Вряд ли, он и так платный..0.3% на внешку и есть какая-то плата за неактивность инетбанкинга более 3х мес. В Дельте и Альфе платы за переводы на "врагов" нет насколько я знаю.
Вряд ли, он и так платный..0.3% на внешку и есть какая-то плата за неактивность инетбанкинга более 3х мес. В Дельте и Альфе платы за переводы на "врагов" нет насколько я знаю.
Дельта ИБ юзаю. Нравится. Проблем нет, как, впрочем, и с ИБ от ВАБа...
То що це за 25 грн.? На карту активні заощадження також діє? Ну,а якщо в мене там нічого не лежить,то в мінус якось йде? На відділенні казали якщо закриваю карту,то не зможу користуватися ІБ. переказ грошей з цієї карти на депозит без комісій?
. Переказ коштів з поточного рахунку по Україні (за межі Банку в гривні)- 0,75% від суми переказу, min 3 грн.
alexpol10 написав:. Переказ коштів з поточного рахунку по Україні (за межі Банку в гривні)- 0,75% від суми переказу, min 3 грн.
У меня другая информация: 28.2.3. Здійснення платежу в системі INTERNET-BANKING: - платіж на рахунки, відкриті в ПАТ «ВіЕйБі Банк» не тарифікується - платіж на інші рахунки по Україні (за межі Банка в гривні) 0,3% від суми переказу, mах 300 грн.