|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 07 кві, 2013 13:17
kievlyanka написав: cellar написав:затраты на аренду могут не покрыть разницы в падении цены... тут такое... думаю стоит просматривать и пытатся отловить хорошее предложение. это какраз идилия для покупца, когда есть деньги и можно не спеша искать свой вариант. еще одно, что я начал понимать при решении квартирного вопроса: главное чтоб было хорошее место и дом. при наличии дизайнерских замашков и сносной прямоты рук хорошую "перспективную" квартиру но изначально в убитом состоянии часто доводят просто до неузнаваемости.
при наличии также свободных средств и времени
без денег на РН вообще нечего соваться. а если нет времени, тогда надо больше тратить средств и контролировать что там "наджушманят". все равно практически всегда приходится переделывать что-то в "прежнем" ремонте, а иногда и полностью все.
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2013 13:20
budivelnik написав: baraka написав:будівельник, а як конкретно зменшують ваші ризики (як продавця) ріелтори ?
1 Рієлтори повністю беруть на себе юридичне супроводження процесу ( я не бігаю по нотаріусах , не узгоджую з покупцями змістугоди і так далі) 2 Рієлтори , як юридична організація , після заключення угоди у разі не виконання умов угоди покупцем - виступають на моїй стороні , спочатку як третейський судья. а потім у разі потреби і в суді.
хм, а ріелтори ж зацікавленні в "закритті" угоди, як же вони можуть бути при цьму незацікавленими сторнонами (щоб бути суддями) ?
-
baraka
-
-
- Подякував: 919 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2013 13:27
derimin написав: derimin написав:Ребят, сложно прочитать все 847 страниц темы, подскажите, если хочу купить квартиру в Киеве - двушку, брать сейчас или подождать какогонить минуса в ценах?
где-то в дарницом, хочу новостройку, 1-шку или 2-шку, деньги будут через пару месяцев, но вот думаю сейчас брать что-то или подождать может.. вдруг дешевле будет. Мне не к спеху, сейчас в черниговской области живу..
1.Зачем спрашивать о покупке- " брать сейчас" - если средства на неё будут через папу месяцев -" деньги будут через пару месяцев,"? Чисто для теории? 2. Непонятно цель покупки - для смены места проживания или для "сохранеия средств"?
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2013 13:31
baraka написав: budivelnik написав: baraka написав:будівельник, а як конкретно зменшують ваші ризики (як продавця) ріелтори ?
1 Рієлтори повністю беруть на себе юридичне супроводження процесу ( я не бігаю по нотаріусах , не узгоджую з покупцями змістугоди і так далі) 2 Рієлтори , як юридична організація , після заключення угоди у разі не виконання умов угоди покупцем - виступають на моїй стороні , спочатку як третейський судья. а потім у разі потреби і в суді.
хм, а ріелтори ж зацікавленні в "закритті" угоди, як же вони можуть бути при цьму незацікавленими сторнонами (щоб бути суддями) ?
это западенщына, там зароботчанам, которые с родных сел в италиях назарабатывали на квартирку в обл центре,- можно подобное трусить.
Востаннє редагувалось cellar в Нед 07 кві, 2013 13:32, всього редагувалось 1 раз.
-
cellar
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2013 13:32
baraka написав: budivelnik написав: baraka написав:будівельник, а як конкретно зменшують ваші ризики (як продавця) ріелтори ?
Бачите, якщо спочатку назвати рієлторів - щахраями які вимагають гроші ні за що - то тоді звичайно буде викликати здивування те , що вони можуть бути суддями. Якщо ж подивитись це з іншого боку 1 Я збудував і моя мета - продати і заробити 2 Людина заробила кошти і її мета купити щось потрібне 3 Рієлтор - як посередник , який бере кошти тільки у випадку повноцінного завершення угоди ( тобто тільки у випадку як задоволення моїх потреб так і потреб покупця) - спокійно може виступати суддею , адже не зважаючи на те що де-юре гроші йому виплачую я , де факто без згоди покупця на угоду - рієлтор не отримає нічого. Таким чином , майбутнє бізнесу рієлтора залежить від його порядності. ПС При цьому ясно , що я маю певні пільги , адже з одним і тим самим рієлтором я провожу кілька угод , в той час коли покупці стикаються з різними. ППС Так як я будую малі обєкти , то для моєї репутації є не зайвою заява від рієлтора до потенційних клієнтів типу: З цим забудовником по цьому обєкту ми провели 4 угоди , після завершення яких 3 сімї вже проживають в цьому будинку і ми можемо організувати зустріч з потенційними сусідами для вияснення витримує чи ні продавець свої слова....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 07 кві, 2013 13:37
cellar написав:это западенщына, там зароботчанам, которые с родных сел в италиях назарабатывали на квартирку в обл центре,- можно подобное трусить.
Спочатку дурні придумують міфи - потім ними ж користуються. Різниці між багатим східняком і багатим західняком - не існує Існує різниця між алкоголіком/бомжем і власником житла/фахівцем . Ще існує різниця між тим хто був(працював) на Заході і тим хто про це судить з дна копанки.( при чому дно копанки може бути як під Червоноградом так і під Макієвкою) Таким чином , людина яка навіть задниці підтирала в Мадріді - набагато більше бачила , від невиїзного розумника продавця будь-чого.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 07 кві, 2013 13:41
zahar_ написав: derimin написав: derimin написав:Ребят, сложно прочитать все 847 страниц темы, подскажите, если хочу купить квартиру в Киеве - двушку, брать сейчас или подождать какогонить минуса в ценах?
где-то в дарницом, хочу новостройку, 1-шку или 2-шку, деньги будут через пару месяцев, но вот думаю сейчас брать что-то или подождать может.. вдруг дешевле будет. Мне не к спеху, сейчас в черниговской области живу..
1.Зачем спрашивать о покупке- " брать сейчас" - если средства на неё будут через папу месяцев -" деньги будут через пару месяцев,"? Чисто для теории? 2. Непонятно цель покупки - для смены места проживания или для "сохранеия средств"?
это же смешно, прямо сейчас  , для ознакомления перечень улиц выставила  , пусть будущий покупатель хоть улицы района изучить  может не тот район выбрал 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2013 13:51
budivelnik написав:Ще існує різниця між тим хто був(працював) на Заході і тим хто про це судить з дна копанки.( при чому дно копанки може бути як під Червоноградом так і під Макієвкою)
тебе то не знать что видят зароботчани в италиях?? для такой массовки на стабильно растущей цене подобные рассказы о " Рієлтори , як юридична організація , після заключення угоди у разі не виконання умов угоди покупцем - виступають на моїй стороні , спочатку як третейський судья..." и проходили. с дна копанок хат не покупают.
-
cellar
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2013 13:57
budivelnik Ви багато всього розписали, але давайте узагальнимо: Ви відстоюєте право ріелтора на комісійні, з тої позиції, що ВИ замовили їх послуги і ВИ самі їх оплатили. Як ви вже там ці витрати включили/не включили в ціну - насправді не має значення, самі ж сказали, що ціна ринкова. А тема про ріелторів почалася геть з іншої сторони. А саме: є вторинний ринок. Варіанти: 1) Продавець подає об'яву. Ріелтор "перехоплює", і домовлюється з продавцем. Але комісію вимагає з покупця. Яку послугу покупцю надав рил? Жодної. Навіть послуга продавцю - під питанням. А ціна питання - кілька тисяч долларів між іншим. 2) Ріелтор взагалі ніяк не пов'язаний з продавцем, знаходить об'яву про продаж і докладає зусиль, щоб ця об'ява "загубилася" у масі копій, але вже з контактами ріалтора. Кому надано послугу? Нікому. Це зветься шахрайство, - введення покупців в оману для власного збагачення. Вся діяльність рилів будується на недосконалості ринку та обмеженості інформації. Вони ні для кого не є "партнерами", вони є банальними паразитами. Інша річ, якщо ви самі звертаєтесь до ріелторів - то інша річ, але ж і послуги їх оплачуєте ви, а не покупець.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 07 кві, 2013 13:57
cellar написав: budivelnik написав:Ще існує різниця між тим хто був(працював) на Заході і тим хто про це судить з дна копанки.( при чому дно копанки може бути як під Червоноградом так і під Макієвкою)
тебе то не знать что видят зароботчани в италиях?? для такой массовки на стабильно растущей цене подобные рассказы о " Рієлтори , як юридична організація , після заключення угоди у разі не виконання умов угоди покупцем - виступають на моїй стороні , спочатку як третейський судья..." и проходили. с дна копанок хат не покупают.  юмор дня
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
|