|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 03 чер, 2013 19:35
Sean написав:Да и Клик как-то пошустрей ИБ Дельты,
вот тут категорически не согласен =) а так - тестовый платеж тоже дошел =)
-
Zedus
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2013 19:35
Solar_simfi написав: bylvklad написав:Оформив депо через клик, вы через пару часов можете пойти в отделение и получить полноценый бумажный "договор №__ о размещении банковского вклада "____"
По горячей линии 0-800-308-308 оператор Анжела только что подтвердила данную информацию.
так я вообще удивляюсь, что этот вопрос задаётся  какбэ само собой и во всех банках (говорят - кроме привата, но это отдельный клинический случай).
-
bylvklad
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2013 20:05
Zedus написав: Sean написав:Да и Клик как-то пошустрей ИБ Дельты,
вот тут категорически не согласен =) а так - тестовый платеж тоже дошел =)
Полностью поддерживаю!!! Сегодня в 16-30 занес в Дельту деньги, через ее ИБ перекинул в VAB. И там успел пополнить депо. Не знаю, это всегда так, но к 19-55 все было сделано...
-
BVA
-
-
- Заблокований
- Подякував: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2013 21:28
bylvklad
Коли я цікавився в одному із відділень щодо їх ІБ і депозитів, мені відповіли, що роздруковують вони і завіряють додатково мокрою печаткою лише дистанційне розпорядження. от ще цитата з дистанційного розпорядження вкладник...погоджується з тим, що підтвердженням внесення суми Вкладу на вкладний рахунок є Виписка з вкладного рахунку, отримана ним за допомогою Системи «Platinum Click», або безпосередньо у відділенні Банку;
Але наскільки я знаю кожний депозит за вимогами Нацбанку (не памятаю №) базується на паперовій угоді.
Так, що прошу відписатись шановних форумчан, кому роздрукували дистанційне розпорядження, а кому вдалось отримати повноцінну паперову депозитну угоду. Дякую.
-
stargazer
-
-
- Подякував: 488 раз.
- Подякували: 142 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2013 22:20
stargazer написав:bylvklad Коли я цікавився в одному із відділень щодо їх ІБ і депозитів, мені відповіли, що роздруковують вони і завіряють додатково мокрою печаткою лише дистанційне розпорядження. от ще цитата з дистанційного розпорядження вкладник...погоджується з тим, що підтвердженням внесення суми Вкладу на вкладний рахунок є Виписка з вкладного рахунку, отримана ним за допомогою Системи «Platinum Click», або безпосередньо у відділенні Банку; Але наскільки я знаю кожний депозит за вимогами Нацбанку (не памятаю №) базується на паперовій угоді. Так, що прошу відписатись шановних форумчан, кому роздрукували дистанційне розпорядження, а кому вдалось отримати повноцінну паперову депозитну угоду. Дякую.
відписуюсь: маю три депо у ПТБ і маю три паперові повноцінні договори на них (восени робив). Батько має депо (минулого тижня робив) і має такий самий договір. Кажу, навіть уперше чую про якісь розпорядження...
-
bylvklad
-
-
- Подякував: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2013 22:41
bylvklad Дякую. Буду вимагати і собі такого. Бо то розпорядження хоч і умови договору і проценти які по вкладу, сума ін. містить, але це все ж не те. Кілька днів вже пройшло з дня реєстрації в пткліку, на роздруки в відділенні я не мав фізично часу. Хотів встигнути до зміни ставок подати заявку: встиг. В разі чого буду дзвонити магікам з колцентру, щоби посянили.
-
stargazer
-
-
- Подякував: 488 раз.
- Подякували: 142 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2013 22:50
stargazer написав:bylvklad Коли я цікавився в одному із відділень щодо їх ІБ і депозитів, мені відповіли, що роздруковують вони і завіряють додатково мокрою печаткою лише дистанційне розпорядження. от ще цитата з дистанційного розпорядження вкладник...погоджується з тим, що підтвердженням внесення суми Вкладу на вкладний рахунок є Виписка з вкладного рахунку, отримана ним за допомогою Системи «Platinum Click», або безпосередньо у відділенні Банку; Але наскільки я знаю кожний депозит за вимогами Нацбанку (не памятаю №) базується на паперовій угоді. Так, що прошу відписатись шановних форумчан, кому роздрукували дистанційне розпорядження, а кому вдалось отримати повноцінну паперову депозитну угоду. Дякую.
Мені роздрукували дистанційне розпорядження  Хоча просив роздрукувати звичайний дипозитний договір, на що отримав відмову від менеджера.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2013 23:02
bylvklad написав: stargazer написав:bylvklad Коли я цікавився в одному із відділень щодо їх ІБ і депозитів, мені відповіли, що роздруковують вони і завіряють додатково мокрою печаткою лише дистанційне розпорядження. от ще цитата з дистанційного розпорядження вкладник...погоджується з тим, що підтвердженням внесення суми Вкладу на вкладний рахунок є Виписка з вкладного рахунку, отримана ним за допомогою Системи «Platinum Click», або безпосередньо у відділенні Банку; Але наскільки я знаю кожний депозит за вимогами Нацбанку (не памятаю №) базується на паперовій угоді. Так, що прошу відписатись шановних форумчан, кому роздрукували дистанційне розпорядження, а кому вдалось отримати повноцінну паперову депозитну угоду. Дякую.
відписуюсь: маю три депо у ПТБ і маю три паперові повноцінні договори на них (восени робив). Батько має депо (минулого тижня робив) і має такий самий договір. Кажу, навіть уперше чую про якісь розпорядження...
..розмістіть тут скан договору..затерши особисті дані...думаю ви помиляєтесь
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 чер, 2013 23:04
stargazer написав:bylvklad Дякую. Буду вимагати і собі такого. Бо то розпорядження хоч і умови договору і проценти які по вкладу, сума ін. містить, але це все ж не те. Кілька днів вже пройшло з дня реєстрації в пткліку, на роздруки в відділенні я не мав фізично часу. Хотів встигнути до зміни ставок подати заявку: встиг. В разі чого буду дзвонити магікам з колцентру, щоби посянили.
...договір як такий ..можливий на депо відкрите через відділення ....на дистанційно відкрите депо - той документ який ви отримали ...у всякому разі саме так все видавалось .
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 чер, 2013 23:20
Воffka написав: tatop написав:Заходив сьогодні у відділення. Запитав про зміну відсотків. Сказали що нічого не міняється. Аж дивлюсь в Платинум клік. Готівка щомісяця 22,5% на рік і 23,5% на півтора. А де солодкі 24,5%?
Ваш любимый банк Вас немного обломал? 
Так я і прогнозував, щось подібне. Але, незважаючи на це...не буду агітувати за ФІ, Постійний вкладник, 23% річних на рік, виплата щомісяця, можливість поповнення 6 місяців. Обліко морале власника банку ФІ, троха смущає. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-