avmaks написав:пацаны, когда начнется рост цен на недвижимость? когда ей затариваться на все деньги?
Він вже давно почався, ще в 2009. Правда теоритики цього не помічають, а от практики потерпіли три роки і дружно почали підтримувати ринок своїми вливаннями ( навіть на цих сторінках, як мінімум 6 осіб заявили про купівлю в період 2010-2013)
airmax78 написав:Плохой пример. Находился бы этот участко на Французском бульваре - посмотрел бы я тогда на хладнокровие этого мужика и на его щедрость при установлении цены
ИМХО как раз хороший пример того что в цене недвиги/земли очень большую роль играет локэйшн, локэйшн и еще раз локэйшн...
budivelnik написав:Тепер розумієте , чому будь-який земельний участок в 8 соток на якому варто починати будівництво коштує не менше ніж 10000 доларів?
В теории да на практике не всегда. Есть в р-не Гостомеля(граница Вышгородского р-на) 10соток, участок без построек, газ/электричество подведены, скважина на участке, акт "пид забудову" на выходе, прайс 20куе с возможностью движения до 15 при реальнои покупане, движения ноль...
avmaks написав:budivelnik ты лицо заинтересование, твое мнение не учитывается
Так, але при цьому 1 Я лице фізичне а не віртуальне ( в інтернеті доступні мої координати) 2 В інтернеті доступні ціни на мої обєкти починаючи з 2008 року 3 На цих сторінках подану мною інформацію не перевіряв тільки лінивий , є навіть цілі гілочки , чого варта наприклад кампанія jde проти будівельника в 2010-2011 роках , чи вася_лв проти будівельника в 2011-2012 4 Станом на сьогодні . я єдиний активний учасник на цих сторінках який залишився- який в 2009 році заявляв про адекватність ціни в 1800 доларів за м2