Философ
Вам во всех 180 банках перечислить? Извините, Вам не... заняться?
|
|
![]() Философ
Вам во всех 180 банках перечислить? Извините, Вам не... заняться?
![]() Re: ДельтаВ январе пошёл оформить дополнительную именную карту к действующей безимянной. Заказал. Прошёл месяц - тишина. Пошёл опять, сказали, что сбой в системе и попросили оформить заявление заново. Оформил, получил смс, что принято в работу (первый раз не было), прошло 3 недели - тишина. Пришёл разбираться, заявления оба есть в Киеве, карточки нет. Обещали позвонить через 3 дня. Жду.
Отделение №2 в Харькове.
![]() Кожен з вас правий. ВВС - що буде з Вашими коштами в разі втрати карти??? Хтось елементарно затариться на декілька десятків тищ в різних магазинах. Тел. з смс ками також можуть потягнути разом з картою. Рішенням по еволюції є встановлення лімітів на постійній основі через заяву у відділенні. - На банкомат - 0. Знімати з кредитки готівку - не для мене. - На інтернет платежі також 0. Платити виключно через підняття ліміту в тел. режимі. Абсолютно не напрягає, бо відносно безпечно. - На торгові транзакції встановити денний визначений ліміт. Він також при потребі піднімається тел. дзвінком. В такому разі суму можливого попадання можна суттєво зменшити. Спочатку ми встановили кредитний ліміт. Далі Дельта по акції його збільшила односторонньо. Написав заяву з проханням повернути все як було - відмовили. Більш того знову збільшили кредитний ліміт і знову по акції. От через це, прийдеться ліміт денний торгоперацій таки вводити. За безпеку іноді треба чимось поступатись (в даному випадку зручністю). Зате сон буде міцніший. ![]() Востаннє редагувалось Viz в Чет 14 бер, 2013 13:00, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Уважаемый Vokilog, мы проверим информацию изложенную в Вашем сообщении и о результате дополнительно Вас проинформируем. Спасибо за информацию.
![]() Я обычно перевожу через: Бесплатно 1. Форум (зачисление на Форум мгновенно) 2. Идея (зачисление на Идея 2--3 часа) 3. БРС (зачисление не знаю, вывожу %) Платно 1. Платина (зачисление на текущий мгновенно (нужен паспорт)) - 2грн. 2. Приват - 3 грн. Приват есть везде, поэтому ломать голову смысла нет. А 3 грн. - мизерная плата, если взять стоимость бензина и времени. ![]() МСССкажите по этим кодам по Эволюции кеш-бек какой?
По этим 1% как я понимаю: 4814 Telecommunication Services 4899 Cable, Satellite, and Other Pay Television and Radio 5912 Drug Stores and Pharmacies По этим 0%: 4900 Utilities 7299 Miscellaneous General Services А вот по этим, 2 или 1%? 5422 Freezer and Locker Meat Provisioners 5499 Miscellaneous Food Stores – Convenience Stores and Specialty Markets 5722 Household Appliance Stores
|
|