Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:Сегодня получил на мыло...
прислали таке ж, при тому що позавчора відмовили у кредитці, тому звучить як злісна насмішка...
А мені якось надіслали радісну звістку про те, що нарешті через он-лайн банкінг я можу розраховуватися в компьютерній стрілялці "Світ танків"... Все життя просто мріяв про це... Ну а в кредитці теж відмовили, я вже писав чому і як...))
big539 написав:А мне... а мне А мне так ваще перед тем как отказать в выдаче кредитки - сперва пригласили в отделение и угостили кофем! И потом отказали. Отакэ!
Забижают земляка... Нуна к представителю Альфы на ветке стучать...шоб словечко замолвили...по блату...
big539 написав:А мне... а мне А мне так ваще перед тем как отказать в выдаче кредитки - сперва пригласили в отделение и угостили кофем! И потом отказали. Отакэ!
Влад, давай я тебе порекомендую, как клиента на голд. 100 грн заработаем, раздеребаним! Может так дадут.