|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 26 лис, 2013 23:00
покатакой Ой простите меня пожалуйста что я не заметил.Я постараюсь исправиться. Напишите пожалуйста полный список банков.
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: Вів 26 лис, 2013 23:11
zzzzzz написав:покатакой Ой простите меня пожалуйста что я не заметил.Я постараюсь исправиться. Напишите пожалуйста полный список банков.
жужащий, ты не ёрничай ищи свои умом - такой у тебя дивиз а жужать много ума не надо а полный составим вместе,
-
покатакой
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 26 лис, 2013 23:37
Любі друзі. Ось якихось півтори години і наступить ювілей гілки Квестора. Квестор є кращим на finance.ua. Памятаєте те голосування. І трійку призерів: Квестор, Фунтік та Адам Сміт. Все чесно і обєктивно, один форумчанин, один голос. Вже довгий час Квестор не пише тут. Вільному воля. Але форум Квестора завжди в топах. Гілка Квестора живе.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лис, 2013 23:38
покатакой написав: Damba написав: покатакой написав:во-во, а инфантильные год назад орали: з грывни гэть!
это гнилой помидор в сторону квестора? поосторожней, можно в себя попасть.
а как я могу попасть в себя тем что орал квестырь?
Я не можу зрозуміти суть претензій до Квестора - він руки на кермі не тримає і на монетарну політику не впливає. Що не так? А прогноз він на те і прогноз - що ймовірність має виміряну у відсотках. А ось читати міркування на основі чого він робить висновки - було цікаво.
-
mju
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лис, 2013 23:43
Добрый вечер.
Подскажите кто-что думает про банк Глобус. Насколько я понял, акционер связан с НБУ. Может есть какой-нибудь склет в банке? Ставки сравнимы с Дельтой. А как насчет рисков?
Из позитива, банк сократил разницу между активами и пасивами в валюте. тыс. грн. конец 2012= 323424 2-й квартал 151916 3-й квартал -3912
-
rembo
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лис, 2013 23:44
rembo написав:Добрый вечер. Подскажите кто-что думает про банк Глобус. Насколько я понял, акционер связан с НБУ. Может есть какой-нибудь склет в банке? Ставки сравнимы с Дельтой. А как насчет рисков? Из позитива, банк сократил разницу между активами и пасивами в валюте. тыс. грн. конец 2012= 323424 2-й квартал 151916 3-й квартал -3912 Если ставки одинаковые, идите в Дельту.
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: Вів 26 лис, 2013 23:54
aquadialog написав: покатакой написав: aquadialog написав:Ну и де ж это он нас надурил? А ну насчет "з гривні геть" это было правильно, но рановато. Насчет лебедей тоже прав оказался, и насчет того, что неизвестен их прилет. Вот, типа прилетели, ну или приплыли, НО еще не вечер! 
рановато - это уже не правильно
Лучше раньше чем позже.
"раньше" лучше , но не "рановато" уж это вы можете понять? а еще лучше - вовремя
-
покатакой
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 26 лис, 2013 23:56
Хватит обсуждать человека за глаза....ушел и ушел...то его право...Он никому ниче не должен....У каждого своя голова...и нечего обвинять кого то в своих решениях...  Прислушивайся...но решай сам... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 00:01
mju написав: покатакой написав: Damba написав:это гнилой помидор в сторону квестора? поосторожней, можно в себя попасть.
а как я могу попасть в себя тем что орал квестырь?
Я не можу зрозуміти суть претензій до Квестора - він руки на кермі не тримає і на монетарну політику не впливає. Що не так? А прогноз він на те і прогноз - що ймовірність має виміряну у відсотках. А ось читати міркування на основі чого він робить висновки - було цікаво.
а толку ? скомандовал "згрывнигэть" , посмотрел ниче не происходит и слился но еще ползал сюда с кем-то в личке перепихивался - вот такая открытость и искренное существо
-
покатакой
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 00:04
Квесторе_поверніться написав:Любі друзі. Ось якихось півтори години і наступить ювілей гілки Квестора. Квестор є кращим на finance.ua. Памятаєте те голосування. І трійку призерів: Квестор, Фунтік та Адам Сміт. Все чесно і обєктивно, один форумчанин, один голос. Вже довгий час Квестор не пише тут. Вільному воля. Але форум Квестора завжди в топах. Гілка Квестора живе.
Ну що ж. Ніхто не опонує. Продовжу з Вашого дозволу. Напевне ніхто не памятає ось це. За Квестором _______________________________________________________________________ Провівши обстеження аналізів(показників діяльності банків станом на 1,11,08) можна ідентифікувати проблеми "здоров"я у декількох пацієнтів з "Першої 20-ки", ідентифікація відбувається по негативній динаміці активів за жовтень.Чому активів? Тому, що в період кризи ліквідності найбільшою проблемою є підтримання обсягу пасивів з метою збереження ліквідних активів.Тобто зменшення активів=втраті ліквідних активів=погіршення платіжоспроможності.Дещо спрощено але достовірно. _____________________________________________________________________________ Ось фрагментом цього поста була започаткована ця гілка. Це те основне, що виділив Квестор. А що зараз є головне, в чому головна проблема банківської системи?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
|