Вполне возможно средства НБУ. Корр счет очень слабый.
http://www.bankbb.com.ua/public/about-b ... P_2012.pdf стр 69,70 Станом на 01.10.2012р.: договір застави коштів обов’язкового резервування (сума 160000000,00 грн.), які забезпечують виконання зобов’язань за Кредитним договором з НБУ №20/09 від 06.03.2009р. (сума 1204160000,00 грн.). За договором, Заставодавець зобов'язується не вчиняти дій щодо зменшення залишку коштів обов’язкових резервів.
Фух,блин...еле нашел.....Рефинанс НБУ 1млрд204млн....это год назад. за 3-й квартал 2013 года нет отчетности эмитента....в отчетности за 2-й квартал 2013,данный договор отсутствует.
Штрафы за 2кв2013 9.2. У звітному періоді загальна сума виплати штрафних санкцій Банком склала 538885,63 грн, з них: - штрафи, пені сплачені ПФУ - 3689,75 грн; - за результатами перевірок ДПСУ - 14643,09 грн; - за результатами перевірок НБУ - 30000,00 грн; - штраф з ПДВ - 409,00 грн; - за порушення валютного законодавства - 2040,00 грн; - за операціями з господарської діяльності - 25679,47 грн; - за не створення робочих місць для інвалідів - 462424,32 грн.
Нихрена себе, 462 тыс грн, за не создание мест для инвалидов....кстати примерно такая сумма штрафов каждый квартал
И про закрытие лимитов на межбанке.....в отчетности за 3кв2012,есть такой раздел. Майнові права за кредитними та депозитними договорами, боржниками за якими є банки- контрагенти (зустрічні вимоги за своп-угодами). Заставодавець має право володіти майновими правами, але не заставляти їх іншим особам, не виконувати дії, що тягнуть припинення заставлених Майнових прав або їх знецінення. Станом на 01.10.2012р: застава, надана ПАТ "ПУМБ" в сумі 8820000,00 доларів США (еквівалент 70498260,00 грн.), забезпечує отриманий кредит в сумі 7000000,00 євро (еквівалент 72031316 грн.); застава, надана ПАТ "ПУМБ" в сумі 11000000,00 доларів США (еквівалент 87923000,00 грн.), забезпечує отриманий кредит в сумі 87917000,00 грн.; застава, надана ПАТ "ПУМБ" в сумі 3895000,00 євро (еквівалент 40080282,26 грн.), забезпечує отриманий кредит в сумі 5000000,00 доларів США (еквівалент 39965000,00 грн.); застава, надана ПАТ "ПУМБ" в сумі 6510000 доларів США (еквівалент 52034430,00 грн.), забезпечує отриманий кредит в сумі 5000000,00 євро (еквівалент 51450940,00 грн.); застава, надана АБ "Укргазбанк" в сумі 20000000,00 доларів США (еквівалент 159860000,00 грн.), забезпечує отриманий депозит в сумі 159860000,00 грн.; застава, надана ПАТ "Апекс-банк" в сумі 5000000,00 доларів США (еквівалент 39965000,00 грн.), забезпечує отриманий кредит в сумі 39965000,00грн.
а в отчете за 2кв2013 года.....таких договоров я не нашел...может действительно лимиты закрыли....но это не показатель....у ВАБа,лимиты закрыты 3 года назад....
Востаннє редагувалось Evgeny в П'ят 25 жов, 2013 22:42, всього редагувалось 1 раз.
Что с укрсибом? Карту Виза классик валютную заблокировали! Не было ни смс, ни звонков Спрашиваю: как деньги вернуть, что на карте? Ответ убойный - "Зайдите 18 ноября". Я в шоке!!! Я ничего не пропустил, может уже начался ПИСЕЦ?
Бросилось в глаза невыполнение норматива НБУ Н4 Текущая ликвидность. Если посмотреть недолгую историю изменения этого норматива, то он прыгает в больших пределах как в плюс, так и в минус.
Что можно сказать о текущем состоянии и перспективах этого банка на основании отчетности?
