|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 11 лип, 2013 18:07
Читатель11 написав:я не вижу смысла покупать за 35-40к у.е. 1комн. в Ирпене, желательно еще и машину впридачу за 7-8к у.е. если за можно жить в хруще за 42-44к у.е. рядом с метро
На вкус и цвет - друзей нет. При цьому Ви уточнюйте що: за 35-40 - це 35-45 м2 а за 42-44 - це 28-33 м2
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 лип, 2013 18:31
budivelnik написав: baraka написав:До речі, а ви гарантію даєте на роботу, ну років там 5 хоча б дасте ?
Сьогодні 2013 Підійдіть до мешканців мого останнього проекту зданого в експлуатацію в кінці 2008 і запитайтесь чи потрібна їм на сьогодні від мене гарантія ПС Було три проблеми і дві були повязані з неправильною експлуатацією , одна з моєю недоробкою Свою проблему ( тріщина на спайці труби ) - я вирішив за свій рахунок Проблеми повязані з експлуатацією - підказав як вирішити. Одна - конденсат в приміщенні ( люди повністю перекрили вентиляцію в своїй квартирі) Друга - поклали плитку на балконі без нахилу і бардюрчика - вода затікала в приміщення - засиліконили. Поки що все , а пройшло вже 4,5 роки Так як на майданчику я вже збудував другу чергу і буду будувати третю - то як мінімум два роки в жильців буде можливість викласти мені свої претензії.
Будівельнику, це не аргумент. Якщо є письмовий договір в якому ви даєте гарантію в 5 років - то питань нема, схиляю голову. А то виходить так що поки особливих проблем нема - ніби все і добре, а якщо не дай Боже там фундамент просяде (ну щось ви там не врахували) - ви ж не кинетесь за свій рахунок ремонтувати.
-
baraka
-
-
- Подякував: 918 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лип, 2013 18:47
roman tr. про бычков у тебя лучше получается 
-
Колобок
-
-
- Подякував: 316 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Колобок
-
-
- Подякував: 316 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лип, 2013 19:00
budivelnik написав:На вкус и цвет - друзей нет.При цьому Ви уточнюйте що:за 35-40 - це 35-45 м2а за 42-44 - це 28-33 м2
за 58 на семеновской 1к как-раз в этом диапазоне 35-45м2. 18 тыщ вы за пять лет в асфальт закатаете, а каждодневная дорога вас задрочит. а Семеновская - улица рядом с центром города... несколько остановок тралика и Олимпийский
-
_yura_
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 лип, 2013 19:01
<LeV> написав: Читатель11 написав:Danilov777 Ну и нафиг надо 35 штук выложить за голые стены, потом 15 штук за ремонт и преодолевать по утрам 10 км. расстояние за час с Ирпеня в переполненной электричке, аварийной маршрутке или в легковушке за 10 штук с затратами по бензину каждый месяц в 100 баксов минимум, если можно взять хрущ за 50 штук двухкомнатный в 15 мин от метро имхо) А ну да, там же лессссссс, его же нет ни на Голосеево, Лесном, Троещине, Оболони и ДВРЗ  леса есть только в Буче, Ирпине, Броварах
Ну на 10 км туда и обратно в среднем надо 1,5-2 л бензина - 15-20 грн и 10-15 минут времени. Поездки с Броваров мне так выходят. Это много и долго особенно если ты едешь не сам? С Броваров я с дому выхожу в 7 часов в 7-25 я в метро на Лесовой если эду маршруткой. С Троещины можно за такое время добраться? И с ДРВЗ как минимум 25 минут добираться:). Да проезд в маршрутке 5 грн, но опять таки, это вильется в дополнительные 100 грн или меньше, если бы я с Троещины добирался. А квартиры в Броварах намного дешевле и город намного спокойней чем Киев.
А у меня студент едет на занятия в КПИ на 8-30 и выходит из дома в 8-00!!!!!!
-
avt23
-
-
- Подякував: 410 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лип, 2013 19:01
baraka написав:а якщо не дай Боже там фундамент просяде (ну щось ви там не врахували) - ви ж не кинетесь за свій рахунок ремонтувати.
