спасибо, увидел, появилось даже сразу - в статусе обработки.