До 2009-го вони також тримали на гривнедепо, не боячись ризиків? Чи в них був інсайд, і на час девалу вони скупилися доларом? Чи всі ці роки відгрібають за попередній девал? Хіба ж я проти, кому що подобається.

|
|
![]() если попали на девале, не истеричничали, продолжая сидеть в грн и дальше, отбили потери и еще прибавили ![]() ![]() Не істеричили, тому в банках ввели мораторії? Саме на таких "безстрашних неістеричках" гривня і банківська система падали. І падати будуть, а людей не можна звинувачувати в бажанні зберегти зароблене. Тому без врахування інвест. ризиків нікуди. Є час розкидати каміння, є час його збирати. ![]() Отлично! Так и скажете Вашим друзьям в Европе ![]() У них все= там бедно с %% ![]() У нас же возможны варианты при переходе с USD в UAH и обратно. Депо на 6 месяцев под 16% годовых (8% за пол года) в грн vs 6% годовых (3% за пол года) в долларах выгоднее при условии: Текущий курс покупки доллара: 8.12 UAH / USD. Курс продажи доллара в декабре не должен превышать: 8.12 х 1.08 / 1.03 ≤ 8.51 UAH / USD. ![]()
В разі банківської кризи доллари на депозиті теж заблокують... мабудь, а потім буде видно. Отже суперечка на тему: "У якій валюті краще тримати депозит" немає сенсу. Хіба що для самозаспокоєння. Адже чим частіше я пишу на форумі, що в мене все в валюті ххх, тим більше я себе заспокоюю, а якщо меня ще кажуть: "Так, так! Це дуже файна стратегія.", то я взагалі на 7-му небі. ![]() ![]() Лично я в июле 2011 из расчета: 23% годовых в UAH vs 13% годовых в USD в 2009-м 26% годовых в UAH vs 16% годовых в USD в 2010-2012 гг. В ноябре 2012 на 2 года переложился под 24% годовых в UAH vs 9.25% годовых в USD. А курс продажи в банке тогда был 8.23 UAH / USD ![]() ![]() всегда на форуме получается следующая картина грндеполюди тупо анонсируют свои вклады и предпочтнеия, а баксдеполюди на них набрасываются и терзают ![]() так же заметно, шо грндеполюдям абсолютно фиолетово, держет ли народ в грн или валюте баксдеполюдям же далеко не фиолетово, и грндепо выступает в роли красной тряпки ![]() ![]() ![]() Re: Байки про банки і не тільки....шо не кажи а з диверсифікацією якось спокійніше;)
хоча гривні наразі більше 50% ...
|
|