|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 17 лис, 2013 21:20
йцукен
Чаво вы добиваетесь?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лис, 2013 21:20
Faceless написав:Не мешает. Я к тому, что именно для этого - чтобы привлечь внимание, чтобы позвонили и узнали - это и пишется.
Это называется "наврали" в объявлении, за такое надо бы наказывать. 
-
1715
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лис, 2013 21:30
budivelnik написав:Давайте по порядку 1 Уявіть що Ви перший ( і можливо останній у своєму житті) раз продаєте квартиру ( а таких я думаю що 50% ринку) Звідки Ви знаєте як правильно і в яких джерелах масової інформації запостити свою інформацію 2 Є багатоходові операції , коли Ви не продаєте чисто , а хочете продати своє для того щоб купити інше - тут без посередника взагалі ніяк 3 Я особисто за те , щоб інтернет обяви про продаж нерухомості були платними і при цьому ця плата повинна становити не 1-5-10 грн , а 500-1000 грн ( але при цьому 90% цієї суми нехай зараховуються в податкові платежі при оформленні угоди купівлі/продажу/обміну/оренди) і обява повинна бути проведена на протязі наприклад року. Якщо за рік угода не проведена - гроші перераховуються 10% - площадці на якій діяла ця обява - 90% в держбюджет.
будівельнику, пропустимо деталі. Ситуація вже склалася: є продаван, є покупан, вони в змозі провести купіплю-продаж самі, але їх зв'язав "вклинившийся ріелтор". Як ви гадаєте - яка в наших реаліях (безкошотовні оголошення, купа молоді готової працювати за 2-3 Кгрн/міс, автоматизація подачі оголошень) справедлива ціна за те що ріелтор познайомив продавана і покупана? І як ця ціна обраховується ?
Востаннє редагувалось baraka в Нед 17 лис, 2013 21:35, всього редагувалось 2 разів.
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лис, 2013 21:34
1715 написав:Может ваши договоры и есть бумажки, но вапще-то они определяют и ответственность и права, если составлены правильно. Так что не надо всех убеждать - типа все мы в тупиковой ситуации. Выход всегда есть.
Я никого не убеждаю. Я просто не советовал бы так свято верить в свои договора аренды, а проанализировать их объективно. 1715 написав:Это называется "наврали" в объявлении, за такое надо бы наказывать.
Пока это никак не регулируется, в объявлении в принципе могут писать что угодно. Точно так же откровенно врут и про площади квартир например. йцукен написав:а вот и нет, я тебя по судам затаскаю
Веселишь, теоретик.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 17 лис, 2013 21:41
baraka написав:будівельнику - пропустимо деталі. Ситуація вже склалася: є продаван, є покупан, вони в змозі провести купіплю-продаж самі, але їх зв'язав "вклинившийся ріелтор". Як ви гадаэте - яка в наших реаліях (безкошотовні оголошення, купа молоді готової працювати за 2-3 Кгрн/міс, автоматизація подачі оголошень) справедлива ціна за те що ріелтор познайомив продавана і покупана? І як ця ціна обраховується ?
