Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Lost написав:Platinum Bank а что у Вас за глюки снова при открытии депозита?!? при оформлении 23.08.2013 в PtClick нового депозита "Вільні кошти" на 18 месяцев указывает дату возврата депозита 22.02.2015 такой же депозит, открытый 21.08.2013 http://fotohost.org/images/a1e38a69-316kB.jpg (ранее выкладывали скрины)- срок окончания указан 21.02.2015
Вопрос банку - как у Вас так получается и когда же будет правильная дата возврата вклада открытого сегодня в PtClick?!?
А када ЗАЯВКУ на депо размещали, до 16-30 или после?
Ато и глюков немеряно по сравнению с ПУМБ-пум-пуммб, и платежки нормальной нет до сих пор Но есть кеш-ин в каждом отд, которые тоже часто вдруг не работают На карту пополнение для ИБ зачисляют до 12-00 сл. опер.дня Но платежка стоит просто 2грн за любую сумму Но зачисление безнала бесплатно ..и весело то как тут -- основной критерий выбора банка
clientage Якщо зараз зайти в банкінг, натиснути "Новий депозит" та вибрати будь-який на 18 місяців, то внизу з'являється дата 22.02.2015 - що є не правильним.
Коли от дивлюсь на банер про рекламу депозиту у доларах під 10,5% річних (головна сторінка банку), то в мене полив горшечка асоціюється з поповненням депозиту, в наслідок чого дерево - депозит зростає. А тут насправді цей депозит без поповнення - що положив, те й забрав - відсотки виплачуються, а не капіталізуються. Це у всіх така асоціація - чи лише в мене?
stargazer Тим паче 22.02.2015 - неділя, я спеціально два попередні дні не відкривав депозит, щоб закінчення не припадало на вихідний день. А тут така засада.
Haza написав:clientage Якщо зараз зайти в банкінг, натиснути "Новий депозит" та вибрати будь-який на 18 місяців, то внизу з'являється дата 22.02.2015 - що є не правильним.
хм. Я тож думал, шо 23.02 выскочит....мож там высокосный год впереди дето ? ...2016 Ну анархисты чуток приврали, подумаешь
stargazer Можна по різному розуміти цю рекламу, але перше що приходить особисто для мене - це те що я описав вище . І все таки це реклама конкретного депозиту під 10,5%, а не банку з його капіталом