Шановний NazarK! Наводимо наступні коментарі на Ваші питання:
* де можна ознайомитись з детальними умовами нових вкладів, які будуть перезаключені? Для ознайомлення з актуальними умовами нових вкладів, радимо Вам звернутись до менеджерів відділень "Кредитпромбанку".
* чи зможу я вибрати відділення, в котре мене переведуть при переоформленні? Відділення для подальшого обслуговування встановлюється без можливості зміни. Нове відділення було визначено, враховуючи місцерозташування попереднього, в якому Ви обслуговувались.
* чи можна при переоформленні внести на новий вклад більшу або меншу в порівнянні з депо в КПБ суму? Сума переоформлення має бути кратна попередній сумі вкладу.
Для бажання вирішити питання враховуючи індивідуальні побажання, у Вас завжди є право для звернення до співробітників "Кредитпромбанку" в відділенні або шляхом заповнення форми "Лист до банку": http://www.kreditprombank.com/ua/letter2bank . Також Ви можете звертатись до представників АТ "Дельта банк" через відкриті канали. Дякуємо за Ваше звернення!
Если валюта, то получить то ее можно будет только в Киеве и везти ее родную 500км, а это уже определенный риск.
Можливий і такий варіант: отримую готівку і в Києві кладу на відкриті валютні рахунки (карткові) в іншому банку, відділення якого є в моєму місті. По поверненні додому оформляю депозит в цьому, або іншому банку.
Если валюта, то получить то ее можно будет только в Киеве и везти ее родную 500км, а это уже определенный риск.
Ще трохи подумав, можна в заяві вказати, щоб проконвертували валюту у гривну і переказали вже гривну на рахунки у іншому банку (в мене зараз пропорція в капіталі - 40% гривна, 60% валюта - поки долар завдяки "покращувачам" стабільний, можна пропорцію і змінити на користь гривні, хоча до вересня 2014р. з курсом можливі і інші варіанти).
KPB_Inform написав: Уважаемые клиенты. Примите извинения за возможные временные неудобства, в связи с загруженностью некоторых отделений банка. Мы работаем над тем, чтобы максимально оптимизировать процессы и учесть пожелания наших клиентов. Так например, на майские праздники, ряд отделений "Кредитпромбанка" продолжали работу по обслуживанию клиентов. В дальнейшем, по возможности, мы будем ускорять процедуру обслуживания. Благодарим за понимание!
Шановний KPB_Inform. У мене і дружини є в Кредитпромі по одному депозиту в валюті. Термін їх дії до вересня 2014р. І хоча до Києва близько 500 км. я зваживши всі за і проти схиляюся до думки не переходити до АТ "Дельта Банк", а погодитись на пропозицію викладену у листі ПАТ "Кредитпромбанк" про переведення обслуговування наших договорів банківського вкладу до головного офісу ПАТ "Кредитпромбанк", розташованого за адресою: м.Київ, бул.Дружби Народів,38. Які ризики я нестиму в цьому випадку? P.S. На початку цього року в мене закінчилась страховка по страхуванню життя. Страхова компанія розташована у Києві. Страховку по моїй заяві, надісланій поштою, переказали на рахунок у банк, який я вказав у заяві. За цю послугу страхова компанія не взяла жодної копійки. Чи так само буде діяти ПАТ "Кредитпромбанк", якщо я направлю подібну заяву поштою по завершенню терміну дії мого валютного депозиту?
Шановний Кармелюк. Одним з інструментів отримання вкладу без фізичного звернення клієнта до відділення є платіжна картка, на яку нараховуються тіло та %% по вкладу після його завершення. Враховуючи ж той факт, що Ваші депозити відкриті в іноземній валюті, то існує необхідність в наявності (станом на вересень 2014 року) відповідного банкомату/каси, де Ви зможете отримати таку валюту без комісій за зняття готівки. На сьогоднішній день визначено, що одна з таких кас, розташовуватиметься за адресою: м.Київ, бул.Дружби Народів,38. Перелік таких банкоматів/кас конкретно для Вас - буде актуальним вже з наближенням дати закінчення вкладів (вересень 2014 року). Не виключаємо, що протягом цього часу, будуть впроваджені додаткові інструменти та процедури, що стануть Вам, як вкладнику "Кредитпромбанку", в нагоді. Для більш детальної консультації, радимо Вам звернутись до менеджера відділення, де відкриті Ваші вклади. Дякуємо за Ваше звернення!
Шановний NazarK! Наводимо наступні коментарі на Ваші питання:
* де можна ознайомитись з детальними умовами нових вкладів, які будуть перезаключені? Для ознайомлення з актуальними умовами нових вкладів, радимо Вам звернутись до менеджерів відділень "Кредитпромбанку".
Это уже похоже на издевательство. Щоб звернутись до менеджерів, в нашому місті треба весь робочий день в відділенні просидіти. А якщо кожен буде "детально" знайомитись з "детальними умовами", то 24 годин в день буде мало.
По дорозі на роботу проїжджав повз відділення. За 40 хвилин до відкриття під дверима чекало чоловік 30. Впевнений, що всі на переоформлення. (можливо ще й на знайомих зайняли місце в черзі).
Так что я сегодня и дергаться не буду.
Востаннє редагувалось Философ в Сер 08 тра, 2013 12:12, всього редагувалось 2 разів.
Еще раз предложение к банку о следующей возможности.
Есть вклады в валюте в КПБ, заканчиваются еще не скоро. Есть ОК1 в валюте в Дельте. Почему я не могу просто написать заяву, чтобы вклад и проценты по окончанию были перечислены на соответствующий ОК1 ?
Меня не устраивает потом ехать в Киев по окончанию срока вклада. И я не могу сейчас два рабочих дня сидеть в отделении в очереди.
В обьявлении на сайте речь идет о 4 Киевских отделениях и еще 3 по Украине с 24.05 А какого тогда во всех отделениях КПБ заставляют переоформлять вклады на Дельту ?
Философ написав:А какого тогда во всех отделениях КПБ заставляют переоформлять вклады на Дельту ?
Тут есть тонкий юридический момент который решается только переоформлением. По закону вас честно предупредили, что юрлицо в лице Кредипромбанка перестаёт существовать и во избежание проблем юридического характера вам необходимо оформить договор с новым юрлицом.