Дельта 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 10191020102110221023 ... 3136>
Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 12:16

Re: Дельта

что то интернет банк сегодня опять не радует, платеж отправлен в 9-30 до сих пор в обработке :(
интересно, в Дельте это у всех так долго сегодня?!?
грустно совсем стало, история операций не обновляется, последние проведенные платежи еще за 22число, а уже 8 мая.
может это знак?!?
Lost

Подякував: 74 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 12:29

Lost написав:что то интернет банк сегодня опять не радует, платеж отправлен в 9-30 до сих пор в обработке :(
грустно совсем стало, история операций не обновляется, последние проведенные платежи еще за 22число, а уже 8 мая.
может это знак?!?

Да, это знак. Майских праздников!)))
Харьковчанин1985

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 12:33

Delta official написав:
  NazarK написав:Як виявилось, я потрапив у число щасливих клієнтів КПБ, котрим запропонували (рекомендованим листом) переоформити свої депозити у Дельту. Хочу поділитись деякими думками.

1. Не зовсім зрозуміло, навіщо це переоформлення взагалі потрібно. Чи дійсно варто було гнати народ переукладати нові договори і розривати старі? Чи не було можливості провести перенесення бази в автоматичному, чи напів-автоматичному режимі, і підв'язати до Дельти? Навіщо весь цей клопіт?
2. В отриманому листі було зазначено, що, якщо депо не буде переоформлено до 20 травня, то його переведуть у Київ. В моєму місті є чимало відділень КПБ, як також і відділень Дельти. Який резон переводити депо в Київ? Якщо людина не встигла, була у відрядженні, ще з якихось причин не переоформила депо, то потім що, в Київ за ним їхати через пів України?
3. В листі зазначено, що відділення, де я обслуговувався, буде з 01 липня закрите. Був сьогодні там за відсотками. Стоїть величезна черга людей на переоформлення, як у воєнні роки за хлібом. Працівники відділення ахають і плачуть, що такої маси переоформити не встигають ніяк (по своєму досвіду пам'ятаю, що менше 40 хвилин в КПБ депо не оформляють -- такий там темп роботи). Я був біля обіду, то мені сказали, що люди займали чергу ще за світанку і хто прийшов з ранку лише зараз підходять по черзі.
4. Питаю працівника відділення, в яке відділення Дельти мене переведуть на обслуговування. Це питання ставить працівницю у ступор, і, подумавши, вона відповідає, що мені дадуть карточку, з котрої можна отримувати гроші... Додає також, що насправді їх відділення закривати не будуть, і це просто в листі неправильно написано. Кому вірити -- невідомо.
5. Дзвоню декілька раз (ще з 03 травня) на гарячу лінію Дельти, телефон котрої рекомендують використовувати в отриманому листі. Там також мало хто щось конкретно знає. На питання:
* де можна ознайомитись з детальними умовами нових вкладів, які будуть перезаключені? -- Інформації немає;
* чи зможу я вибрати відділення, в котре мене переведуть при переоформленні? -- Питайте у відділеннях КПБ (а там також нічого не знають, вже питав)
* чи можна при переоформленні внести на новий вклад більшу або меншу в порівнянні з депо в КПБ суму? -- гаряча лінія Дельти від 03 травня роздумує над цим питанням. Обіцяють, що передзвонять з години на годину, з дня на день...

Шановний NazarK,
перш за все дякуємо Вам за викладену інформацію. Важливо зазначити, що Банк намагається створити максимально зручні умови для всіх Клієнтів з метою комфортного переходу на нові умови.
У зв'язку з об'єднанням АТ «Дельта Банк» та ПАТ «Кредитромбанк» в єдину банківську групу, відділення Кредитпромбанку припиняють свою діяльність. Клієнтам ПАТ «Кредитромбанк» пропонується на лояльних умовах перейти на обслуговування у АТ «Дельта Банк».
Якщо Вас зацікавила пропозиція Дельта Банку, Вам необхідно звернутися у відділення ПАТ "Кредитпромбанк", в якому оформлений Ваш депозит, до зазначеної дати, в іншому випадку, у Вас є можливість продовжувати обслуговуватися у відділенні ПАТ "Кредитпромбанк" до планової дати закриття відділення, зазначеної в листі, направленому Вам ПАТ "Кредитпромбанк".
За день до дати закриття відділення / філії, у випадку не переоформлення вкладу, Ваш депозит буде переведений на обслуговування в головний офіс ПАТ "Кредипромбанк". Також звертаємо увагу, що сума вкладу при переоформлені, повинна бути рівною сумі попереднього депозитного вкладу (у випадку якщо сума відповідає умовам мінімальної суми вкладу у АТ "Дельта Банк").
Відносно відділення, в якому Ви будете обслуговуватися в подальшому, ми обов’язково Вам повідомимо завтра у робочий час.
Дякуємо за Ваше звернення.

