Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 838839840841842 ... 4030>
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 14:01

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Faceless написав:Продавець подає об'яву. Ріелтор "перехоплює", і домовлюється з продавцем
что мешает продавцу не сотрудничать с такими элементами?
нет у рыла денег на покупку и весь разговор с ним, т.е. он ни есть покупатель, зачем на него тратить время? просто размещать объявление повторно в газеты и все
или нет?
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 14:10

Faceless
Якщо покупець знаходить ту єдину обяву з прямимми координатами господаря - то які проблеми не використовувати посередника ?
Якщо ж потенційний покупець знаходить дублі , вміло і там де треба, розкидані рієлторам - то покупець мусить згодитись , що без рієлтора він би сам все одно не знайшов ці оголошення.

З іншого боку , я притримуюсь думки , що потрібно заборонити безкоштовний друк обяв про продаж нерухомості, і пропоную слідуючу схему
1 Вноситься заставна вартість в 100 грн за кожну обяву
2 Вартість повертається при заключені угоди купівлі/продажу, шляхом зарахування її в суму сплати податків ( при ціні 100 000 грн і вище , 1% держмита=1000 і вище....так що елементарно можна виставити десяток оголошень і при цьому нічого не втратити тому хто реально збирається продавати)

Таким чином
Я за існування посередників ( адже я в якійсь мірі також посередник між виробниками будматеріалів і покупцями житла)
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 14:11

cellar
1 Я не працював в італіях тому мені не знати
2 Гроші запаху не мають , тому якщо хтось ( в моєму випадку дві сімї) зібрав в Італії працюючи на квартирку - то для мене ці сімї більш поважні люди ніж якийсь там целар бризгаючий слиною від злості
3 Сьогоднішній стан підтирача дупи в Іспанії - набагато кращий ніж стан середньостатистичного банківського клєрка в Києві( чи Україні)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 14:22

budivelnik написав:я притримуюсь думки , що потрібно заборонити безкоштовний друк обяв
если бесплатно, как можно запретить?
просто не принимать чаще раз в месяц одного и того же объявления с одним и тем же содержанием и не будет резона их печать каждый неделю и мухлевать с информацией
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 14:30

kievlyanka написав:
  budivelnik написав:я притримуюсь думки , що потрібно заборонити безкоштовний друк обяв
просто не принимать чаще раз в месяц одного и того же объявления с одним и тем же содержанием и не будет резона их печать каждый неделю и мухлевать с информацией

10-100-1000 інтернет сторінок і вуа-ля. Все засрано.
Моя пропозиція простіша
Хочеш рекламуватись - задепонуй кошти на держрахунку-отримай унікальний номер-опублікуй обяву з цим унікальним номером хоч на все життя в одному виданні і одне повідомлення на кожен номер.
Публікація реклами без цього номера - штраф в 10/100 кратному розмірі.

При цьому:
1 Зникнуть заманухи ( адже умовою повернення коштів - є реєстрація операції по вказаній на момент отримання унікального номеру адресі , при цьому по бажанню клієнта точна адреса в самому повідомленні може не вказуватись))
2 Зникнуть варіанти:
я своє виставлю а буди чи ні продавати - вирішу потім
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 14:33

budivelnik написав:
  kievlyanka написав:

10-100-1000 інтернет сторінок і вуа-ля. Все засрано.
Моя пропозиція простіша
Хочеш рекламуватись - задепонуй кошти на держрахунку-отримай унікальний номер-опублікуй обяву з цим унікальним номером хоч на все життя в одному виданні і одне повідомлення на кожен номер.
Публікація реклами без цього номера - штраф в 10/100 кратному розмірі.

