zahar_ написав: И на этом "минном поле" покупателю надо как можно точнее просчитать к чему быть готовым в этой "экспедиции".
По озвученной покупке "воздуха" застройщик обещает ЗАСЕЛЕНИЕ в мае 2014, но ИМХО в реальности надо готовится что ЗАСЕЛЕНИЕ (возможность начать ремонт с надлежаще подключёнными коммуникациями) будет в августе 2014.
Ну насчёт ЗАСЕЛЕНИЯ объекта который рассматривается, то - "в августе 2015 или 2016 или 2017 или 2018" - это вряд ли. Ну разве что дефолт будет до декабря 2013.
Вариант на контроле - посмотрим когда ЗАСЕЛЕНИЕ будет в реальности.
Захар, колись (или колиТЕсь ) - КГС?
Уже писал не КГС , а ЖИ
zahar_ написав:
rjkz написав:zahar_ , если речь только о 3-х месячной задержке, то Вы наверное имеете ввиду КГС? Остальные "штрафят" покрупнее...
Нет это другой шаромыга - ЖИ.
Собственно и "плановое" заселение в мае уже идёт как бы с просрочкой. Потому как для дома "без опорядження" интервал в 5 месяцев между сдачей в эксплуатацию и ЗАСЕЛЕНИЕМ априори довольно долгий.
[/quote]
Уже прочел - долго "доганял" (в смысле не "тормозил", а форум читал) долго.
zahar_ написав: Самое паскудное то что шаромыга ЖИ составил договор таким образом, что к привязка к конкретной дате есть только к планированой дате ввода- декабрь 2013.
По ходу имхо к этому сроку по пАчпорту дом вполне может получить сертификат соотвествия. Если конечно не случится каких-то крупных катаклизмов. А их просчитать у нас в стране очень тяжко.
Кстати не могли бы Вы оценить оставшийся объём работ - за четыре месяца смогут управится, с учётом того что коробка практически выгнана и начинают внутри делать комуникации и мопы, а с наружи будет "мокрый" фасад который в первой секции (звёздочка) уже начали делать?
Оптимально - могут. В советское время полностью кирпичную девятиэтажку строили за год. Я наблюдал как за 7 месяцев в условиях Крайнего Севера вместе со свайным полем 4-х подъездную 5-ти этажку панельную начали и закончили. Но тогда не было таких проблем как сейчас.
Так что не переживайте особо - все будет пучком. Если не будет форс-мажора.
Вам для информации - строительная организация ТЕОРЕТИЧЕСКИ может сделать полную отделку квартиры за 1 месяц, но это режим "штурм".
olgerd написав:Ну вот пришло "покращення" и в КМБ начали строить 7-этажки, но зато метро рядом, но метраж за такие деньги??? У кого какое мнение о данной ситуации? http://www.kmb-sale.com/ru/all-real-est ... a-5-15483/
фигасе, двуха в состоянии после стройбанов свыше 100к...
cosjak написав:Чи розумієте ви тепер, що ті відсотки, про які ви говорили, самі по собі не мають значення при розрахунку кореляції?
Серьозно? А якщо припустити що відсотки були не сталі з одним напрямком, а бігали вверх/вниз в залежності від алгоритму який примінявся?
Пане Будівельнику. Ви дані перевірили? Вам залишається тільки визнати, що коли ви почали полемізувати про кореляцію, то ви навіть приблизного уявлення не мали, що це власне таке - кореляція. Ви думали, що кореляція 1 - це коли графіки повністю співпадають. Як бачите, ваші уявлення абсолютно помилкові. Про який алгоритм ви говорите? "Хотєлки" і ціни реальних угод - це не алгоритми, а вихідні данні. І якщо ці данні відображати чесно, то вони будуть корелювати. Я ж навів приклад. "Хотєлки" кондо у Феніксі добре корелюють з реальними угодами будинків. Хочете, щоб я навів кореляцію "хотєлок" кондо з реальними угодами кондо? Там ще гарніше буде ) Якщо домік з мегакварталом не корелюють - то я вже писав, які можуть бути причини. Або в нас вже 6 років криза на РН, або десь там ховаються люди з барометром.
Спочатку щось придумали - а тепер пробуєте утвердитись в своїй фантазії? 1 Я знаю , що кореляція це не абсолютне співпадання, а співпадання з якоюсь точністю 2 Алгоритм визначення різниці між хотелкою і реальною ціною угоди - у різних організацій - різні , по тій простій причині що більш-менш реальні данні є тільки на первинному ринку і то тому що там є багато однотипних обєктів. Тому наголошу для вас ще раз а - Графіки доміка і мегакварталу які Ви порівнювали - це порівняння показників барометру з показниками термометру б -графік доміка - це графік хотелок в - графік мегакварталу - це графік реальних цін г - ці графіки приблизно співпадали тоді , коли різниця між хотелками і реальними цінами становила не більше 5% д - на протязі 2009-2010-2011 років - домік писав що різниця між хотелками ( тобто його графіком) і реальними цінами була більша 10-20%
Висновок Якщо від графіка доміка відняти дельту яку домік декларував як різниця між хотелками і реальними цінами то на виході Ви зможете отримати графік який корелюється з графіком доміка. Але саме це Ви робити не хочете , бо тоді підуть прахом Ваші труди, от і впираєтесь від очевидного.
budivelnik написав:Серьозно? А якщо припустити що відсотки були не сталі з одним напрямком, а бігали вверх/вниз в залежності від алгоритму який примінявся?
Пане Будівельнику. Ви дані перевірили? Вам залишається тільки визнати, що коли ви почали полемізувати про кореляцію, то ви навіть приблизного уявлення не мали, що це власне таке - кореляція. Ви думали, що кореляція 1 - це коли графіки повністю співпадають. Як бачите, ваші уявлення абсолютно помилкові. Про який алгоритм ви говорите? "Хотєлки" і ціни реальних угод - це не алгоритми, а вихідні данні. І якщо ці данні відображати чесно, то вони будуть корелювати. Я ж навів приклад. "Хотєлки" кондо у Феніксі добре корелюють з реальними угодами будинків. Хочете, щоб я навів кореляцію "хотєлок" кондо з реальними угодами кондо? Там ще гарніше буде ) Якщо домік з мегакварталом не корелюють - то я вже писав, які можуть бути причини. Або в нас вже 6 років криза на РН, або десь там ховаються люди з барометром.
Спочатку щось придумали - а тепер пробуєте утвердитись в своїй фантазії? 1 Я знаю , що кореляція це не абсолютне співпадання, а співпадання з якоюсь точністю 2 Алгоритм визначення різниці між хотелкою і реальною ціною угоди - у різних організацій - різні , по тій простій причині що більш-менш реальні данні є тільки на первинному ринку і то тому що там є багато однотипних обєктів. Тому наголошу для вас ще раз а - Графіки доміка і мегакварталу які Ви порівнювали - це порівняння показників барометру з показниками термометру б -графік доміка - це графік хотелок в - графік мегакварталу - це графік реальних цін г - ці графіки приблизно співпадали тоді , коли різниця між хотелками і реальними цінами становила не більше 5% д - на протязі 2009-2010-2011 років - домік писав що різниця між хотелками ( тобто його графіком) і реальними цінами була більша 10-20%
Висновок Якщо від графіка доміка відняти дельту яку домік декларував як різниця між хотелками і реальними цінами то на виході Ви зможете отримати графік який корелюється з графіком доміка. Але саме це Ви робити не хочете , бо тоді підуть прахом Ваші труди, от і впираєтесь від очевидного.
1. Ви так і не спромоглися зрозуміти, що таке кореляція, але продовжуєте полемізувати. У вас є пояснення, чому графіки, про які ви думали, що вони корелюють 0.9-0.95 в дійсності корелюють лише 0.48? У вас є пояснення, чому інші графіки відрізняються не на відсотки, а у рази - і при цьому кореляція в них більше - 0.75? Просто визнайте, що ви не знаєте, що таке кореляція. В цьому немає нічого ганебного. 2. Ще раз повторюю. "Хотєлка" - це вихідні данні. Реальна угода - це вихідні данні. Це не алгоритми. Коли хтось заявляє, що хоче за свій будинок певну суму, то ми пишемо в табличку - такого-то числа за будинок хочуть стільки-то грошей. Коли відбувається угода, ми записуємо в табличку - такого-то числа відбулася така-то угода. Оскільки "хотєлки" залежать від реальних угод, то між ними має бути кореляція. Ну, і нарешті, ось вам сезонні коливання доміка і мегаквартала з 2009 року. http://fotohost.org/images/a16df301-80kB.png Нема кореляції взагалі. Нуль! А ось те саме, тільки від даних доміка відняв 20%. http://fotohost.org/images/a1758c71-79kB.png Нуль. Тут хоч 10 відніми, хоч 15, хоч 20. Все одно буде нуль.
Тому спочатку спробуйте зрозуміти, що таке кореляція.
Востаннє редагувалось cosjak в Суб 17 сер, 2013 20:22, всього редагувалось 1 раз.