90% всех инвестиций холдинг получает от частных инвесторов и эту цифру в компании надеются увеличить в этом году на 15%
Захар і математика або логіка - речі несумісні. 1 Якщо було 90% і пробують збільшити на 15% Захар думає що це 90+15=105 А насправді це 90% + 15% від 90% = 96% 2 Захар А це нічого що в тому ж повідомленні КГС грозиться підняти обєми з 224 000 м2 до 300000 м2. Як це відповідає Вашому маніпуляторно/сиськастому свисту про те що КГС зменшує обєми введення і цим тримає ціни?
15% от 90% у вас 6% получилось? Здаётся "аналітичні здібності" будівельніка в очередной раз "сели в лужу"?
Насчёт - "А це нічого що в тому ж повідомленні КГС грозиться підняти обєми з 224 000 м2 до 300000 м2." - читайте внимательно информацию лужесиделец Вы наш:300 тыс. кв. м это "мухи и котлеты" вместе
Объем сданных квадратных метров не только жилья, но и торговых центров, парковочных комплексов, будет больше 300 тыс. кв.м, а в прошлом году это было 220-230 тыс. кв.м», - сказал Игорь Кушнир.
Вы не забыли что на топике расматривается только ввод в эксплуатацию по жилой недвижимости? А Кушнир чтобы цифра выглядело внушительней втулил площади "торговых центров, парковочных комплексов"
"Учите матчасть" невнимательный Вы наш.
Востаннє редагувалось zahar_ в П'ят 02 сер, 2013 20:51, всього редагувалось 1 раз.
concrete написав:а ты такой великий строитель все в уме наверное держишь - тут либо феноменальная память, либо дела так себе, вялотекущие последнее более вероятно
1 В мене без ілі - просто хороша память 2 Я не міняю знайомих як шкарпетки , тому сотні записів в телефонній книжці мені вистарчає
budivelnik написав:Я не міняю знайомих як шкарпетки , тому сотні записів в телефонній книжці мені вистарчає
хехе а вот чебуречнику постоянно нужны новые контакты, то один поставщик мяса, то другой
а календарь тебе не нужен? а зачем - дел все равно нет на повестке дня - ничего не меняется?
1 Зайвий раз підтверджує - що ми не в кореї , тому поки один всіх своїх собак перебє, поки другий - от і приходиться постачальників мяса постійно змінювати. А я з одним і тим самим постачальником бетону(клею,пінопласту і так далі) років по 20 працюю ( а перед цим ще років 5 разом вчився)..... 2 А навіщо мені календар ? У вигляді нагадувань - так він і нокії є У вигляді знати який день тижня буде через 10-20-50-100 чи більше днів - так я з математикою у варіанті поділити на сім і знайти залишок щоб приплюсувати до дня сьогоднішнього - знайомий.
airmax78 написав:flat Поздравляем! И что, неужели что-то близкое к 550к?
Получилось чуть больше 2900 у.е. за метр чистыми. Оформление и налоги оплачивал покупатель. Да, стоимость метра большая, но это как оптом дешевле - а в розницу дороже. Думаю, что повезло. Покупатель искал именно в этом районе и срочно.
zahar_ написав:15% от 90% у вас 6% получилось? Здаётся "аналітичні здібності" будівельніка в очередной раз "сели в лужу"?
З цим перегрівся , але якщо врахувати температуру і дату - то я взагалі дуже добре тримаюсь і при цьому ще в фонтан сьогодні не лазив.
а ты шо, десантник? так во львове шоб предурки эти пьяные не лазили вроде отключили фонтаны - нехай лучше сабак едят
1 Тобі дійсно потрібен смартфон 2 Забув як пару років тому пробував мене перевіряти по парашутним стропам?
Так що йди - мрій про кемрі і її вплив на рість продажу чебуреків з собачатини
ПС Можеш до манечки кемрі- додати манєчку смартфон Його наявність сильно впливає на твою привабливість як продавця чебуреків в очах таких самих гугль-теоретиків
ППС А на рахунок порад їсти собачатину то : 1 Їв і не тільки собачатину , а й живу зайчатину з шерстю - ротний в мене був нормальний, готував на совість , так що жучки/червячки - ще не найгірший варіант 2 На цих сторінках ти герой - а слобо підійти до хлопців в фонтанах Ялти і хизуючись новомодним смартфоном і кемрі - запропонувати їм собачатину ? Чи розумієш , що після такої пропозиції - в мозгу буде одна фонтазія - залишитись живим і не калікою.
budivelnik написав: в мозгу буде одна фонтазія - залишитись живим і не калікою.
многословный ты наш не помню, слишком много всяких дел и деловых контактов
на щет праздника, я тож служил в войсках, день который отмечают широко гуляют по всему совку но я не праздную это дело уже много много лет - уже и страны нет той давно - глупо все это выглядит
а слобо підійти до хлопців в фонтанах Ялти
ты знаешь чем Ялта отличается от подавляющего большинства совка? - тут д**бов на 1000 население намного меньше (а во львове наверное концентрация таки большая, раз предусмотрительно фонтаны отключили) ни в одном городе (а я водил во многих) к примеру нет такой культуры вождения, как у нас портят эту культуру токма приезжие летом, которые пытаются водить в ялте как у себя дома и этим сразу выделяются