Велика дяка за "максимально зручні умови для всіх клієнтів".
Хочеться побажати тим, хто це придумав, одночасної такої кількості клієнтів в кабінеті, яка зараз припадає на одного менеджера в нашому відділення.
Щоб Ви луснули.
Мні що, зайти у відділення і зняти відео з цією чергою ?
Чи запросити телебачення ?
Хочте ганьби на обидва банки ?
Хочте - зробим, не я, то хто інший...
Философ

Подякував: 265 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 13:14

Delta official написав:
  melkh написав:куда пропала кнопка пополнения МТС в ИБ,кто-то знает???

Уважаемый melkh,
информация передана в ответственное подразделение Банка для принятия необходимых мер. По факту решения вопроса проинформируем дополнительно.
Спасибо, что сообщили!

Уважаемый melkh,
рады сообщить Вам, что в текущий момент в СДО "Интернет-Банк" функция пополнения МТС уже работает в штатном режиме. Приносим извинения за временные неудобства. Попробуйте, пожалуйста, осуществить платеж.
Delta official

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 13:29

kuznetsov1001 написав:
  Delta official написав:
  jay2004 написав:Месяц назад подымался вопрос (но воз и ныне там) - почему в ИБ указан CDMA.UA, а не Интертелеком? Итертелеком купил CDMA. До сих пор стремаюсь оплачивать через ИБ... Кормлю Ibox....

Уважаемый jay2004,
позвольте проинформировать, что в СДО "Интернет-банк Дельта" указан CDMA.UA в связи с тем, что сервисы CDMA.UA и Интертелеком объединены в единый пакет услуг - "Пополнение счёта CDMA.UA (СДМА.ЮА)".
Спасибо за вопрос!

И все-таки Вы не поняли вопроса, за который поблагодарили :D . Нет больше СДМА.ЮА. Кому нужна услуга оплаты несуществующей компании, у которой больше нет клиентов? Да, перечисление в действительности пойдет на счет Интертелекома, но кто об этом знает? А проблема решается просто - в меню оплаты надо заменить эмблему почившей в бозе СДМА.ЮА на надпись - Интертелеком. Думаю, квалификация ваших программистов позволяет это сделать.

Уважаемый kuznetsov1001,
сообщаем Вам, что Банк не корректирует наименование услуг или получателя, а только отображает информацию от компании в пользу, которой принимаются платежи. Как только поставщик услуг изменит параметры платежей в нашей системе, соответствующие изменения в СДО "Интернет банк Дельта" произойдут автоматически.
Delta official

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 13:40

Приключения только начинаются

Решил довериться Дельта банку.
Вчера занес n-ную сумму с тем, чтобы через интернет банк разместить на депозит.
Сегодня пришла смс - Ваш доступ в интернет-банк активирован.
Окей!
20 минут назад я зашел по инструкции на https://online.deltabank.com.ua/, поменял пароль.
Делаю попытку зайти снова, выдает: Сеанс автоматично закрито за таймаутом.
И так - 10 раз подряд.
Звоню в техподдержку, рассказываю о проблеме.
Оператор Лилия радостно сообщает: "Мы Ваше сообщение будем фиксировать!"
Я говорю: "И это все?"
Ответ: "Ну да!"
Я: "А решать проблему кто будет? К кому обратиться?"
Ответ: "Ну мы же Ваше сообщение будем фиксировать! Ждите и Вам позвонят!"
Я: "Назовите регистрационный номер моего обращения"
Ответ (после паузы): "Ээээ... ну мы не сейчас будем фиксировать... потом! И вообще, обратитесь к менеджеру в отделении, который договор Вам оформлял!"
ЗАНАВЕС!!!
ПРОСТО СМЕШНО!!! "СЕРЬЕЗНЫЙ БАНК" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (это после вчерашних моих уговоров ПОСТАВИТЬ ПЕЧАТЬ НА ДОГОВОР (как это ни смешно звучит, в отделении отказывались ставить печать на договор))
При этом зачем-то спросила мой моб.телефон (хотя перед этим потребовала, чтоб я назвал: ФИО, год рождения, кодовое слово... Странно, все данные есть, а вот телефона нет... Смешно).
Так вот мысль навеяна следующая: если проблема не решится в течение пары часов сегодня, - то это стандартный кидок на деньги. Сумма внесена, на депозит усилиями Дельты она не попадает, Дельта просто не дает мне это сделать. Следовательно начислять проценты не нужно, а можно БЕСПЛАТНО пользоваться моими деньгами! Мысль такая посетила еще и потому, что ничего не переспрашивала... ничего не уточняла... правильно ли она поняла в чем проблема? Тупо сходу - "будем обращение фиксировать", ощущение, что подобного рода кидок - поставлен на поток, и это стандартная процедура - сразу в интернет-банк не пускать!!!

