|
Кредитпромбанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 13 бер, 2013 19:39
wolt450, так який банк поміщати в чорний список - Дельту чи Кредитпром?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 бер, 2013 21:13
tatop Кредитпром - це вже історія...
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 бер, 2013 00:16
KPB_Inform
Хочу подякувати пану KPB_Inform,в Хмельницькому на Кам'янецькій,52/2 ігнорували клієнтів на завантаження чеків в ATM,написав на форумі,миттєво відреагували і прозвітували, що вже завантажено чеки,13.03 знімав кошти з цього банкомату,дійсно чеки вже є.Мій РЕСРЕКТ.
-
melkh
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 бер, 2013 00:24
melkh написав:KPB_Inform Хочу подякувати пану KPB_Inform,в Хмельницькому на Кам'янецькій,52/2 ігнорували клієнтів на завантаження чеків в ATM,написав на форумі,миттєво відреагували і прозвітували, що вже завантажено чеки,13.03 знімав кошти з цього банкомату,дійсно чеки вже є.Мій РЕСРЕКТ.
Без тумаков никак не получается нормально работать.
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 бер, 2013 10:09
wolt450 написав: dobrynya написав:Кредитпромбанк встановлює обмеження щодо поповнення депозитних вкладів в національній валюті. Шановні клієнти! У зв’язку з впровадженням в ПАТ «Кредитпромбанк» нової вигідної пропозиції оформлення депозитних вкладів «Найкраща пропозиція в Кредитпромбанку» повідомляємо вас, що з 14.03.2013 запроваджується обмеження додаткових внесків (поповнень) до вкладів у гривні «Влучна десятка», «Преміальний», «Цільовий», у відповідності до п. 1.3.1. діючих депозитних договорів. В разі наявності у вас наміру збільшити розмір розміщених раніше депозитних вкладів, ви маєте можливість скористатися як зазначеною вище пропозицією, так і розмістити кошти на вигідних умовах під 13,00% річних з можливістю вільного доступу до рахунку, згідно пропозиції «Ощадна картка №1».
Безславне закінчення колись хорошого банку, а може й початок кінця репутації банку Дельта :mrgreen:
Мдя уж... Хорошо что так а не как укропбанк или как в таврике сейчас.. Одно только утешает что моё любимое отделение не сокращают..
-
лень пароль искать
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 бер, 2013 10:58
dobrynya написав:Кредитпромбанк встановлює обмеження щодо поповнення депозитних вкладів в національній валюті. Шановні клієнти! У зв’язку з впровадженням в ПАТ «Кредитпромбанк» нової вигідної пропозиції оформлення депозитних вкладів «Найкраща пропозиція в Кредитпромбанку» повідомляємо вас, що з 14.03.2013 запроваджується обмеження додаткових внесків (поповнень) до вкладів у гривні «Влучна десятка», «Преміальний», «Цільовий», у відповідності до п. 1.3.1. діючих депозитних договорів. В разі наявності у вас наміру збільшити розмір розміщених раніше депозитних вкладів, ви маєте можливість скористатися як зазначеною вище пропозицією, так і розмістити кошти на вигідних умовах під 13,00% річних з можливістю вільного доступу до рахунку, згідно пропозиції «Ощадна картка №1».
Абсолютно не удивлен. Все последние действия указывали на то, что теперь для Кредитпрома клиент - ничто. Жаль... неплохой был банк... в трудные для банка времена я не предпринимал никаких действий по разрыву депозитов, понимая, что это может лишь ухудшить ситуацию... то есть доверял банку, причем много лет. И за все за это мне и многим другим вкладчикам сказали "большое спасибо". Лично для меня сотрудничество с этим банком закончится с истечением срока последнего депо. Обманувший раз обманет и еще. P.S.Одного не пойму зачем Лагун ломает репутацию Кредипрома, Дельта себе такого не позволяла. Кстати, раньше был очень хорошего мнения о Лагуне... теперь буду учитывать в дальнейшей работе с его банками. Прощай, Кредитпром!
-
nalim
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 651 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 бер, 2013 11:04
Интересно, а валютные тоже запретят пополнять? А если нет, то каков будет механизм поплнения и получения? Знаю, что уже с июля, те отделения КПБ, которые останутся, будут офрмлены в символику Дельты (уже заказали наружную рекламу). Если у меня депо заканчивается в октябре, как и кому я буду его пополнять в августе, и как, где и на основании чего буду получать его в октябре? 
-
dobrynya
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 161 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 бер, 2013 14:07
Являюсь владельцем ТАРИФНОГО ПАКЕТА «УСПЕХ». Действителен до 31 марта. На карточку этого тарифа получаю проценты по депозиту, на нее же осенью 2013г. должно вернуться тело депозита. Также являюсь владельцем Ощадной карты 1 Дельтабанка. Могу ли я не продлевать действие ТАРИФНОГО ПАКЕТА «УСПЕХ» (100 гривень за обслуживание в год и 3 грн. за каждое обналичивание своих же денежных средств), а просто перевести все выплаты на Ощадну от Дельты?
-
mooshka
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 бер, 2013 09:58
mooshka написав: а просто перевести все выплаты на Ощадну от Дельты?
Чому ні? В КПБ і раніше діяла можливість переведення відсотків та суми вкладу на іншій рахунок, не важливо в якому банку. Мене більше цікавить, а чи можна вже в КПБ замовити іменну Дельтівську картку, чи для цього треба шукати відділення Дельти?
-
vasyatko
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 бер, 2013 10:17
vasyatko написав: mooshka написав: а просто перевести все выплаты на Ощадну от Дельты?
Чому ні? В КПБ і раніше діяла можливість переведення відсотків та суми вкладу на іншій рахунок, не важливо в якому банку. Мене більше цікавить, а чи можна вже в КПБ замовити іменну Дельтівську картку, чи для цього треба шукати відділення Дельти?
На доларову ощадну №1 Дельти можна перекинути через Кредитпром відсотки і тіло депо?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-