Товарища привлекли высокие ставки Писал я когда-то свои мысли о нем..... Об организации Банк Сич создан в 2011 году. По размеру регулятивного капитала и активов Банк Сич относится ко 4 группе. Акционеры Раздорожный Валерий Викторович (Украина): прямое участие - 48,3300; опосредованное участие - 0,0000. Баланда Олег Иванович (Украина): прямое участие - 30,8300; опосредованное участие - 0,0000. Павличенко Ростислав Васильевич (Украина): прямое участие - 11,6700; опосредованное участие - 0,0000.
Ну что, продолжим про банк СИЧ Бизнесмен Валерий Раздорожный с двумя партнерами, один из которых Ростислав Павличенко, входивший в менеджмент обанкротившегося банка «БИГ-Энергия», создали банк «Січ». http://www.expert.ua/articles/7/0/9975/ Братья Павличенко, в 2012 создают банк Финансовый партнер. У Павличенко это уже третий банк, который он создает с нуля. Еще в 2006 г. он по просьбе бывшего главы НАК «Нафтогаз України» Алексея Ивченко зарегистрировал Еврогазбанк, председателем которого оставался до середины этого лета. В 2011 г. Ростислав со своими бизнес-партнерами учредил еще одно финучреждение – банк «Сич». Но после 17 лет работы в банковской системе финансист понял, что его уже не устраивает роль просто управляющего или миноритарного акционера. Краткая история БИГ-энергии..... http://korrespondent.net/business/compa ... -i-surkisa Как видно из истории,Павличенко не при делах,главная скрипка у братьев Суркисов.
Возвращаясь к Банку СИЧ. Поточна ликвиднисть там 22% при минимуме 40%....разберемся в определении поточной ликвидности. Н5 - Норматив поточної ліквідності Норматив поточної ліквідності встановлюється для визначення збалансованості строків і сум ліквідних активів та зобов'язань банку. Для розрахунку нормативу поточної ліквідності враховуються вимоги і зобов'язання банку з кінцевим строком погашення до 31 дня (включно). Норматив поточної ліквідності визначається як співвідношення активів первинної та вторинної ліквідності до зобов'язань банку з відповідними строками виконання. До активів первинної та вторинної ліквідності при розрахунку нормативу поточної ліквідності належать: - готівкові кошти; - банківські метали; - кошти на кореспондентських рахунках, які відкриті в Національному банку та інших банках; - строкові депозити, які розміщені в Національному банку та інших банках; - боргові цінні папери, що рефінансуються та емітовані Національним банком, у портфелі банку на продаж та на інвестиції; - боргові цінні папери в портфелі банку на продаж та на інвестиції; - надані кредити. До зобов'язань належать: - кошти до запитання; - короткострокові та довгострокові кредити, які одержані від Національного банку та інших банків - кошти бюджету України; - строкові депозити інших банків та клієнтів; - цінні папери власного боргу, емітовані банком; - субординований борг банку; - зобов'язання і вимоги за всіма видами гарантій, порук, авалів; - зобов'язання з кредитування, що надані клієнтам і банкам. Норматив поточної ліквідності розраховується за формулою: Н5=Апв/(Рп+З)*100% де Апв - активи первинної та вторинної ліквідності: Рп - поточні рахунки для розрахунку нормативу поточної ліквідності: З - зобов'язання банку: Нормативне значення нормативу Н5 має бути не менше ніж: 40 відсотків.
Таким образом,изучив суть данного значения,можно прийти к выводу,что у новосозданных банков,этот норматив,может кратковременно не вписываться в рамки требований НБУ.
А я только сейчас в Дельту иду переоформлять депозит закончившийся, и выясняю,что денег никто не заказал, хотя я 4 дня назад позвонил, и все подробно объяснил,что буду переоформлять,и куда какие деньги перекладывать, а тот сотрудник которому я в среду это говорил сегодня выходной, а тот кто сейчас на работе,ни сном не духом ничего не знает.Я уже пообещал,что я опозорю на всю Украину,начальника данного отделения,и сотрудника который сегодня выходной....и произошло чудо....деньги нашлись,и работа закипела
Всем доброго дня ! Интересует Ваше мнение ? Открыл карточный депозит ( со свободным снятием и пополнением ) в Юнекс банке скажим так деньги для разных форс мажорных ситуаций , как банк по надежности , стоит ли размещать денежные средства более 200 тыс.с процентами или лучше не рисковать?