Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 834835836837838 ... 4030>
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 10:29

Faceless написав:
  budivelnik написав:Як вважаєте , як для кризи - я зацікавлений в послугах рієлторів чи ні ?
Чи для мене краще було зекономити 8000 і не отримати 210 000 ?
Чи Ви вважаєте що опусти я ціну на 4% то в мене не було б відбою від покупців?

Ви як продавець "оптом" так. Але ви перейшли геть на іншу тему.
Якщо ріелтор виконує за вас частину роботи, і ви йому платите - все як треба.
А якщо цей ріелтор хоче ще й 4% від ваших покупців, просто так, ні за що?
А якщо розглядати не "оптовий" продаж, а звичайний - то яку послугу надає ріелтор як продавцю так і покупцю? Якщо покупець сам знаходить об'єкт, сам його перевіряє, сам все оформлює, то нащо йому годувати якогось рила-тунеядця?
І продавець окремої квартири, яку послугу отримує від рила? Зазвичай послуги ріалторів ніхто й не замовляє, вони самі нав'язуються продавцям і відповідно покупцям.
А в разі, коли об'єктів кілька, і ви не хочете морочитись з рекламою, дзвінками й іншим, і сенсу немає заводити свій відділ продажів - тоді, звичайно, рили ВАМ надають певну послугу, і ВИ за неї платите. ВИ, а не ваші покупці

1 Ті хто купує в мене - також не замовляли послуги рієлторів. Послуги замовив я, покупці оплатили цю послугу в ціні. Таким чином покупці також можуть вимагати щоб я повернув їм ці суми :D
2 Якщо покупець сам знайшов - то ніхто йому нічого не навяже.Але якщо покупець знайшов внаслідок того що рієлтор розтикав повідомлення в десяти точках - чи можна говорити що покупець сам знайшов
3 Зверніть увагу , я написав що через рієлторів продав 4 з 9 квартир, виходить що 5 з 9 я продав напряму ( тобто покупці знайшли мене самі - спрацювало радіо :D :D :D , один купив - похвастався і прийшло кілька друзів друзів.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 10:30

baraka написав:а есть у кого-то из форумчан реальный опыт отшивания рылов ?
то есть, например, собрался я сам искать, просматривать объявы, звонить. И тут 8 из 10 человек в процессе будут рылами, которые захотят заработать и на мне.

То есть в общих чертах можно, например, "какую услугу вы можете мне предложить? Нет, мне она не интересна, да ещё и по такой цене. Берите деньги с продавца."

а продавец за что должен платить? если он разместил свое объявление в газете?
лучше найти правильный алгоритм как продать или купить тот объект который нужен именно нам
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 10:32

Унуноктий написав:чем ниже цена тем больше просмотров... во всяком случае в массовом сегменте в киеве
Мене перегляди - не цікавлять , мене цікавлять продажі.
А так як станом на сьогодні моя ціна і так найнижча , то не думаю що зробивши її нижчою від найнижчої на 4% - можна щось кардинально змінити.
ПС
Опустивши ціну серьозно нижче від середньоринкової потрапляєш в психологічну пастку. Твою пропозицію починають вважати чи то лохотроном, чи то заманухою , чи то пропозицією з скритими дефектами.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 10:33

budivelnik написав:
  Унуноктий написав:чем ниже цена тем больше просмотров... во всяком случае в массовом сегменте в киеве
Мене перегляди - не цікавлять , мене цікавлять продажі.
А так як станом на сьогодні моя ціна і так найнижча , то не думаю що зробивши її нижчою від найнижчої на 4% - можна щось кардинально змінити.
ПС
Опустивши ціну серьозно нижче від середньоринкової потрапляєш в психологічну пастку. Твою пропозицію починають вважати чи то лохотроном, чи то заманухою , чи то пропозицією з скритими дефектами.

:mrgreen: и все равно от этой суммы еще пытаются у продавца просить скидку
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 10:35

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:Якщо покупець сам знайшов - то ніхто йому нічого не навяже.Але якщо покупець знайшов внаслідок того що рієлтор розтикав повідомлення в десяти точках - чи можна говорити що покупець сам знайшов

вас же интересуют продажи, то какая разница как нашел покупатель ваш объект?
даже если он приехал с рылом, что вам мешает продать объект через неделю покупателю без рыла?
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 10:35

baraka написав:Берите деньги с продавца

Яка різниця з кого беруть гроші ?
1 Ціна на житло - все одно ринкова
2 Ринку все одно ,включена вартість посередників у ціну чи ні , людина яка купує все однорахує разом, тобто
ринкова ціна=гроші отримані продавцем+гроші отримані посередником+гроші за оформлення.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 10:37

budivelnik написав:ринкова ціна=гроші отримані продавцем+гроші отримані посередником+гроші за оформлення.
тут чего то не хватает и что то лишнее
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 10:38

kievlyanka написав:
  budivelnik написав:Якщо покупець сам знайшов - то ніхто йому нічого не навяже.Але якщо покупець знайшов внаслідок того що рієлтор розтикав повідомлення в десяти точках - чи можна говорити що покупець сам знайшов
даже если он приехал с рылом, что вам мешает продать объект через неделю покупателю без рыла?
Ви мені пропонуєте не заплатити за роботу яку для мене і по моєму проханню виконали ? І виконали добре , бо клієнт прийшов :!:
1 І хто я буду після цього ?
2 І хто зі мною буде працювати після цього ?
3 Ви в своїй роботі так само як і мені пропонуєте - кидаєте партнерів ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 10:40

budivelnik написав:
  kievlyanka написав:
Ви мені пропонуєте не заплатити за роботу яку для мене і по моєму проханню виконали ? І виконали добре , бо клієнт прийшов :!:
1 І хто я буду після цього ?
2 І хто зі мною буде працювати після цього ?
3 Ви в своїй роботі так само як і мені пропонуєте - кидаєте партнерів ?

budivelnik написав:2 Якщо покупець сам знайшов - то ніхто йому нічого не навяже.Але якщо покупець знайшов внаслідок того що рієлтор розтикав повідомлення в десяти точках - чи можна говорити що покупець сам знайшов

где видно из вашего поста, что вы наняли рыло? тут видно, что продавец нашел объявление через разные источники и хочет потом у вас купить квартиру, т.е. рылы это тоже ваши клиенты? :mrgreen:
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 10:40

kievlyanka написав:
  baraka написав:а есть у кого-то из форумчан реальный опыт отшивания рылов ?
то есть, например, собрался я сам искать, просматривать объявы, звонить. И тут 8 из 10 человек в процессе будут рылами, которые захотят заработать и на мне.

То есть в общих чертах можно, например, "какую услугу вы можете мне предложить? Нет, мне она не интересна, да ещё и по такой цене. Берите деньги с продавца."

а продавец за что должен платить? если он разместил свое объявление в газете?

киевлянка, если я выйду на продавца напрямую - то рылы тут есс-но никакие не нужны. Если при звонке по объяве с той стороны будет рыл продавца - то я могу сказать что, мол дорогой, играть на 2 стороны не хорошо: "ты рыл продавца, вот и бери с него деньги, мне твои услуги не нужны". А как там рыл продавца с продавцом договорились - это уже их дело (может породавец продать не может, может у него времени нет просмотры проводить, может он устал объявы давать и хочет спихнуть головняк на кого-то)...

лучше найти правильный алгоритм как продать или купить тот объект который нужен именно нам

киевлянка, как по вашему - какой правильный алгоритм _переговоров_ с различными лицами/рылами в процессе покупки (без рылов с моей стороны, но с учётом того, что они где-то будут пытаться пролезть) ? :D
baraka

Подякував: 919 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

#<1 ... 834835836837838 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор