Ось тут http://www.bmbank.com.ua/ru/about_BM_Ba ... l_results/ лежать підсумки діяльності за 4 квартал. Збитки 206 млн. Правда в резервах 255, а було 133. Активи розтанули за рік більше ніж на 800 млн грн. Що ж, рік відпочивали? До роботи ставайте, гроші заробляйте.
tatop написав:Ось тут http://www.bmbank.com.ua/ru/about_BM_Ba ... l_results/ лежать підсумки діяльності за 4 квартал. Збитки 206 млн. Правда в резервах 255, а було 133. Активи розтанули за рік більше ніж на 800 млн грн. Що ж, рік відпочивали? До роботи ставайте, гроші заробляйте.
Серед іншого за рахунок того, що багато "юриків" ушло, мабуть ті, що були повязані з ВТБ та не захотіли бути під новим власником... Але "фізики" практично на місці. Поки їм боятися немає чого, бо з ліквідністю у БМ все ДУЖЕ добре...
serg 2012 написав:Депозитные ставки не радуют а скорее огорчают.
Як на мене, нормальні ставки.
Извините это какие?За Дельту и БРС мы с вами обсудили.Я назову Вам десяток банков с лучшими депоставками.Или чем меньше тем Вам лучше?
А чим Вам погана ставка 22,25 (це з лояльністю) і можливістю поповнення в гривні. Аналогічна ставка на Рантьє в Барсіку. А БМ списав кучу поганих активів в 2012 і готовий до перемог.
Извините это какие?За Дельту и БРС мы с вами обсудили.Я назову Вам десяток банков с лучшими депоставками.Или чем меньше тем Вам лучше?[/quote] А чим Вам погана ставка 22,25 (це з лояльністю) і можливістю поповнення в гривні. Аналогічна ставка на Рантьє в Барсіку. А БМ списав кучу поганих активів в 2012 і готовий до перемог. [/quote] Быть готовым не значит побеждать.Почему не разместить в Дельте или БРС под 24 или 26%?Или нужен БМ?
serg 2012 написав:Извините это какие?За Дельту и БРС мы с вами обсудили.Я назову Вам десяток банков с лучшими депоставками.Или чем меньше тем Вам лучше?
А чим Вам погана ставка 22,25 (це з лояльністю) і можливістю поповнення в гривні. Аналогічна ставка на Рантьє в Барсіку. А БМ списав кучу поганих активів в 2012 і готовий до перемог. [/quote] Быть готовым не значит побеждать.Почему не разместить в Дельте или БРС под 24 или 26%?Или нужен БМ?[/quote] Для диверсифікації.
tatop написав:Classif, а що Ви розумієте під ДУЖЕ?
Я мав на увазі, що грошові кошти в активах "дуже" зросли, а зобовязання "дуже" зменшилися... Відповідно, у випадку паніки (а таке не можна виключати за часів, коли багато хто очікує раптового девалу ), коли клієнти-панікери можуть звернутися до БМ з вимогою достроково розірвати свої депо, йому це буде зробити набагато легше, ніж багатьом іншим банкам (кількість вільних грошей на кожного клієнта набагато більше ніж в багатьох інших банках)...