Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Solar_simfi написав:xxx, лично у меня нет ни малейшего желания затевать какие-то переписки. Деньги должны приносить доход, а не лежать дома в шкафу в ожидании ответа о Фонда или кого-то ещё. Я выбрал 23,3% на год с нормальным договором вместо сомнительных 23,5% на полтора.
А де дають 23,3%? Знаю, що у ФІ дають зараз 23,5% на рік з поповненням протягом 180 днів і щомісячними %
Solar_simfi написав:xxx, лично у меня нет ни малейшего желания затевать какие-то переписки. Деньги должны приносить доход, а не лежать дома в шкафу в ожидании ответа о Фонда или кого-то ещё. Я выбрал 23,3% на год с нормальным договором вместо сомнительных 23,5% на полтора.
А де дають 23,3%? Знаю, що у ФІ дають зараз 23,5% на рік з поповненням протягом 180 днів і щомісячними %
Присоединяюсь к вопросу..Скиньте инфу в личку, плз.. Мутный какой-то этот банк..
Присоединяюсь к вопросу..Скиньте инфу в личку, плз.. Мутный какой-то этот банк..
tatop В ФІ це вклад Постійний вкладник: Депозит «Постійний вкладник» - вклад для постійних клієнтів Банку. Даною пропозицією можуть скористатися вкладники, які оформлюють новий вклад за наявності діючого депозитного договору, або здійснюють переоформлення депозитного вкладу на новий строк. з поповненням половину терміну. І це на 370 днів.
stargazer написав:tatop В ФІ це вклад Постійний вкладник: Депозит «Постійний вкладник» - вклад для постійних клієнтів Банку. Даною пропозицією можуть скористатися вкладники, які оформлюють новий вклад за наявності діючого депозитного договору, або здійснюють переоформлення депозитного вкладу на новий строк. з поповненням половину терміну. І це на 370 днів.