Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 23522353235423552356 ... 4030>
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2013 20:21

olgerd написав:
  yura_ написав:фигасе, двуха в состоянии после стройбанов свыше 100к...
Отож и я об этом !!! Что там за место такое "элитное" и почему 7-этажку а не 20-этажку!!!

Этот дом совсем недавно начали строить (кстати, там не один дом, а два -напротив друг друга на ломоносова). Живу рядом.
Очевидно, некоторые ограничения вызваны тем, что формально и официально это "реконструкция жилых общежитий" - так на щитах возле стройки написано.
Т.е. старые общаги снесли когда-то (не знаю когда) и теперь их типа, реконструируют.

Кроме того, коммуникации вокруг могут не предполагать высотное строительство -там вокруг старые сталинки, рядом реконструированный хрущ и т.п.

Цены, конечно, дурные, но, очевидно, расчет на малый метраж квартир и относительно меньшую общую сумму.
Востаннє редагувалось Tyler в Суб 17 сер, 2013 20:22, всього редагувалось 1 раз.
Tyler

Подякував: 54 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

budivelnik написав:Спочатку щось придумали - а тепер пробуєте утвердитись в своїй фантазії?

Та проблема в тому, що я нічого не придумав. Кореляцію вигадали вже дуже давно більш розумні люди, ніж я. І нею успішно користуються для аналізу. Ви все-таки відкиньте емоції і спробуйте почитати математику )
Востаннє редагувалось cosjak в Суб 17 сер, 2013 20:24, всього редагувалось 1 раз.
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

olgerd написав:почему 7-этажку а не 20-этажку!!!

а нефиг тыкать свечки где попало
l-m

Подякував: 319 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2013 20:27

cosjak написав:Ще раз повторюю. "Хотєлка" - це вихідні данні. Реальна угода - це вихідні данні. Це не алгоритми.
Я вже не знаю як до Вас достукатись
1 Чи усвідомлюєте Ви , що достовірних данних по реальним цінам угод ( крім угод на первинному ринку) не має ніхто
2 Чи розумієте Ви що всі АН оперують єдиними достовірними данними до яких в них є доступ - ціни пропозиції які викладені в відкритих джерелах
3 Так як всі агенства усвідомлюють , що нікого з кінцевих споживачів/продавців не цікавить рекламна інформація , то в кожного з агенств є свій алгоритм приведення цін побпжань продавців до реальних цін ринку і всі ці алгоритми є різними.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2013 20:33

rjkz написав:
  zahar_ написав:
Самое паскудное то что шаромыга ЖИ составил договор таким образом, что к привязка к конкретной дате есть только к планированой дате ввода- декабрь 2013.

По ходу имхо к этому сроку по пАчпорту дом вполне может получить сертификат соотвествия. Если конечно не случится каких-то крупных катаклизмов. А их просчитать у нас в стране очень тяжко.

Кстати не могли бы Вы оценить оставшийся объём работ - за четыре месяца смогут управится, с учётом того что коробка практически выгнана и начинают внутри делать комуникации и мопы, а с наружи будет "мокрый" фасад который в первой секции (звёздочка) уже начали делать?

Оптимально - могут.
В советское время полностью кирпичную девятиэтажку строили за год.
Я наблюдал как за 7 месяцев в условиях Крайнего Севера вместе со свайным полем 4-х подъездную 5-ти этажку панельную начали и закончили.
Но тогда не было таких проблем как сейчас.

Так что не переживайте особо - все будет пучком.
Если не будет форс-мажора.

Вам для информации - строительная организация ТЕОРЕТИЧЕСКИ может сделать полную отделку квартиры за 1 месяц, но это режим "штурм".

В доме ЖИ на Милославской в котором были куплены имущественные права квартиры будут "без оздоблення".
В квартирах передбачено:

- встановлення металевих, протиударних, вогнестійких вхідних дверей;
- встановлення металопластикових вікон з двокамерним склопакетом;
- виконання гідроізоляції та цементної стяжки в санвузлах та ванних кімнатах;
- встановлення одного унітазу, умивальника, змішувача – вітчизняного виробництва;
- встановлення приладів опалення ( радіатори – панельні, сталеві);
- встановлення електролічильників в коридорах у поверхових розподільчих щитах;
- кожна квартира забезпечена лічильниками холодної, гарячої води.

Так что у ЖИ за счёт того что они не будут делать отделку будет больше времени чтобы подогнать остальные работы к сдаче дома по паЧпорту.

Интересен также факт что стены дома (где окна) утебляют минватой, а не пенопластом http://imageshack.us/a/img11/475/ibnq.jpg

Как считаете при "мокром" фасаде это будет плюс или минус утеплению?
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2013 20:37

cosjak написав:
  budivelnik написав:Спочатку щось придумали - а тепер пробуєте утвердитись в своїй фантазії?

Та проблема в тому, що я нічого не придумав. Кореляцію вигадали вже дуже давно більш розумні люди, ніж я. І нею успішно користуються для аналізу. Ви все-таки відкиньте емоції і спробуйте почитати математику )

Косяк, поддерживаю.

Но спор со строителем - дурная и не приятная штука, т.к. он никогда не принавался ни в чем. Вообще ни в чем, даже когда есть все факты.
Так что рекомендую - в бан его, и все дела.
1715

Подякував: 37 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2013 20:39

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

cosjak написав:ому спочатку спробуйте зрозуміти, що таке кореляція.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D1%86%D1%96%D1%8F
кореляція є залежністю двох випадкових величин. При цьому, зміна однієї або кількох цих величин призводить до систематичної зміни іншої або інших величин

Отже
Я не математик, але з математику дружу
Тому:
1 для мене графіки ,побудовані різними організаціями, на підставі своїх правил і які в будь-який проміжок часу мають відхилення один від одного на величини +/-5% - корелюють один з одним.
2 Так щоб Ви зрозуміли
а - Що графіки мегакварталу, що графіки СВ-Девелопмент, що графіки Доміка і так далі і тому подібне, побудовані на одних і тих самих вихідних данних - а саме
Авізо,Сландо ..... тобто інтернет площадках які викладають ціни пропозицій, тобто графіки будуються на ціні пропозиції
б - кожна з організацій має свій алгоритм ( при чому цей алгоритм може бути - шо ліва нога сказала.....) викладають графіки у тому форматі які вважають за краще, а саме
хтось викладає чисту хотелку
хтось викладає хотелку мінус розмір торгу
хтось викладає хотелку структуризовану під данні які відповідають розподілу житла по типам і так далі.

Але при цьому
Не можуть не корелювати між собою графіки, в яких в основі одні і ті самі вихідні данні оброблені різними алгоритмами.
Адже кореляція для того і існує щоб знайти випадкові числа навколо яких крутяться данні.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2013 20:39

olgerd написав:
  yura_ написав:фигасе, двуха в состоянии после стройбанов свыше 100к...
Отож и я об этом !!! Что там за место такое "элитное" и почему 7-этажку а не 20-этажку!!!

так еще и 62/31... У меня в днепре саветская 55/33
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2013 20:41

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

cosjak Вы мазохист ? :mrgreen:
Востаннє редагувалось obval в Нед 18 сер, 2013 09:48, всього редагувалось 2 разів.
obval

Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2013 20:43

yura_ написав:
  l-m написав:"Правильной формы" это 3-комнатная втиснутая в 50-60 м2, с микро-кухней и нано-санузлом, с коридором где 2 человека не могут разминутся?

киянка сказала что ей достаточно и 20 квадратов общей площади, абы уютненько и на печерске
щас
не нужно перекручивать, это было сказано про Крым
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

#<1 ... 23522353235423552356 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему