Я помню, что в этой теме, когда надра свой беспредел чинила, люди писали, что решения судов - это был пустой звук. Банк в наглую не отдавал деньги. Приходилось ходить в банк и доказывать, что деньги вам очень нужны, на лечение и т.д. Как в интернете было много предложений помочь забрать депозит, естественно с дисконтом 30-40 % или даже больше. Люди, держитесь подальше от этих ур**.
Так, звертались, потім у бідного банку не було грошей для виконавців, люди роками чекали на виконання рішень...а у банку знову ні майна ні грошей... А за суди треба платити, як мінімум мито та адвокати, час тратити...
А поспілкуватись, навести ваші аргументи, послухати мої...люди ж на форумі не дурні.
Зрозуміють хто дотримувався закону, а хто ні. Хто хотів чогось незаконного, а хто законно відмовив...
Тому дуже цікаво отримати ваші коментарі.
От є відсканований договір. Є квитанція. Є заява, у якій аргументовано, чому я вважаю, що кошти треба було повернути, і закони, які ви порушили, маскуючись відмазкою поо адміністрацію.
Поясніть один раз, доступно, чому я помиляюсь. наведіть посилання на закони, які спростовують законність моїх вимог
Представники банку. Давайте просто і аргументовано поспілкуємось.
Отож, я приніс до вас у банк кошти, поклав на депозит, у договоір чітко вказана дата, коли кошти мали б бути повернуті...
У вказану дату, незважаючи на всі мої листи, заяви і відвідини відділення...кошти віддані чи повернуті НЕ були.
Просте питання: Чому? Чому банк не виконав прописаних у договорі зобовязань? Чому не повернув вчасно?
Прохання дати відповідь, посилаючись на закон та статтю, згідно якого це було зроблено.
Зробіть це, щоб усі бачили, що ви робили все по закону, а от злий, неадекватний клієнт (колишній) від вас вимагає щогось, чого ви не повинні були робити.
серенький Це не відповідь. Та й зрозуміли ви все якось поверхово і зовсім не правильно. Чому б це я мав ненавидіти цей банк?
Рахунок ніхто не арештовував.
Дякувати Богу та порадам мудрих людей із цього форуму, усі кошти я забрав, правда як я відкривав депозити, гроші чомусь не приймали частинами, по 100 грн. у день, хотіли всі й одразу, а от віддавати...саме так і віддавали. Кожен день по 100 грн.
А що я тут роблю...
1) Хочу взнати, чому та на підставі чого, мені їх не віддавали стільки часу. 2) Хочу, щоб люди взнали, як банк "працює" із клієнтами, та зробили висновки. 3) Думаю, от зара мені розкажуть, як ситуація покращилась, як все класно, то 100 % піду в Приват, візьму кредит та й покладу знову у Надра на депозит.
мои слова об этом банке намного меньшее зло чем деятельность этого банка. мое мнение о банке эторезультат деятельности банка, и раз оно таким сложилось, значит в этом вина банка. не нужно стирать неудобные мнения. народ украины дожен знать о своих банках. будьте пожалуйста объективными.