tatop Кримінальна справа заведена! На бездіяльність слідчого заява в прокуратурі. Надра тільки гарно все описують, от тільки конкретики мало. Про блокування картки - нонсенс. Гроші перевели на картку Привата і в той же день їх знято. А надра тут пишуть "...що унеможливило доступ до цих коштів третім особам". Просто жах!
Vladimyr написав:tatop Кримінальна справа заведена! На бездіяльність слідчого заява в прокуратурі. Надра тільки гарно все описують, от тільки конкретики мало. Про блокування картки - нонсенс. Гроші перевели на картку Привата і в той же день їх знято. А надра тут пишуть "...що унеможливило доступ до цих коштів третім особам". Просто жах!
Співчуваю Вам. Про Приват знаєте з неофіційних джерел?
Почему Надра Банк молчит по поводу установки КРУГЛОСУТОЧНО работающих банкоматов в городе с населением ок.1000000 чел. Днепропетровск ? Одного круглосуточно работающего банкомата как бы мало
То що, будете розбиратись, чому банк Надра у особі керуючої Рудківським відділенням, а саме пані Стиран мені кошти не віддавав, а тримав як злодійська установа і тільки штампував відписки, навіть не по суті, на всі мої запити?
Чи ваші заявки про те, що ви бажаєте зі всім розібратись, пустий дзвін?
Не ужели это вся необходимая информация по депозиту?
ДЕПОЗИТ «СІМЕЙНИЙ КАПІТАЛ» БЕЗ ПОПОЛНЕНИЯ – является лучшим предложением для тех, кто хочет приумножить собственные деньги и получить максимальную процентную ставку.
Срок размещения депозита «Сімейний капітал» - от 1 до 18 месяцев на выгодных условиях:
до 19,00% в гривне до 11,00%% в долларах США до 10% в евро
tatop написав:nafanja333, а що ще Вас цікавить? Запитуйте?
Интересует, какой счет открывают.
Дают ли карту (мгновенную, именную)
Какую карту, Виза, Мастер?
Какие условия содержания счета (платное, бесплатное)
Какие комиссии за открытие, пополнение, снятие.
И еще интересует почему это надо вытягивать не известно где.
Не проще ли оформит на сайте.
А де представник банку. Чому я тут маю за нього віддуватися? Нє, Надру піарити не хочу. Вони в мене здерли за картку більше 10 грн, якою я ні разу не скористався. Хапуги.