Тут нюанс Як він їх звязав Адже перепостити обяву без дозволу продавця - він міг А от прийти з покупцем під виглядом рієлтора від продавця - без договору з продавцем він не міг. Тому Право продавця - відмовитись від послуг рієлтора заявивши що він послуг не замовляв а тому нехай рієлтор домовляється з покупцем про комісійні. Право покупця - відмовитись від послуг рієлтора і шукати пряму обяву від продавця ( адже рієлтор то звідкись її знайшов) А так як основна маса присутніх вважає що написати обяву раз плюнути - то знайти оригінальну обяву - діло дійсно не важка Алгоритм простий Адреса у Вас є Після відфільтровки по адресі - відфільтровуєте по телефонам ( як правило рієлторський телефон фігурує не тільки в обяві по адресам які Вас цікавлять ( просто забиваєте номер в гугль і дивитесь що дає пошук - як тільки бачите що рієлтор , так відразу розумієте що звернувшись до нього Ви зобовязані платити комісійні) Таким чином отримавши максимум 5-10 унікальних телефонних номерів - легко отримаєте доступ до власника Якщо ж власник сам не виставляв свій телефон , то єдине що Ви можете це переконувати власника що він замовив послугу і він повинен за неї платити. А ціну визначає ринок Памятаєте анекдот про єврея з чемоданом золота і українця з мішком сала в пустелі.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 17 лис, 2013 21:45, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 лис, 2013 21:45
budivelnik написав:Право продавця - відмовитись від послуг рієлтора заявивши що він послуг не замовляв а тому нехай рієлтор домовляється з покупцем про комісійні. Право покупця - відмовитись від послуг рієлтора і шукати пряму обяву від продавця ( адже рієлтор то звідкись її знайшов)
а теперь 3-й вариант: Рыло звонит покупану и предлагает ему БЕСПЛАТНО сдавать/продавать его квартиру. Покупан на просмотре отказываается платить комиссию, продаван ссылается на бесплатнность услуг Рыло высталяют за дверь без денег Вопрос: где кинули рыло? ведь покупан его не заказывал, а продавану он обещал бесплатную работу.
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лис, 2013 21:50
budivelnik написав:Алгоритм простий Адреса у Вас є Після відфільтровки по адресі - відфільтровуєте по телефонам ( як правило рієлторський телефон фігурує не тільки в обяві по адресам які Вас цікавлять ( просто забиваєте номер в гугль і дивитесь що дає пошук - як тільки бачите що рієлтор , так відразу розумієте що звернувшись до нього Ви зобовязані платити комісійні) Таким чином отримавши максимум 5-10 унікальних телефонних номерів - легко отримаєте доступ до власника Якщо ж власник сам не виставляв свій телефон , то єдине що Ви можете це переконувати власника що він замовив послугу і він повинен за неї платити.
теоретичну частину про прошук інформації можна було пропустити до речі - на lun.ua можна досить просто перевірити кому належить телефон. в мене є пачка оголошень, і я не можу вийти на телефони продавана по ним. Я ретельно шукав по ним, інфи не має. Можу вийти тільки через ріелтора. Я замовляв послугу подачі оголошень в цьому випадку ?
Востаннє редагувалось baraka в Нед 17 лис, 2013 21:51, всього редагувалось 2 разів.
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 лис, 2013 21:50
йцукен написав:звонит покупану и предлагает ему БЕСПЛАТНО сдавать/продавать его квартиру.
Якщо Ви так робите - то ясно чому такі злі і 10000 гривень це верх мрій. Якщо рієлтор не маючи покупця з яким заключена угода про плату за послуги відмовиться від такої плати від продавця То запитання на засипу А навіщо він взагалі ввязується в цю операцію Ще раз підтвердили народну мудрість Один дурень задасть стільки запитань що й сто мудреців не дадуть на них відповіді.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 лис, 2013 21:54
baraka написав:Я замовляв послугу подачі оголошень в цьому випадку ?
Ні Тому звоните рієлтору і ставите його до відома що оплачувати його послуги Ви не збираєтесь і якщо він хоче нехай домовляється з продавцем про оплату. Ясно , що в 90% випадках під вас підлаштовуватись ніхто не буде , але це ринок і прикладів подібної поведінки від посередника я можу навести море Наприклад автосалони , брендовані магазини і так далі включаючи і інші варіанти про які потрібно дискутувати не на цих сторінках.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 17 лис, 2013 21:56
budivelnik написав:Тому звоните рієлтору і ставите його до відома що оплачувати його послуги Ви не збираєтесь і якщо він хоче нехай домовляється з продавцем про оплату. Ясно , що в 90% випадках під вас підлаштовуватись ніхто не буде , але це ринок і прикладів подібної поведінки від посередника я можу навести море
І скоріш за все ріалтор не захоче давати контакти продавця, поки ви не погодитесь на оплату.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-