|
Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 19 вер, 2013 19:02
-VICTOR- написав: Сарочка написав: йцукен написав:О чем речь? ФИ не снижает ставок по уже заключенным договорам.
У ФИ нет ни одного депозита с плавающей ставкой, это значит что во всех депозитных договорах ставки постоянные.
..не правда..видимо вы не в полном объеме знакомы с продуктами банка Депозит «Доступний» (вклад на вимогу) - предполагает изменение ставки..ну это и не удивительно впрочем - по сути это текущий счет , а по таким вкладам это нормальная практика ).
Не такий він і зручний, як його малюють, цей доступний. Хоча й 16 чи скільки там відсотків на залишок пропонують, але ж залучати й знімати кошти можна лише через касу та й то тільки того відділення в якому він оформлювався. Звичайні депозити у цьому відношенні набагато зручніші. Хоч відсотки з карти можна спокійно знімати у торгівельній мережі.
-
ИванXP
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 19 вер, 2013 19:02
Так,ставки выросли на 1% по вкладу максимальный на 100 дней, и на 120 дней,по моему на 0,5%,остальные вклады не смотрел.
-
Scotch
-
-
- Подякував: 179 раз.
- Подякували: 133 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 вер, 2013 19:16
Scotch написав:Коллеги!Как я понял прецендентов с понижением процентной ставки по действующим вкладам в ФИ ещё небыло?
Не було. Тому й цікава ця ФІ, що тримає планку на день підписання депозиту. Окрім нижчевказаного депозиту "Доступний" в них усі з фіксованою у договорі відсотковою ставкою.
-
ИванXP
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 19 вер, 2013 19:21
Scotch написав:Так,ставки выросли на 1% по вкладу максимальный на 100 дней, и на 120 дней,по моему на 0,5%,остальные вклады не смотрел.
То ж у гривні. Ви новини чули про злет долара? Начебто трохи зараз впав, але... Хто нам зможе гарантувати стабільність гривні?
-
ИванXP
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 19 вер, 2013 20:30
ИванXP написав: Scotch написав:Так,ставки выросли на 1% по вкладу максимальный на 100 дней, и на 120 дней,по моему на 0,5%,остальные вклады не смотрел.
То ж у гривні. Ви новини чули про злет долара? Начебто трохи зараз впав, але... Хто нам зможе гарантувати стабільність гривні?
ИМХО, явление временное. http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2013/09/19/309314
-
nostromo
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 20 вер, 2013 15:08
ИванXP Сейчас много разговоров, и новостей с разными прогнозами по доллару и гривне. Надо смотреть по факту.
-
Koval
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 вер, 2013 15:59
nostromo, Koval Звісно що у ЗМІ нас будуть запевнювати що це тимчасово. Може й так. Час усе вирішить. Я нікого не намагаюсь у будь-чому переконувати. Але особисто я довіряю лише твердим валютам. І диверсифікую лише у долар та євро.
-
ИванXP
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 20 вер, 2013 16:06
ИванXP А в ФИ какой депозит в таком случае считаете наиболее выгодным? Меня тоже сейчас интересует вклад в валюте.
-
Макаренко_Игорь
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 20 вер, 2013 16:15
Макаренко_Игорь написав:ИванXP А в ФИ какой депозит в таком случае считаете наиболее выгодным? Меня тоже сейчас интересует вклад в валюте.
Я нікому не хочу нічого радити, бо то кепська справа. Я маю "Надійні заощадження", але ж підписував його ще коли відсоток не порізали. А ви дивіться вже самі, що для вас є найдоцільнішим. Чи то строк, чи все ж таки відсотки чи можливість поповнення.
-
ИванXP
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 20 вер, 2013 16:36
ИванXP написав: Макаренко_Игорь написав:ИванXP А в ФИ какой депозит в таком случае считаете наиболее выгодным? Меня тоже сейчас интересует вклад в валюте.
Я нікому не хочу нічого радити, бо то кепська справа. Я маю "Надійні заощадження", але ж підписував його ще коли відсоток не порізали. А ви дивіться вже самі, що для вас є найдоцільнішим. Чи то строк, чи все ж таки відсотки чи можливість поповнення.
Всё равно спасибо за откровенность. 
-
Макаренко_Игорь
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|