zzzzzz написав:покатакой Я показал пример расчета разницы в доходности.Если ложить под 2%, разница в доходности будет на 400% выше. Вы никогда не задумывались о рынке облигаций?...Вы знаете что означает поднялась доходность на 100% ?
Я как раз все верно написал. Разницу в доходности вы чувствуете между 1000 и 1020 или между 1000 и 4000
вы понимаете разницу между "не ложить в банк" и " положить под 2% с риском почти всё потерять "?
Гроші в банк тому і кладуть, що дома ( якщо сума значна, впевнений що тут так і було) гроші втратиті(грабіжники) значно вища ніж в банку. Бо банки нікуди не дінуться, є були і будуть. А під матрасом можна тисячу доларів тримати, тут ваш принцим працюватиме. ПС Квестор і пішов через таких дотошних як Ви шановний. Вмійте читати між стрічок. Ніхто нікому нічого не винен, і кожен сам приймає рішення. Базуючись на інформації отриманій в тому числі від Охрименка, Квестора і тд... просто фільтрувати потрібно.
то что вы называете дотошностью во всем мире у людей называется аккуратностью и внимательностью, шановный. квестор вам указал причину через яку вин пишов? зачем же вы утверждаете свою да еще так дотошно? и еще указываете что мне надо вмить, шановный а что вы можете прочесть между этими стричками: з грывни гэть рисковать капиталом за 2% глупо отказываюсь от выгоды , пойду положу деньги на поточни рахункы (2%, кстати),(если татор не соврал , что-то я у квестора нигде этого не встречал)
Востаннє редагувалось покатакой в Сер 13 лис, 2013 10:45, всього редагувалось 2 разів.
04 - невеличкий переляк, тому думаю цією цифрою можна знехтувати. Залишається : 98, 08,... добре як би було 18
На самом деле девал "не так уж страшен, как нам его малюют"... Для примера приведу график роста своего депокапитала в пересчете на баксы по рыночному курсу. В 2008 входил преимущественно в гривне, хотя и валюты было где-то 20-30%. В результате за 2008 значительное уменьшение капитала, в 2009 году начал восстанавливаться, а в 2010 уже значительно превысил уровень предкризисного 2007 и далее "хорошо" пошел вверх...
04 - невеличкий переляк, тому думаю цією цифрою можна знехтувати. Залишається : 98, 08,... добре як би було 18
На самом деле девал "не так уж страшен, как нам его малюют"... Для примера приведу график роста своего депокапитала в пересчете на баксы по рыночному курсу. В 2008 входил преимущественно в гривне, хотя и валюты было где-то 20-30%. В результате за 2008 значительное уменьшение капитала, в 2009 году начал восстанавливаться, а в 2010 уже значительно превысил уровень предкризисного 2007 и далее "хорошо" пошел вверх...
Покатакой, а який мені сенс брехати. Квестор є дуже акуратним чоловіком. Всі його прогнози носять імовірносний характер. І в рамках їх кожний може будувати свою стратегію. Консервативну, як на мене, її вибрав Квестор. Менш ризикову чи більш ризикову.
Покатакой, еквівалент заощаджень в доларі, як на мене.
А картинка дуже цікава. Більше 2 років пішло на відновлення доларового кешу. Уявляєте, що було б, якби вчасно було вийти в доларовий кеш а потім вчасно повернутися в гривню?
покатакой написав:отличный график из чего состоит вертикальная шкала? что падало в декабре 07 года по декабрь 08?
Вертикальная шкала - размер капитала (первоначальное вложение + нераспределенная прибыль или убыток, т.е % и курсовая разница). Горизонтальная шкала - цена делений год, поэтому и "впечатление", что с декабря 2007 по декабрь 2008 падало, хотя в реале до осени 2008 также росло, а затем капитал стал уменьшаться из-за пересчета по курсу на конец 2008...
tatop написав:Покатакой, еквівалент заощаджень в доларі, як на мене.
А картинка дуже цікава. Більше 2 років пішло на відновлення доларового кешу. Уявляєте, що було б, якби вчасно було вийти в доларовий кеш а потім вчасно повернутися в гривню?
"якби вчасно було вийти в доларовий кеш а потім вчасно повернутися в гривню" - то був би ПРИБЛИЗНО червоний графік, а якщо тупо тримати все у валюті - то синій...
Classif, дуже цікаві графіки. Ви були б настільки багаті як зараз, ще два роки тому. І це в доларовому еквіваленті. А якщо можна, таке запитання. Скільки часу Вам потрібно, щоб повністю вийти в доларовий кеш? Зрозуміло без втрати відсотків. Так чисто теоретичне запитання.