|
Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 14 лис, 2013 14:01
lobanoff Не лукавте. Україномовного не може влаштовувати спілкування російською, бо тоді він не україномовний. А про англійську - все правильно роблять, бо це мова міжнародного спілкування, без якої в світі не обійтись. Я поважаю вибір усіх російськомовних розмовляти рідною, хочу щоб і мені надавали інформацію рідною для мене мовою. Банк цього не робить. Стосовно ставок, то вони і так високі. Банк пилососить гроші. Історія Таврики, Укрпромбанку та інших не навчила?
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2013 14:49
DIV написав:lobanoff Не лукавте. Україномовного не може влаштовувати спілкування російською, бо тоді він не україномовний. А про англійську - все правильно роблять, бо це мова міжнародного спілкування, без якої в світі не обійтись. Я поважаю вибір усіх російськомовних розмовляти рідною, хочу щоб і мені надавали інформацію рідною для мене мовою. Банк цього не робить. Стосовно ставок, то вони і так високі. Банк пилососить гроші. Історія Таврики, Укрпромбанку та інших не навчила?
Україномовного може влаштовувати спілкування будь-якою мовою, якщо він її розуміє.  Тому що мова - це спосіб для обміну інформацією. Якщо він працює - то вже добре. Давайте залишимо питання розвитку мови поза банківськими рахунками. Якщо є небайдужі громадяни, політичні чи культурні діячі - це їх справа зробити, щоб мова була більш популярна. Але це не робиться ламаючи через коліно, мовою ультиматумів. Це моя особиста позиція, не як офіційного представника банку. Щодо Таврики та ін. Давайте не будемо забувати, що високі ставки самі по собі не є ознакою нестабільної структури. Важливо як банк виконує свої зобов`язання, як використовує ресурси. Деякі банки стали "проблемними" не з власної вини, а тому, що власники не того кольору.
-
Михаил_CCB
-
-
- Заблокований
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 138 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2013 15:15
Irina555 написав:Шановні,форумчани! Нагадаю у нас тема -Обслуговування в українських банках (гарне і погане),Городской коммерческий банк CityCommerce Bank. Це фінсововий форум.З повагою,Ірина
Шановна Ірино! Я думаю, що банк має звідкись отримувати будь яку інформацію про свою роботу. Так, це фінансовий форум, безаперечно. Банк - фінансова установа. А тема "Обслуговування у банках (гарне та погане)". Тому я і пишу саме про банк, і про мовне питання саме у банку, а не в іншій установі. Я ж не піднімаю питання недоліків мовного законодавства, я б це зробив на юридичному форумі. Обслуговування починається з пропозиції банку. Звісно, якщо банк бажає, щоб людина стала його клієнтом. От я і пишу про оформлення цієї пропозиції, яка зверненна до клієнта. Отже, все складається. Тому, хотілося б дізнатися думку банку з цього приводу.
-
blagoic
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2013 15:26
Щодо обслуговування - гарного чи поганого. Зробила спробу підписатися на вашу сторінку у Фейсбуці, однак через російську мову я незабаром відмовилася сдідкувати за вашими новинами, я некомфортно себе почуваю з банком, який не поважає україномовних клієнтів і не завдає собі клопоту вести спілкування з клієнтами державною мовою. Відповідно, я не можу й довіряти свої гроші такому банку. Обрала для себе україномовний "Аваль" і анітрохи про це не шкодую.
-
sealedy
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2013 15:41
Irina555 написав:Шановні,форумчани! Нагадаю у нас тема -Обслуговування в українських банках (гарне і погане),Городской коммерческий банк CityCommerce Bank. Це фінсововий форум.З повагою,Ірина
Пані Ірино Це питання підпадає під обговорення. Адже воно впливає на рівень обслуговування банком. Чи ви не згодні з цим твердженням?
-
Woland61
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2013 15:45
Расскажу немного о своем сотрудничестве. Банк выполняет взятые на себя обязательства. Познакомился с банком в начале 2013 года. Пополняю под 24,75% почти год, не ограничили пополнение под такой %, за что банку уважение, и посмотрите как делал тот же РС, ВТБ. Обслуживание хорошее, когда были заняты 2 экономиста, начальница отделения провела необходимые операции, которые нужны были мне. Не хватает интернет-банкинга. Хочется пожелать банку дальнейшего развития и совершенствования.
-
Triton
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2013 15:53
sealedy написав:Щодо обслуговування - гарного чи поганого. Зробила спробу підписатися на вашу сторінку у Фейсбуці, однак через російську мову я незабаром відмовилася сдідкувати за вашими новинами, я некомфортно себе почуваю з банком, який не поважає україномовних клієнтів і не завдає собі клопоту вести спілкування з клієнтами державною мовою. Відповідно, я не можу й довіряти свої гроші такому банку. Обрала для себе україномовний "Аваль" і анітрохи про це не шкодую.
Прекрасне рішення та чудовий пост. Заради цього варто було зареєструватися.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2013 16:10
Поддерживаю хорошие отзывы про депо. Обслуживание, пополнение, суббота, представитель.
-
valya
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2013 16:20
Михаил_CCB Михайло, я в даному випадку не можу лишити це питання поза банківськими рахунками, так вже склалося, бо я розмістив у ССВ депозитів на загальну суму майже на 3 млн. На цьому грунті у мене з банком виникли відносини, які треба врегулювати, а не уникати цього.
І добре, що Ви згадали про "небайдужих громадян". Мені як раз не байдуже. Вашу особисту точку зору я зрозумів, а як щодо банківської загалом?
-
blagoic
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 лис, 2013 16:33
Blagoic, не жартуєте? Стільки занесли Міському? 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-