все просидаэ (с)
-
_yura_
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 лип, 2013 19:04
baraka написав:Будівельнику, це не аргумент. Якщо є письмовий договір в якому ви даєте гарантію в 5 років - то питань нема, схиляю голову. А то виходить так що поки особливих проблем нема - ніби все і добре, а якщо не дай Боже там фундамент просяде (ну щось ви там не врахували) - ви ж не кинетесь за свій рахунок ремонтувати.
Пояснював вже разів з 5 і кожен раз виявляється що хтось пояснень не читав 1 Не тільки я , а й мінімум три державні організації + проектанти+ інженер з технагляду несуть відповідальність за якість виконання мною робіт 2 На всі роботи ,в яких не можливо візуально визначити брак - складаються акти на скриті роботи. 3 Я несу кримінальну ( а разом зі мною ще пяток осіб) відповідальність за брак чи скриті дефекти які можуть загрожувати життю. Таким чином потреби в якомусь листочку в якому хтось-щось гарантує - не має. Якість виконання робіт які несуть загрозу життю мешканців - контролює держава. З іншого боку , роботи які не впливають на міцність(пожежостійкість) конструкції і які видно неозброєним оком - держава не контролює , але в моєму випадку Ви прийшовши купувати самі визначаєте подобається Вам те що Ви бачите чи ні.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 лип, 2013 19:10
_yura_ написав: budivelnik написав:На вкус и цвет - друзей нет.При цьому Ви уточнюйте що:за 35-40 - це 35-45 м2а за 42-44 - це 28-33 м2
за 58 на семеновской 1к как-раз в этом диапазоне 35-45м2. 18 тыщ вы за пять лет в асфальт закатаете, а каждодневная дорога вас задрочит. а Семеновская - улица рядом с центром города... несколько остановок тралика и Олимпийский
Юра Ви мене з дурним запитанням - вже задрочили 1 Я і всі навколишні давно зрозуміли - що Ви за межами Києва купувати не будете 2 Зрозумійте і Ви що крім юр чи юриного бачення є ще як мінімум 3 млн осіб які мають якесь відношення до Києва і чиє баченн може відрізнятись від Вашого 3 Я кожен день наїзжаю по Львову ( з його тісними-кривими вуличками - 100 км і так вже на протязі років і мене це ще не задрочило - а все тому що я хоч і не таксист , але просто так не їзджу і ці поїздки приносять мені гроші. Тому коли мій розрахунок , спеціально для Вас показав що їзда по заміській трасі приносить 100 грн в годину - то потрібно бути дурним щоб замість того щоб їздити - заробляти гроші пихтячи над кресленням чи на перемовинах з нудним замовником.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 лип, 2013 19:21
_yura_ написав: baraka написав:а якщо не дай Боже там фундамент просяде (ну щось ви там не врахували) - ви ж не кинетесь за свій рахунок ремонтувати.
все просидаэ (с)
Так - все просідає 1 При чому в перший-другий рік з швидкістю в 1-5 см в рік В наступні роки з швидкістю в 0,2-1 см в рік Років за 10 швидкість просідання падає до 0,1-0,2 см в рік 2 При цьому просідання проходить тим швидше чим слабіші грунти і чим вищі на них навантаження 3 При цьому які грунти , які навантаження і як висновок які типи фундаментів і на які либини закладати - приймає рішення проектна організація , яка в подальшому слідкує щоб проект виконувався. Тому , якщо 50% тут присутніх халтурять на роботі . бо від них все одно толку мало і головне їх завдання день простояти а там трава не рости - то в будівництві такого не має І саме тому будинки (житлові) на відміну від інших витворів мистецтва наших критиків-працеголіків - стоять в рази довше ніж людина просто живе, а якщо згадати що станом на сьогодні в державі 19,3 млн квартир - і практично відсутні нещасні випадки по вині будівельників ( в крайньому випадку мені не відомі випадки коли зданий в експлуатацію будинок впав по причині будівельних дефектів і це падіння потягнуло за собою людські життя. А от випадків криворукості в вишиванню стрічок на штанях чи миші в хлібі чи хірурги забувші по недбалості зажими в шві - мені відомі. Висновок Не пробуйте навести порядок там де й так на 99,99% все в порядку. Починайте з більш бардачних випадків. Саме по собі будівництво - процес тривалий і ведеться пару років як мінімум , при чому в процесі спорудження мінцість матеріалів найменша, тому у будівельників в ходу жарт Що мокре не впало ( міцність 5-10% від того , якою вона буде через місяць) те сухе не впаде.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1