Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
DIV Якби я знав що в тому відділенні євро по такому курсі - то я б їм трохи приніс, а так пішов відразу в інший банк. Взагалі не подобається, коли в різних відділеннях різні курси.
Delta official! Скажите, а допустимо ли при получении через кассу процентов в евро, например, попросить оператора не выплачивать всю сумму с центами, а округлить сумму выдачи до "кошерных" 10 или 15 евро? Спасибо!
С огромным трудом я нашёл тарифы по этому покемону, но в них ничего не сказано про перевод внутри мудельты со своей карты на свою же карту. Подскажите быстрее -не будет ли какого нежданчика если я 50штук перекину с покемона на кредитку?
тук тук, девочки, так что там с тарифом на перечисление денег со счёта карты "MasterCard World №1 с чипом на акционных условиях" на счёт другой своей карты в пределах интернет банка?
Хто знає, якщо я сьогодні поповнив картковий рахунок (по номеру рахунку, без карти) після 11:00 (сьогодні день білінгу), але в операційний час, то відсотки на цю суму будуть нараховуватися з суботи чи вівторка (згідно регламенту кошти будуть доступними на картці з 11:00 наступного банківського дня, тобто понеділка)? Дякую
big539 написав:А де можно поглядеть тарифы по Покемону Я по ошибке на него бабки закинул, если ща с него на кредитку перекину - на комиссию не полиняю ни на какую?
Уважаемый big539, Ваш вопрос находится на уточнении. Ожидайте, пожалуйста, обратной связи.
Haza написав:Хто знає, якщо я сьогодні поповнив картковий рахунок (по номеру рахунку, без карти) після 11:00 (сьогодні день білінгу), але в операційний час, то відсотки на цю суму будуть нараховуватися з суботи чи вівторка (згідно регламенту кошти будуть доступними на картці з 11:00 наступного банківського дня, тобто понеділка)? Дякую
Шановний Haza, звертаємо Вашу увагу на те, що зарахування коштів згідно регламенту (http://deltabank.com.ua/f/1/personal/de ... lament.pdf) буде проведене об 11:00 наступного робочого дня, тобто 2.12.2013. Нарахування відсотків буде здійснюватися з 3.12.2013. Дякуємо за запитання.