При цьому:
1 Зникнуть заманухи ( адже умовою повернення коштів - є реєстрація операції по вказаній на момент отримання унікального номеру адресі , при цьому по бажанню клієнта точна адреса в самому повідомленні може не вказуватись))
2 Зникнуть варіанти:
я своє виставлю а буди чи ні продавати - вирішу потім

:wink: регистрируйте новое печатное издание 8), я за :mrgreen:
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 14:38

budivelnik написав:10-100-1000 інтернет сторінок і вуа-ля
вы же говорите про газету? причем тут все инет?
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 14:40

kievlyanka написав:регистрируйте новое печатное издание
А при чому тут друковане ? Я інтернет-видання мав на увазі.
При чому не спеціально зареєстроване - а всі.
І для того щоб це всім було вигідно - дозволити 10-30% від депонованих сум залишати собі інтернет видавництвам - і все.
Якихось технічних проблем при цьому я не бачу.
Простий приклад вирішення
1 Для отримання права надавати свої сторінки для реклами інтернет видання повинно зареєструватись ( декларативний варіант , ніяких обмежень, просто зареєструватись)
2 Двіжок повинен бути таким , щоб унікальний номер можна було легко знайти
3 В унікальному номері повинна бути зашифрована адреса обєкту який рекламується і у відкритому вигляді контактний телефон , тому в автоматичному режимі можна буде визначати різні спроби викласти рекламне повідомлення без сплати.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 15:07

kievlyanka написав:что мешает продавцу не сотрудничать с такими элементами?
нет у рыла денег на покупку и весь разговор с ним, т.е. он ни есть покупатель, зачем на него тратить время? просто размещать объявление повторно в газеты и все
или нет?

Ничего не мешает. Вопрос в другом - почему рыла в итоге оплачивает покупатель?
  budivelnik написав:Якщо покупець знаходить ту єдину обяву з прямимми координатами господаря - то які проблеми не використовувати посередника ?
Якщо ж потенційний покупець знаходить дублі , вміло і там де треба, розкидані рієлторам - то покупець мусить згодитись , що без рієлтора він би сам все одно не знайшов ці оголошення.

Маніпуляція.
Якби цього сміття від рилів і не було, то не було б і проблеми. "вміло і там де треба, розкидані рієлторами" - це інструмент для спотворення інформації, і не більше. Це як недобросовісна реклама чи те ж шахрайство - самотужки створити перепони, щоб потім робити вигляд, що допомагаєш у їх подоланні.
  budivelnik написав:З іншого боку , я притримуюсь думки , що потрібно заборонити безкоштовний друк обяв про продаж нерухомості, і пропоную слідуючу схему
1 Вноситься заставна вартість в 100 грн за кожну обяву
2 Вартість повертається при заключені угоди купівлі/продажу, шляхом зарахування її в суму сплати податків ( при ціні 100 000 грн і вище , 1% держмита=1000 і вище....так що елементарно можна виставити десяток оголошень і при цьому нічого не втратити тому хто реально збирається продавати)

1) Мільйон способів обходу заборони.
2) Я принципово проти введення будь-яких нових заборон, якщо є інші інструменти. Хоча це теж варіант. Питання відкрите.
Варіант - введення адміністративної відповідальності за подачу об'яви не власником житла без договору про надання ріелторських послуг, оплачувану відповідно виключно продавцем. Це буде стимулом продавцю вибирати - платити чи не платити зайве, і викорінить практику "перепосту" чужих об'яв.
  kievlyanka написав:просто не принимать чаще раз в месяц одного и того же объявления с одним и тем же содержанием и не будет резона их печать каждый неделю и мухлевать с информацией

Элементарно можно обойти - ввести минимальные правки в текст.
  budivelnik написав:Хочеш рекламуватись - задепонуй кошти на держрахунку-отримай унікальний номер-опублікуй обяву з цим унікальним номером хоч на все життя в одному виданні і одне повідомлення на кожен номер.

Ще додати плату за кожну публікацію додатково, але вже на користь видання.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 15:12

Faceless написав:Варіант - введення адміністративної відповідальності за подачу об'яви не власником житла без договору про надання ріелторських послуг, оплачувану відповідно виключно продавцем. Це буде стимулом продавцю вибирати - платити чи не платити зайве, і викорінить практику "перепосту" чужих об'яв.
мне эта идея тоже нравится, если ты не продаешь, то на каком основании копируешь чужую информацию, это называется вам нужно, спросите меня, я знаю где :evil:

вот просмотрела несколько сайтов о недвижимости, почти ВСЕ объявления с телефонами разных АН, но указаны адреса домов и этажность, может это позволяет выйти на контакт с хозяином
Востаннє редагувалось kievlyanka в Нед 07 кві, 2013 15:17, всього редагувалось 1 раз.
kievlyanka

Профіль

#<1 ... 838839840841842 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор