ВТБ Банк БАНКРУТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 352353354355356 ... 1721>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ВТБ Банк БАНКРУТ 3.2 5 480
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
123
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
10%
50
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
61
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
124
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
25%
122
Всього голосів : 480
Повідомлення Додано: Суб 19 жов, 2013 20:39

AlexJ написав:То ALL

Напомните, плиз, кто скрывается под ОСОБА_7. Мне помнилось, что это группа акционеров банка, недовольная правлением, утвердившим банковский продукт "Целевой" с такими условиями, которые приводят к потере их прибыли/дохода. ("...рішення Господарського суду м. Києва від 21 травня 2012 року по справі № 51/164-62/2008 року за позовом ОСОБА_7 до Публічного акціонерного товариства «ВТБ Банк» про визнання недійсним рішення правління та зобов'язання вчини дії".)

Но тогда мне не понятно вот это: "Зазначеним судовим рішенням Господарського суду м. Києва було зобов'язано Публічне акіонерне товариство «ВТБ Банк» припинити будь-які дії, спрямовані на збільшення ОСОБА_7 сум вкладів за банківськими вкладами «Цільовий» (код продукту R412), зокрема,.
Выходит, что ОСОБА_7 добивалась, чтобы у нее не принимали пополнения по "Целевым"? Или вообще всем - и ей в том числе?
Растолкуйте, когда будет время. А, может быть, что-то еще "порасшифровываете".

Питання звісно не до мене, але дозвольте, поки Betis_ck не відповів, висловити свій здогад. Мабуть серед міноритарних акціонерів теж хтось відкрив депозити на тих же умовах що і Betis_ck. Якщо це були діючі працівники банку, то керівництву банку ніяких надзусиль не треба було докладати, щоб зобов*язати їх подати аналогіний позов до банку, як у Betis_ck - але рішення суду при певних маніпуляціях було винесене на користь банку. Якщо ж це були не працівники банку - то аргумент мав бути солідний (я думаю всі розуміють який).
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 19 жов, 2013 22:03

AlexJ та інші форумчане

Дякую всім за вітання!

Панове, прошу не ображатися, але коментувати Ухвалу ВССУ та інші рішення по моїм позовам до втб я буду тільки приватно і тільки тим форумчанам, яких "знаю"...

AlexJ, я вам обов'язково дам відповідь на поставлене питання і на всі інші, які у вас виникнуть.
Betis_ck

Подякував: 1109 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 19 жов, 2013 23:12

Betis_ck, ну і мені дозвольте скромно приєднатись до вітань, з перемогою.
Можливо ВТБ подасть в європейський суд? :wink:
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2013 00:12

Плюшкин написав:клиенты втб поставили втб раком....и это неоспоримый факт :mrgreen:
пускай руководители других банков знают что если их банк нагло киданет клиентов как это сделал втб то клиенты незамедлительно помтавят банк раком аналогично как поставили втб :lol: :lol: :lol:

Это спорный вопрос кто кого поставил, если бы все вкладчики Целевых обратились в суд, потратили пару лет жизни борясь за свои права, тогда да :oops: в общем банк отделался легким утренним детским конфузом :? и больше всего оконфузилось руководство банка когда хоз суд признал их действия фактически непрофессиональными, причем я думаю с их же подачи замутили все это дело в хоз суде :mrgreen:

Вот спрашивается, как после решения хоз. суда можно признавать бывшего пред. правления хорошим, профессиональным банкиром, когда хоз. суд фактически отменяя его решения говорит о обратном, а подтверждается это еще и гражданским судом :mrgreen:
Ivan_74

Заблокований
Подякував: 46 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2013 00:32

Ivan_74 написав:
  Плюшкин написав:клиенты втб поставили втб раком....и это неоспоримый факт :mrgreen:
пускай руководители других банков знают что если их банк нагло киданет клиентов как это сделал втб то клиенты незамедлительно помтавят банк раком аналогично как поставили втб :lol: :lol: :lol:

Это спорный вопрос кто кого поставил, если бы все вкладчики Целевых обратились в суд, потратили пару лет жизни борясь за свои права, тогда да :oops:

А це, на жаль, зробили одиниці...

Тому ми в Україні і живемо так, що дозволяємо собі гадити на голову... :-(
Чи вистачило б у втб юристів, якби позов подало 100 осіб? а 1000+ ?

Я пройшов судову тяганину (4 позови з 3 апеляціями і 1 касацією) і висвітлював його на форумі для того, щоб наступний раз, а він обов'язково буде... не з втб, так з супермаркетом, що продасть гнилу ковбасу чи з чиновниками та "бізнесменами", які схочуть збудувати "гадюшник" на дитячому майданчику... свої права стали захищати трішки більше людей.
Лише коли більшість в цій країні почне відчувати себе людьми, тоді ми змусимо владу та різноманітні установи поважати нас та наші законні права.

Перепрошую, якщо мій пост когось образив. Я не мав такого собі на меті...

Слава Україні!
Betis_ck

Подякував: 1109 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2013 01:13

Betis_ck написав:А це, на жаль, зробили одиниці...

Тому ми в Україні і живемо так, що дозволяємо собі гадити на голову... :-(
Чи вистачило б у втб юристів, якби позов подало 100 осіб? а 1000+ ?

Я пройшов судову тяганину (4 позови з 3 апеляціями і 1 касацією) і висвітлював його на форумі для того, щоб наступний раз, а він обов'язково буде... не з втб, так з супермаркетом, що продасть гнилу ковбасу чи з чиновниками та "бізнесменами", які схочуть збудувати "гадюшник" на дитячому майданчику... свої права стали захищати трішки більше людей.
Лише коли більшість в цій країні почне відчувати себе людьми, тоді ми змусимо владу та різноманітні установи поважати нас та наші законні права.

Перепрошую, якщо мій пост когось образив. Я не мав такого собі на меті...

Слава Україні!

Героям слава!
Такі люди як Ви дають надію, що ще не все втрачено в нашій країні і "беспредел" не вічний, або як моя мама казала: не все так буде! А Вам і таким людям як Ви бажаю здоров*я та наснаги у відстоюванні своїх прав!
Кармелюк
1

Подякував: 237 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2013 10:22

Betis_ck
Радий за Вас. Щиро.
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2013 23:17

DIV написав:Betis_ck
Радий за Вас. Щиро.

Приєднуюся до вітань! Виграти фізособі в нашій країні у банка, це ще тих сил і уміння треба. А тут ще й такий банк, що уряд кредитує... А уряд платить суддям.
rkn

Подякував: 11 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 жов, 2013 23:49

AlexJ

Повідомлення Додано: Сер 23 жов, 2013 00:04

AlexJ
Так , что теперь даже свою кредитку только с комиссией можно пополнить через ИБ с текущего ?
Ну в принципе , я пополняю внешним прямым переводом ...
ALEX66

Подякував: 256 раз.
Подякували: 186 раз.

Профіль

#<1 ... 352353354355356 ... 1721>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор