Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
absent50 написав:А чем грозит человеку написание его имени-фамилии по-русски,а не по-украински в П24?
Інет-банкінг все-таки, гроші... чи там можна навіть кличку писати? не звертав уваги якось (правда мені з цим пощастило - ім'я однаково пишеться обома мовами;) )
absent50 написав:Ему не понравилось,что ПБ написал его имя-фамилию по-русски и человек убил несколько дней своей жизни на это, да ещё и написал статейку с громким заголовком и лексикой канала СТБ.
так імена в доках мають бути точні до літери;) он у сусідів навіть до крапки...
Така ж ситуація була у моєї тітки через неспівпадання написання імені: у паспорті вона була Наталья, а в трудовій книжці - Наталия... Довелося паспорт міняти ( А з журналістом я згодна: свої конституційні права потрібно відстоювати навіть у дрібницях. Хоча небажання Привату нормально працювати с україномовними клієнтами - це разюча неповага до всіх клієнтів!
чи там можна навіть кличку писати?
До речі, можна У налаштуванніх ІБ можна вказати унікальний ідентифікатор (наприклад, нікнейм або прізвисько), по якому людина може відслідковувати чи на справжній П24 він зайшов.
Повертаю інтернет-магазину не той товар, який замовляв, один з варіантів повернення коштів - перерахування на банківський картковий рахунок. У формі заяви треба вказати номер катркового рахунку та назву банку в якому відкрито поточний рахунок. Чи можна повернути ці кошти на кредитну карту ПриватБанка і чи буде тоді номер карткового рахунку - номером цієї кредитної карти з 16 цифр?
doctor_tolik написав:Art_m Вы порадуетесь, когда у Вас снимут деньги со счета, а Вы будете продолжать спать сном младенца. Это я так, к примеру,не имея ничего против Вас.
К примеру, мне приходили смс среди ночи об операциях первой половины предыдущего дня. Противостоять риску воровства денег со счета предпочитаю другими методами в свободное от сна время
lawyer23 написав:Повертаю інтернет-магазину не той товар, який замовляв, один з варіантів повернення коштів - перерахування на банківський картковий рахунок. У формі заяви треба вказати номер катркового рахунку та назву банку в якому відкрито поточний рахунок. Чи можна повернути ці кошти на кредитну карту ПриватБанка і чи буде тоді номер карткового рахунку - номером цієї кредитної карти з 16 цифр?
Ні, номери поточних і карткових рахунків складаються з 14 цифр і починаються з 2620 та 2625 відповідно.
lawyer23 написав:Повертаю інтернет-магазину не той товар, який замовляв, один з варіантів повернення коштів - перерахування на банківський картковий рахунок. У формі заяви треба вказати номер катркового рахунку та назву банку в якому відкрито поточний рахунок. Чи можна повернути ці кошти на кредитну карту ПриватБанка і чи буде тоді номер карткового рахунку - номером цієї кредитної карти з 16 цифр?
Образец Получатель: ПриватБанк Наим. банка: ПриватБанк Номер счета: 29244825509100 (это единый для всех клиентов распредсчет ПриватБанка) МФО: 305299 ОКПО: 14360570 Назначение платежа: Напр.: зарплата, оплата товара, страх. возмещение, благотворит., возврат платежа и т.п. Основание. Например: договор от, №, лицевой счет №, Решение суда от, №, Решение СК от № и т.п. Кому Фамилия, Имя, Отчество, ИНН (10 цифр), Пополн. карты (16 цифр)