Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
tatop написав:За 10 хвилин кошти на картковому. Поважають старих клієнтів. Новим повагу ще слід заслужити.
Я вже гадаю...може там карту треба якось активувати...В мене поруч з номером карткового рахунку знак "?"....Хоча у відділенні запевнили,що картка активована... Тому і вирішив пртестувати...
tatop написав:І не треба. Ощадна карта Дельти. Вільні кошти онлайн Ідеї. Ощадний Платини. Всі вони мають забезпечити доступ до гривні 24\7. Якщо один не спрацює - два других на підхваті.
Золоті слова... Я ІБ і відкрив у цих банках,щоб з поточною гривнею працювати...а може колись і депозит відкрити...після девалу...
tatop написав:За 10 хвилин кошти на картковому. Поважають старих клієнтів. Новим повагу ще слід заслужити.
Я вже гадаю...може там карту треба якось активувати...В мене поруч з номером карткового рахунку знак "?"....Хоча у відділенні запевнили,що картка активована... Тому і вирішив пртестувати...
На ? можете сміливо тицяти. Це для оновлення балансу по карті. До речі, якщо не тицьнете нового балансу не побачите.
Востаннє редагувалось tatop в Пон 17 чер, 2013 20:51, всього редагувалось 1 раз.
Ніякого не хочу...Хочу стабільності...інакше зарплата втратить у баксовому еквіваленті...Але усвідомлюючи ризики...триматиму у баксі...Хоча вважаю,що триматимуть до 2015...але не дуже вірю у здатність...одного бажання малувато...