Выигрыш АЖ 291гр. в месяц со 100 т.гр.
|
|
![]() Три мифа о курсе гривни: кто и зачем каждую осень предрекает девальвацию
Миф первый: резервы Нацбанка тают Миф второй: мы тонем под бременем выплат по внешнему и внутреннему долгу Миф третий: население не доверяет гривне и даже депозиты держит в валюте ![]() ...но калькулятор показывает мизерность выигрыша по сравнению с Дельтой / Идеей / ***[/quote]
Попробуйте вложить не 1000 грн, а 100 000 грн и посчитать выигрыш...[/quote] Выигрыш АЖ 291гр. в месяц со 100 т.гр.[/quote] ![]() ![]() ![]()
![]() Ukrainian Устойчивость валюты обеспечивает и гарантирует процветание и прибыльность экономики ее страны. И разумеется таланты ее "главных менеджеров". Назовите предприятия - которые приносят прибыль в принципе ? И тем более в бюджет ? Кроме всего прочего все еще хуже , обычно эту тему даже не затрагивают, но .... ПРАВОВАЯ СИСТЕМА ЭТОГО ГОСУДАРСТВА НАДЕЖНА?- она в первую рочередь гарантирует устойчивость валюты да и всей экономической и государственной системы. ? Или вы не слышали например громкий скандал про Врадиевку ? А про Игоря Индило ? Вы не в курсе - виновные так и не наказаны по убийству Индило. Да и с Врадиевским делом.... мутят. Н у и третий момент - как расходуется прибыль - воруют у нас с прибылей , что бы не пойти ко дну , или воруют с убытков ? Как расходуются эти несуществующие прибыли ? На закупку Хюндаев , убыточным строительство Аэропортов и стадионов никак не востребованных населением ? Расходы на материальную помощь банка- фиктивным банкротам ? Вы этого не видите ? Хотелось бы верить своей стране....Но люди же не слепые ?
![]() Re: Байки про банки і не тільки....Це жахливі випадки, які сколихнули суспільство. Але на економіку негативно впливає не свавілля "мєстєчкових держиморд", а незахищеність прав власності. Вашу власність можуть забрати в будь яку мить і ніхто не допоможе. Нещодавні приклади - Нібулон, ТВі, Розетка.уа. Звісно, те і те - це ланки одного ланцюга. А що ви хочете від феодального ладу? Допоможе лише революція. ![]()
Ой только не надо розетку защищать, они с милионными дневными оборотами, чуть-ли ни на едином налоге работали,и налогов вообще нифига не платили.... ![]() omak Вибачте, ви праві, в нас можуть забрати все , навіть честь та здоров"я. Боюся написати , що , навіть життя. Але я не буду робити революцію, вибачте. Я уявляю все інакше, ніж ВИ. Кожний повинен відстоювати своі права на свойому місті. І підтримувати одне одного в таких випадках. Бо через революцію - до влади прйде невідомо хто .Була вже "Оранжева роеволюція". Я участі навіть тоді не прймав , нікто не отримав з тих , кто брав участь те, на що сподівався. Не вважаю це за вихід вибачте! Я не з тих ким легко маніпулювати. Але взагалі то - згоден з вами...тільки коли "взагалі" - то невідомо до чого це приведе. Вважаю кожна людина повинна себе поважати і відстоювати своі конкретні права в конкретних випадках. Коли б кожен так робив ....
![]() Re: Байки про банки і не тільки....Я Розетку не захищаю, я мав на увазі, що після наїзду податкової міліції там, за чутками, змінилися власники. На ригів, звісно. Гадаєте, тепер вони платят податки? ![]() Земля слухами полниться.Давайте на этой ветке оперировать фактами.Ветка любителей слухов,домыслов,и научной фантастики на втором этаже ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Байки про банки і не тільки....Цілком згоден з Вами, але... є межа, чи бувають ситуації, коли люди не в змозі захистити свої законні права проти права сильного. Ви будете сто разів праві, але суди та прокурори будуть виносити рішення проти Вас. Вибачте за банальності. Уявімо собі наступні президентські вибори. Я собі думаю, що буде повторення 2004 року. Тобто, ЧивокунЯ програє, але його оголосять переможцем. Чхати вони хотіли на наші права і нашу думку. І що будемо робити далі? Судитися? Ми всі розуміємо, який буде результат без тиску з боку народу. Щодо революції. Державну машину, що існує, так чи інакше треба ламати, бо вона є паразитичною і не служить суспільству, а висмоктує з нього соки і піднімає їх нагору. Не вірю, що її можна змінити. Треба вигнати до біса більшість тих, хто зараз сидить у чиновницьких кріслах, і набрати нових людей. Напевно, слід змінити й саму структуру держави і зменшити чисельність. Це й буде революція.
|
|