Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Чукча написав:Delta official! Спасибо, я есть у вас в базе, пойду ножками в отделение, теперь,похоже в виду моей буйности и сильной спрашивательности заблокирован доступ. Причем сделано очень красиво: 1 )ввожу логин, предварительно смотрю на бумажку, да я чукча, 2) ввожу пароль, он длинный и сложный, но... при переходе к полю "Код на рисунке", сообщение об ошибке ввода пароля (крестик) не появляется, 3 )ввожу код с рисунка... Все происходит в штатном режиме, но... получаю сообщение: "Не правильно введен пароль - доступ запрещен" Прошу глубокого пардона, теперь для того, что бы разблокировать доступ мне надо идти в отделение... По меньшей мере - это не прилично!
..у вас буйная фантазия..по поводу своей значимости..
Чукча Красный крестик не гарантирует правильного ввода пароля. Он проверяет введеную информацию на соответствие параметрам пароля Дельты:
Пароль має бути не менш 10 символів у довжину Пароль має містити тільки латинські літери та цифри Пароль має містити не менш 2 латинських літер Пароль має містити не менш 2 цифр
2.2.Видача готівки з карткового рахунку: 2.2.1.в касах та банкоматах АТ "Дельта Банк" 0,25% 2.2.2.у банкоматах мережі "Атмосфера" 0,25% 2.2.3.в банкоматах партнерів ("Євронет", АКБ "Укрсоцбанк") 9 грн. / 1,10 USD/ 0,9 EUR 2.2.4.в банкоматах та касах банків на території України (без урахування комісії інших банків) 1,5% + 5 грн. /0,65 USD / 0,65 EUR 2.2.5.в банкоматах та касах банків за кордоном (без урахування комісії банків за кордоном) 1,5% + 25 грн. /3,15 USD / 3,15 EUR