Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 20982099210021012102 ... 2633>
Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 17:03

BVA написав:
  J написав:
  kalinavalera1 написав:Ну прям таки и ДИАГНОЗ :D ? Диагноз - это непреодолимое влечение или позыв,

...но калькулятор показывает мизерность выигрыша по сравнению с Дельтой / Идеей / ***

Попробуйте вложить не 1000 грн, а 100 000 грн и посчитать выигрыш...

Выигрыш АЖ 291гр. в месяц со 100 т.гр.
Ruslan2453

Подякував: 17 раз.
Подякували: 211 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 18:29

Три мифа о курсе гривни: кто и зачем каждую осень предрекает девальвацию

Миф первый: резервы Нацбанка тают

Миф второй:
мы тонем под бременем выплат по внешнему
и внутреннему долгу

Миф третий:
население не доверяет гривне и даже депозиты держит в валюте

http://gazeta.zn.ua/finances/tri-mifa-o ... iyu-_.html
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 19:18

...но калькулятор показывает мизерность выигрыша по сравнению с Дельтой / Идеей / ***[/quote]
Попробуйте вложить не 1000 грн, а 100 000 грн и посчитать выигрыш...[/quote]

Выигрыш АЖ 291гр. в месяц со 100 т.гр.[/quote]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Зато риск велик потери такой солидной суммы - инфляция, дефолт, проблемы в банке и тп.
kalinavalera1

Подякував: 659 раз.
Подякували: 511 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 19:25

Ukrainian Устойчивость валюты обеспечивает и гарантирует процветание и прибыльность экономики ее страны. И разумеется таланты ее "главных менеджеров". Назовите предприятия - которые приносят прибыль в принципе ? И тем более в бюджет ? Кроме всего прочего все еще хуже , обычно эту тему даже не затрагивают, но .... ПРАВОВАЯ СИСТЕМА ЭТОГО ГОСУДАРСТВА НАДЕЖНА?- она в первую рочередь гарантирует устойчивость валюты да и всей экономической и государственной системы. ? Или вы не слышали например громкий скандал про Врадиевку ? А про Игоря Индило ? Вы не в курсе - виновные так и не наказаны по убийству Индило. Да и с Врадиевским делом.... мутят. Н у и третий момент - как расходуется прибыль - воруют у нас с прибылей , что бы не пойти ко дну , или воруют с убытков ? Как расходуются эти несуществующие прибыли ? На закупку Хюндаев , убыточным строительство Аэропортов и стадионов никак не востребованных населением ? Расходы на материальную помощь банка- фиктивным банкротам ? Вы этого не видите ? Хотелось бы верить своей стране....Но люди же не слепые ?
kalinavalera1

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 19:46

Re: Байки про банки і не тільки....

kalinavalera1 написав:виновные так и не наказаны по убийству Индило. Да и с Врадиевским делом.... мутят

Це жахливі випадки, які сколихнули суспільство. Але на економіку негативно впливає не свавілля "мєстєчкових держиморд", а незахищеність прав власності. Вашу власність можуть забрати в будь яку мить і ніхто не допоможе. Нещодавні приклади - Нібулон, ТВі, Розетка.уа. Звісно, те і те - це ланки одного ланцюга. А що ви хочете від феодального ладу? Допоможе лише революція.
omak

Подякував: 93 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 21:05

omak написав:
  kalinavalera1 написав:виновные так и не наказаны по убийству Индило. Да и с Врадиевским делом.... мутят

Це жахливі випадки, які сколихнули суспільство. Але на економіку негативно впливає не свавілля "мєстєчкових держиморд", а незахищеність прав власності. Вашу власність можуть забрати в будь яку мить і ніхто не допоможе. Нещодавні приклади - Нібулон, ТВі, Розетка.уа. Звісно, те і те - це ланки одного ланцюга. А що ви хочете від феодального ладу? Допоможе лише революція.

Ой только не надо розетку защищать, они с милионными дневными оборотами, чуть-ли ни на едином налоге работали,и налогов вообще нифига не платили....
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 21:32

omak Вибачте, ви праві, в нас можуть забрати все , навіть честь та здоров"я. Боюся написати , що , навіть життя. Але я не буду робити революцію, вибачте. Я уявляю все інакше, ніж ВИ. Кожний повинен відстоювати своі права на свойому місті. І підтримувати одне одного в таких випадках. Бо через революцію - до влади прйде невідомо хто .Була вже "Оранжева роеволюція". Я участі навіть тоді не прймав , нікто не отримав з тих , кто брав участь те, на що сподівався. Не вважаю це за вихід вибачте! Я не з тих ким легко маніпулювати. Але взагалі то - згоден з вами...тільки коли "взагалі" - то невідомо до чого це приведе. Вважаю кожна людина повинна себе поважати і відстоювати своі конкретні права в конкретних випадках. Коли б кожен так робив ....
kalinavalera1

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 22:59

zzzzzz написав:Ой только не надо розетку защищать, они с милионными дневными оборотами, чуть-ли ни на едином налоге работали,и налогов вообще нифига не платили....

Я Розетку не захищаю, я мав на увазі, що після наїзду податкової міліції там, за чутками, змінилися власники. На ригів, звісно. Гадаєте, тепер вони платят податки?
omak

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 23:01

omak написав:
  zzzzzz написав:Ой только не надо розетку защищать, они с милионными дневными оборотами, чуть-ли ни на едином налоге работали,и налогов вообще нифига не платили....

Я Розетку не захищаю, я мав на увазі, що після наїзду податкової міліції там, за чутками, змінилися власники. На ригів, звісно. Гадаєте, тепер вони платят податки?

Земля слухами полниться.Давайте на этой ветке оперировать фактами.Ветка любителей слухов,домыслов,и научной фантастики на втором этаже :D :D :D
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 23:19

kalinavalera1 написав:Вважаю кожна людина повинна себе поважати і відстоювати своі конкретні права в конкретних випадках. Коли б кожен так робив ....

Цілком згоден з Вами, але... є межа, чи бувають ситуації, коли люди не в змозі захистити свої законні права проти права сильного. Ви будете сто разів праві, але суди та прокурори будуть виносити рішення проти Вас. Вибачте за банальності.

Уявімо собі наступні президентські вибори. Я собі думаю, що буде повторення 2004 року. Тобто, ЧивокунЯ програє, але його оголосять переможцем. Чхати вони хотіли на наші права і нашу думку. І що будемо робити далі? Судитися? Ми всі розуміємо, який буде результат без тиску з боку народу.

Щодо революції. Державну машину, що існує, так чи інакше треба ламати, бо вона є паразитичною і не служить суспільству, а висмоктує з нього соки і піднімає їх нагору. Не вірю, що її можна змінити. Треба вигнати до біса більшість тих, хто зараз сидить у чиновницьких кріслах, і набрати нових людей. Напевно, слід змінити й саму структуру держави і зменшити чисельність. Це й буде революція.
omak

Профіль

#<1 ... 20982099210021012102 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор