Дельта 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 23782379238023812382 ... 3136>
Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2013 13:16

Delta official, ось цей Ваш пункт ДКБО
Застереження, зазначене в цьому пункті Правил вважається письмовим дозволом
Клієнта Банку на розкриття інформації, яка містить банківську таємницю, у розумінні Закону України «Про банки і
банківську діяльність», а також на розкриття інформації про особу (Клієнта) у розумінні Закону України «Про
інформацію
------------------------------------------------------------------------------------------
як на мене абсолютно неприємлимий пункт.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2013 13:21

tatop, а це вже цікаво
--------------------------------------------------------------------------------------
2.12.20. Для здійснення контролю якості обслуговування на свій розсуд вести звукозапис телефонних розмов з
Клієнтом при його зверненні в Контакт-центр Банку/Контакт-центр Delta Premier, інші підрозділи Банку, при зверненні
співробітників Банку до Клієнта, а також використовувати звукозапис для підтвердження факту такого звернення.
Клієнт надає Банку безвідкличну письмову згоду на здійснення та подальшого використання такого звукозапису на
розсуд Банку.
------------------------------------------------------------------------------
Клієнт такого права позбавлений?
tatop

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2013 13:25

Re: Дельта

tatop написав:Клієнт такого права позбавлений?

записывайте на здоровье :) потом, как в ветке другого красного банка, выложите - посмеемся :D

ЗЫ. у меня как раз удобная кнопочка записи появилась в новой прошивке :mrgreen:
Sean

Подякував: 334 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2013 13:25

tatop написав:Delta official, ось цей Ваш пункт ДКБО
Застереження, зазначене в цьому пункті Правил вважається письмовим дозволом
Клієнта Банку на розкриття інформації, яка містить банківську таємницю, у розумінні Закону України «Про банки і
банківську діяльність», а також на розкриття інформації про особу (Клієнта) у розумінні Закону України «Про
інформацію
------------------------------------------------------------------------------------------
як на мене абсолютно неприємлимий пункт.

Шановний tatop,
дозвольте зазначити, що обробка персональних даних Клієнтів здійснюється Банком згідно з вимогами чинного законодавства України.
Дякуємо за звернення!
Delta official

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2013 13:38

Re: Дельта

Delta official написав:що обробка персональних даних Клієнтів здійснюється Банком згідно з вимогами чинного законодавства України
а почему тогда зарегистрированных Баз персональных данных в Едином реестре за Дельта Банком не числится? Юристы Дельты провтыкали? :mrgreen:
apollo

Подякував: 12 раз.
Подякували: 373 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2013 13:51

Я, конечно, не юрист, но из упомянутых пунктов ДКБО у меня сложилось впечатление что теперь клиент разрешает банку раскрывать любую информацию о себе, включая содержащую банковскую тайну, любым физическим и юридическим лицам на усмотрения банка. Поправьте меня кто-то, если я ошибаюсь.
ant73

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2013 14:22

ant73 написав:Я, конечно, не юрист, но из упомянутых пунктов ДКБО у меня сложилось впечатление что теперь клиент разрешает банку раскрывать любую информацию о себе, включая содержащую банковскую тайну, любым физическим и юридическим лицам на усмотрения банка. Поправьте меня кто-то, если я ошибаюсь.

І в мене склалось таке враження.
tatop

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2013 14:24

До ДКБО

Порядок зміни Тарифів на розрахунково-касове обслуговування поточного рахунку.
3.25.1. Банк має право ініціювати зміну Тарифів на розрахунково-касове обслуговування поточного рахунку,
попередньо повідомивши про це Клієнта не пізніше, ніж за 30 (тридцяти) календарних днів до дати впровадження таких
змін шляхом розміщення відповідного оголошення та нового/зміненого тексту Тарифів на інформаційних стендах у
приміщенні Банку та/або на Офіційному сайті Банку www.deltabank.com.ua та сайті Delta Premier www.deltapremier.ua.
Нові Тарифи вважаються погодженими Клієнтом, якщо до дати їх впровадження останній не звернувся до Банку з
письмовою заявою про припинення дії відповідного Договору за Продуктом Банку та закриття поточного рахунку.

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2013 14:26

tatop написав:
  ant73 написав:Я, конечно, не юрист, но из упомянутых пунктов ДКБО у меня сложилось впечатление что теперь клиент разрешает банку раскрывать любую информацию о себе, включая содержащую банковскую тайну, любым физическим и юридическим лицам на усмотрения банка. Поправьте меня кто-то, если я ошибаюсь.

І в мене склалось таке враження.

Святые люди. Вы что верите что при нашей системе кумов,сватов, братьев и просто выходцев из одного колхоза, а также коррупции тяжело узнать информацию?
Ratatui

Подякував: 119 раз.
Подякували: 737 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 лис, 2013 14:41

Ratatui написав:Святые люди. Вы что верите что при нашей системе кумов,сватов, братьев и просто выходцев из одного колхоза, а также коррупции тяжело узнать информацию?

Але не потрібно видавати це як законне діяння. Це є нав'язано проти волі клієнта і нелегально, оскільки такий пункт стосується всіх договорів, і клієнт не має вибору і не може виключити його зі свого договору.
Взагалі, такий пункт, будемо відвертими, це є плювок Банку в обличчя клієнта.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

#<1 ... 23782379238023812382 ... 3136>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор