|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 23 лип, 2013 17:07
Classif написав: tatop написав:Classif, клієнт завжди правий. А в Дельті не розказали хто і якою цидулою закріпив обовязковість віднриття Ощадної карртки №1? А то шановний Представник Дельти мовчить як партизан?
А яка МЕНІ різниця, чи це була ОР, чи vimex, чи хтось інший?... Ну захотіла Дельта наполягати на своєму маразмі - хай наполягає... Можна звісно і продовжувати "боротьбу" і довести її до переможного кінця, як це було у випадку з іншим попереднім маразмом щодо "індивідуальних інформаційних" норм у стандартних договорах Дельти, але мені вже це набридло... Тим більше, що монополізму ані по ставкам, ані по надійності, ані по співвідношенням дохідності/надійності у нас ПОКИ немає... Можливо буде монополізм, коли Дельта скупить УСІ банки, але ІМХО це сумнівно, бо все ще залишаються і деякі інші олігархи-володарі інших банків, навіть ще більш "заможні", ніж Лагун... 
Так я веду до того, що немає такої цидули. Це усна ініціатива.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лип, 2013 17:11
vimex написав:Банковские процессы мы обычно не запускаем вручную, есть расписание когда, какой процесс стартует, но если предыдущий процесс с базой не закончен, новый не начинаем. Отсюда и возникают сдвиги. Причины могут быть разные, от падения производительности в связи с отчетами, сбои предыдущего процесса и т.д.
Спасибо! А вот что будет если я 24 числа делаю перевод на кредитку с целью попадания в грейс 25 числа... и из-за сдвигов в вашей системы я не получу проводку 25-м числом, то я "попаду" на проценты или как? (Припустим, что 24 и 25 это рабочие дни).
-
DIRQL
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лип, 2013 17:14
DIRQL написав: vimex написав:Банковские процессы мы обычно не запускаем вручную, есть расписание когда, какой процесс стартует, но если предыдущий процесс с базой не закончен, новый не начинаем. Отсюда и возникают сдвиги. Причины могут быть разные, от падения производительности в связи с отчетами, сбои предыдущего процесса и т.д.
Спасибо! А вот что будет если я 24 числа делаю перевод на кредитку с целью попадания в грейс 25 числа... и из-за сдвигов в вашей системы я не получу проводку 25-м числом, то я "попаду" на проценты или как? (Припустим, что 24 и 25 это рабочие дни).
Все точно, если деньги не будут проведены до 25, система насчитает проценты.
-
vimex
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лип, 2013 17:45
tatop написав:Так я веду до того, що немає такої цидули. Це усна ініціатива.
Якби це була тільки "усна ініціатива", то тоді Дельта офишил та vimex не підтверджували би це тут фактично "писемно", а написали б що це була "самодіяльність" відділень... Взагалі обовязковість наявності поточного/карткового рахунку для перерахування %/тіла - це не новина, багато банків це застосовують давно, я наприклад, вперше таке зустрів ще напочатку 2008 у Мегабанку. Але маразматична унікальність Дельти в тому, що вона вимагає відкривати ЩЕ один поточний/картковий рахунок навіть для тих клієнтів, які вже мають подібний рахунок. Такого я більше ніде не зустрічав... Хоча вибачаюсь, згалав, така "унікальність" вже була і у Родовіда: у мене там був картковий рахунок, а перед останнім переоформленням вкладів там зобовязали відкрити ЩЕ один поточний для відсотків/тіла, і навіть за додаткову плату... Правда це було зроблено фактично не для відкриття нових депо (в цьому Дельта все ж такі унікальна), а для майбутнього повернення старих...
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 23 лип, 2013 17:48
vimex написав: DIRQL написав:... А вот что будет если я 24 числа делаю перевод на кредитку с целью попадания в грейс 25 числа... и из-за сдвигов в вашей системы я не получу проводку 25-м числом, то я "попаду" на проценты или как? (Припустим, что 24 и 25 это рабочие дни).
Потери клиента или банка, вызванные системными и техническими сбоями в работе банка, возлагаются на клиента. Мы говорим "П" - подразумеваем "Д"!
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 23 лип, 2013 17:51
AlexJ написав: vimex написав: DIRQL написав:... А вот что будет если я 24 числа делаю перевод на кредитку с целью попадания в грейс 25 числа... и из-за сдвигов в вашей системы я не получу проводку 25-м числом, то я "попаду" на проценты или как? (Припустим, что 24 и 25 это рабочие дни).
Потери клиента или банка, вызванные системными и техническими сбоями в работе банка, возлагаются на клиента. Мы говорим "П" - подразумеваем "Д"!
Вопрос был в том: "что будет если", рекомендую деньги зачислять на день раньше, тогда "если" не произойдет
-
vimex
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лип, 2013 18:17
vimex написав:Вопрос был в том: "что будет если", рекомендую деньги зачислять на день раньше, тогда "если" не произойдет
Ох, не понимаете Вы, Евгений Михайлович, этих деполюдей, этих плюшикных... Это ж целая философия и религия! Они ж кредиты (которые без процентов до конца месяца) думаете зачем взяли? Что бы на Ощадном росли проценты! Целых 20 грн. сэкономили за месяц! А самые крутые - даже все 50! И тут в последний день - такой удар под дых! Попали на 9,90 + 5! А если бы послушали Вас, то потеряли бы целый 1 % / 365 = 0,0027 % от суммы кредитного лимита! Нетуш-ки, "такой хоккей нам не нужен!". Надо и рыбку съесть, и еще что-то сделать. Вот. 
-
Jorj
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 625 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лип, 2013 18:21
Jorj написав: vimex написав:Вопрос был в том: "что будет если", рекомендую деньги зачислять на день раньше, тогда "если" не произойдет
Ох, не понимаете Вы, Евгений Михайлович, этих деполюдей, этих плюшикных... Это ж целая философия и религия! Они ж кредиты (которые без процентов до конца месяца) думаете зачем взяли? Что бы на Ощадном росли проценты! Целых 20 грн. сэкономили за месяц! А самые крутые - даже все 50! И тут в последний день - такой удар под дых! Попали на 9,90 + 5! А если бы послушали Вас, то потеряли бы целый 1 % / 365 = 0,0027 % от суммы кредитного лимита! Нетуш-ки, "такой хоккей нам не нужен!". Надо и рыбку съесть, и еще что-то сделать. Вот. 
А як повязано 9.90+5 з 25 числом місяця. Зараз 25 наближається. І 9.90+5 за попередній місяць слід платити обовязково?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лип, 2013 18:25
vimex написав: рекомендую деньги зачислять на день раньше, тогда "если" не произойдет
создал платеж в ИБ Идеи на Дельту неделю назад, деньги до сих пор они не отправили
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лип, 2013 18:27
J написав: vimex написав: рекомендую деньги зачислять на день раньше, тогда "если" не произойдет
создал платеж в ИБ Идеи на Дельту неделю назад, деньги до сих пор они не отправили
В мене теж таке раз було (вночі). Зараз відправляю тільки вдень. Тьху-тьху, нормально ходять.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-