|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 18 чер, 2013 10:31
PtClick написав: Воffka написав:Платинум банк превратился в Отстой банк! С такими же отстойными стандартами! Кстати, с сегодняшнего дня изменится ставка по депозиту. В большую или меньшую сторону - не знаю. Речь идет об отделении банка в Харькове по пер. Армянскому, 1/3. Обслуживание - кол по пятибальной шкале.
Добрый день, мы обязательно разберемся в сложившейся ситуации, спасибо Вам за сообщение. Приносим свои извинения, если действия сотрудников банка были некорректны. Спасибо!
За спасибо-спасибо. В течении 2-х недель зашлю в это отделение своего знакомого - "тайного покупателя". Быть может, он захочет взять кредит, открыть дебетную карту, узнать условия предлагаемых депозитов. А может быть и так, что захочет все и сразу, посмотрим как поведет себя менеджер, насколько качественно и терпеливо проконсультирует. В любом случае, мы обязательно проверим, изменится ли качественно обслуживание, после фразы "мы обязательно разберемся в сложившейся ситуации", или это просто обычная тактичная формальность. Хамства и пренебрежения к клиенту быть не должно. Это же не колбасный магазин! Хорошего дня, PtClick.
Востаннє редагувалось Воffka в Вів 18 чер, 2013 10:35, всього редагувалось 1 раз.
-
Воffka
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 18 чер, 2013 10:34
Також буду прощатися з банком так фактично і не почавши працювати:спеціально під "готівку шомісяця" в пятницю відкрив інтернет банкінг щоб розмістити депозит, та не сталося. Частину суми яка була з собою відразу вніс на рахунок -- адекватна касир попалась. Іншу частину довелося знімати пізніше з Дельтовської ощадної у відділенні ПБ на Сагайдачного. Перше що неприємно вразило -- ліміт по 2тис.грн з дельтівської карти - довелося більше 20-и разів тиснути по кнопках. Друге -- непрофесіоналізм касира -- чітко сказав що хочу оперативно розмістити депозит, вона замість того щоб запропонувати по реквізитах внести на поточний рахунок запропонувала з карткою на картковий. Не біда думаю, в понеділок розміщу депозит( в нормальних банках звичайний термін зарахування) --але з пятниці (кошти внесено в операційний час) до сьогодні немає на рахунку. По ставкам 23,5% пролетів завдяки "професіоналам" ПБ. Тільки зявляться кошти переводжу назад до Дельти, договори і картки ПБ викидаю, сам зарікаюсь і всіх відговорювати буду.
-
vovella
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 чер, 2013 11:03
J написав:на 10000 грн разница за месяц получается 16,67грн а у меня в Дельте 14% и разница получится 8,34грн - 2грн за безнальный перевод = 6,34грн счет открыл, но пока решил не парится его приколами
Тоже решил открыть только пока на 10 грн...И первый блин сразу....Перевел с Дельты 10 грн. на текущий Платинума вчера...Решил протестить перевод с текущего на карточный и с него открыть Сберегательный...и тут такая засада...до сих пор в ИБ 10 грн. на карточном так и нет...А снова десятку из Дельты переводить на текущий как то желание отпало...Хочу увидеть десятку на карточном...В поддержке мне сказали,что какая то техническая ошибка...Кстати в разделе Мои карты...карта не отображается...  А если бы не десятка зависла?  Жду десятку... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 чер, 2013 11:10
OMFG, зашли мои денежки отправленные в пятницу вечером, где тут кланяющийся в ноги смайлик?
-
Sean
-
-
- Подякував: 334 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 чер, 2013 11:12
Козарлюзі співчуваю. Протестив хід гривні картковий - ощадний. З карткового хразу ж списалось. Через хвилину на ощадний зарахувалось. На головній сторінці через 25 хвилин баланс по ощадному не обновився.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 чер, 2013 11:19
tatop написав:Козарлюзі співчуваю. Протестив хід гривні картковий - ощадний. З карткового хразу ж списалось. Через хвилину на ощадний зарахувалось. На головній сторінці через 25 хвилин баланс по ощадному не обновився.
Шлях поточний-картковий виявився тернистим...  Цікаво за скільки часу вирішать проблему?  Я тому і вирішив протестувати цей шлях...тому що побачив...що напроти карткового рахунку знак "?"...а не 0.00....І виявився правий...на підтримці мені сказали подивитися у розділ "Мої карти"...Карта не відображається...  Запитав...може не активована?...Сказали активована...буду чекати....сам про себе не нагадуватиму....цікаво...не забудуть про мене?  Тепер тестуватиму банку на ставлення до клієнта...наскільки швидко звяжуться...і вирішать проблему... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 чер, 2013 11:22
vovella написав:Друге -- непрофесіоналізм касира -- чітко сказав що хочу оперативно розмістити депозит, вона замість того щоб запропонувати по реквізитах внести на поточний рахунок запропонувала з карткою на картковий.
Вопрос моментального зачисления денег на текущий/карточный счет решается через менеджера. Нужен только паспорт. Кассир тут не при делах.
-
Rupert
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 чер, 2013 11:25
Rupert написав: vovella написав:Друге -- непрофесіоналізм касира -- чітко сказав що хочу оперативно розмістити депозит, вона замість того щоб запропонувати по реквізитах внести на поточний рахунок запропонувала з карткою на картковий.
Вопрос моментального зачисления денег на текущий/карточный счет решается через менеджера. Нужен только паспорт. Кассир тут не при делах.
во-во... и на карточный сумма д.б. от 10Кгрн, а то комисс. будет
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 18 чер, 2013 11:28
clientage написав: Rupert написав: vovella написав:Друге -- непрофесіоналізм касира -- чітко сказав що хочу оперативно розмістити депозит, вона замість того щоб запропонувати по реквізитах внести на поточний рахунок запропонувала з карткою на картковий.
Це якщо без картки поповнювати картковий.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 чер, 2013 11:53
tatop написав: clientage написав: Rupert написав:Вопрос моментального зачисления денег на текущий/карточный счет решается через менеджера. Нужен только паспорт. Кассир тут не при делах.
Це якщо без картки поповнювати картковий.
Ага, а если с картой, то через ПОС в кассе и сумма будет видна в ИБ на сл. день Можете выложить карту на стол, но если через менагера, то это полюбому -- БЕЗ карты 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-