p.s. Теперь уже КРАЙНЕ ИНТЕРЕСНО, как отреагирует Дельта, которая читает этот форум.
Востаннє редагувалось Мечтательный бычок в Сер 08 тра, 2013 13:47, всього редагувалось 2 разів.
Мечтательный бычок

Подякував: 72 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 13:43

Lost написав:что то интернет банк сегодня опять не радует, платеж отправлен в 9-30 до сих пор в обработке :(
может это знак?!?

да сегодня платежи ушли намного позже, чем обычно, но дельтовые в итоге недано уже дошли по адресу. в русском стандарте до сих пор не ушли - все на обработке до сих пор
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 13:53

Re: Дельта

Мечтательный бычок написав:Делаю попытку зайти снова, выдает: Сеанс автоматично закрито за таймаутом.
И так - 10 раз подряд.

тоже так было, это нормально, нужно подождать пару дней

И даже если бы вы открыли сегодня, вроде % начислялись бы со след.раб.дня
Востаннє редагувалось Sean в Сер 08 тра, 2013 13:55, всього редагувалось 1 раз.
Sean

Подякував: 334 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 13:53

Мечтательный бычок написав:Решил довериться Дельта банку.
Окей!
20 минут назад я зашел по инструкции на https://online.deltabank.com.ua/, поменял пароль.
И так - 10 раз подряд.
Ответ (после паузы): "Ээээ... ну мы не сейчас будем фиксировать... потом! И вообще, обратитесь к менеджеру в отделении, который договор Вам оформлял!"
ЗАНАВЕС!!!
ПРОСТО СМЕШНО!!! "СЕРЬЕЗНЫЙ БАНК" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (это после вчерашних моих уговоров ПОСТАВИТЬ ПЕЧАТЬ НА ДОГОВОР (как это ни смешно звучит, в отделении отказывались ставить печать на договор))
При этом зачем-то спросила мой моб.телефон (хотя перед этим потребовала, чтоб я назвал: ФИО, год рождения, кодовое слово... Странно, все данные есть, а вот телефона нет... Смешно).
Так вот мысль навеяна следующая: если проблема не решится в течение пары часов сегодня, - то это стандартный кидок на деньги. Сумма внесена, на депозит усилиями Дельты она не попадает, Дельта просто не дает мне это сделать. Следовательно начислять проценты не нужно, а можно БЕСПЛАТНО пользоваться моими деньгами! Мысль такая посетила еще и потому, что ничего не переспрашивала... ничего не уточняла... правильно ли она поняла в чем проблема? Тупо сходу - "будем обращение фиксировать", ощущение, что подобного рода кидок - поставлен на поток, и это стандартная процедура - сразу в интернет-банк не пускать!!!

p.s. Теперь уже КРАЙНЕ ИНТЕРЕСНО, как отреагирует Дельта, которая читает этот форум.

У меня при первой регистрации тоже были проблемы, через пару дней всё стало само по себе, на места :)
И проценты начислили верно :)
jay2004

Подякував: 98 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 тра, 2013 13:58

Мечтательный бычок написав:Решил довериться Дельта банку.
Окей!
И так - 10 раз подряд.
ЗАНАВЕС!!!

Уважаемый Мечтательный бычок,
мы готовы подключиться к решению ситуации, изложенной в Вашем сообщении, для этого просим предоставить Ваши данные (ФИО/ИНН и
№ договора) на ящик Delta official.
Спасибо за обращение, надеемся на обратную связь.
Delta official

Профіль

#<1 ... 10191020102110221023 ... 3136>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор