|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 бер, 2013 15:59
Не зрозумів, а як же Ваш мільйон (який Ви ось-ось заробите) як я розумію в американських чи європейських кольорах?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 бер, 2013 16:01
tatop написав:Не зрозумів, а як же Ваш мільйон (який Ви ось-ось заробите) як я розумію в американських чи європейських кольорах?
Який же мільйон без копійки?  До мільйона мені ще працювати і працювати...це мета,а не сьогодення...і щоб його заробити не варто розкидувати гроші...навіть ту саму копійку.  Згодні? 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 бер, 2013 16:07
Козак-характерник написав: tatop написав:Не зрозумів, а як же Ваш мільйон (який Ви ось-ось заробите) як я розумію в американських чи європейських кольорах?
Який же мільйон без копійки?  До мільйона мені ще працювати і працювати...це мета,а не сьогодення...і щоб його заробити не варто розкидувати гроші...навіть ту саму копійку.  Згодні? 
Як тут не згодитись, без навіть одного цента мільйон доларів не мільйон. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 бер, 2013 19:30
-VICTOR- написав:V2 якщо ви так швидко погашали - то не давали можливості рахунку зайти в кредитний ліміт..на жаль..а те що вам гор. лінія відповіла , то я не коментую ...і так очевидно .  P\S..відносно юридичної практики..то вирішальне слово будуть мати факти, а саме виписка по рахунку...якщо там ви погашали ліміт швидше ніж проводились торгові операції , то і не було трат за рахунок кредитного ліміту..на жаль..
Шановний колега! 1-го числа видана кредитка. 2-го оплачені товари. 3-го - борг погашений. Факт №1 - 2-го числа було придбано товар, що підтверджується касовим чеком. Факт №2 - станом на 2-е число позитивного залишку (тобто власних коштів) на кредитці не було. Щодо того, чому так оперативно погашав - прочитав правила, мої побоювання було спростовано "гарячою лінією". В результаті - недобросовісна реклама або порушення права на інформацію про послуги.
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 16 бер, 2013 19:35
V2 Доброго дня..) ну а що "каже " виписка ?..ви ж можете в інет-банкінгу побачити виписку по рахунку..та й усі домисли і варіанти зразу відпадуть .
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 16 бер, 2013 19:41
-VICTOR- Є два документи - рахунок-виписка, з якої випливає, що я - як мінімум, Нострадамус і за день до покупки до копійки передбачав суму, яку буду трати в продовольчих магазинах  . Проте, є й документ, який підтверджує рух коштів по рахунку, в якому хронологічно все правильно зазначено. Прикро, що негативні наслідки власних недоліків банк покладає на клієнтів.
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 16 бер, 2013 19:58
V2 написав:-VICTOR- Є два документи - рахунок-виписка, з якої випливає, що я - як мінімум, Нострадамус і за день до покупки до копійки передбачав суму, яку буду трати в продовольчих магазинах  . Проте, є й документ, який підтверджує рух коштів по рахунку, в якому хронологічно все правильно зазначено. Прикро, що негативні наслідки власних недоліків банк покладає на клієнтів.
Ви не праві, є дата операції й є дата списання. При авторизації платежу гроші на рахунку блокуються, а но момент списання вже списуються не кредитні кошти, а ваші які ви встигли внести на рахунок до списання. Ви ще й % на позитивний залишок можете встигнути отримати...
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 16 бер, 2013 20:21
BBC написав: V2 написав:-VICTOR- Є два документи - рахунок-виписка, з якої випливає, що я - як мінімум, Нострадамус і за день до покупки до копійки передбачав суму, яку буду трати в продовольчих магазинах  . Проте, є й документ, який підтверджує рух коштів по рахунку, в якому хронологічно все правильно зазначено. Прикро, що негативні наслідки власних недоліків банк покладає на клієнтів.
Ви не праві, є дата операції й є дата списання. При авторизації платежу гроші на рахунку блокуються, а но момент списання вже списуються не кредитні кошти, а ваші які ви встигли внести на рахунок до списання. Ви ще й % на позитивний залишок можете встигнути отримати...
Точно. Надо было не спешить и на след. день погашать а выждать ТРИ дня для верочки. В крайнем случае попадете на копейки лишнего дня %. ЗЫ У меня по всем выпискам (дельта банк) продукты - амстор сильпо атб- списание идет через день в лучшем случае (очень редко). Почти всегда через два дня. А бывает покупки четверг вечером списываются вторником. т.е. выходные не учитываются.
-
VLADPn
-
-
- Подякував: 217 раз.
- Подякували: 336 раз.
-
-
Профіль
-
-
|