Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав:Delta official, а якщо зараз поповнити депо в ІБ Дельти. Коли гроші зайдуть на рахунок. Тільки не відправляйте до регламенту. Скажіть просто в понеділок чи вівторок?
Шановний Квесторе_поверніться, в описаній Вами ситуації кошти будуть зараховані на депозитний рахунок в понеділок. Дякуємо за звернення.
Дякую всім за відповіді. А якщо з гаманця перекинути на ОК1, теж в понеділок зайдуть? Чи моментально? І вже вже в банкоматі Привата можна забрати під нуль без комісії?
Шановний Квесторе_поверніться, інформуємо, що при здійсненні переказу коштів з карткового на поточний рахунок, кошти стають доступні відразу, а фактичне зарахування відбувається наступного робочого дня. При наявності поточного рахунку в ТП "Ощадна картка №1 Debit" надається можливість знімати кошти без комісії в будь-яких банкоматах України. Дякуємо за звернення.
Квесторе_поверніться написав:Delta official, на ОК1 з Гаманця перекинуті в ІБ Дельти зараз зарахуються лише в вівторок?
Думаю зарахуються у понеділок, а проценти з вівторка
У відповіді шановного Представника Дельти а фактичне зарахування відбувається наступного робочого дня. Ця наступність відраховується від вихідного, чи від робочого дня? Ви зрозуміли? Я ні? Тому і уточнюю.
Квесторе_поверніться написав:Delta official, на ОК1 з Гаманця перекинуті в ІБ Дельти зараз зарахуються лише в вівторок?
Думаю зарахуються у понеділок, а проценти з вівторка
У відповіді шановного Представника Дельти а фактичне зарахування відбувається наступного робочого дня. Ця наступність відраховується від вихідного, чи від робочого дня? Ви зрозуміли? Я ні? Тому і уточнюю.
А я не понимаю, зачем задавать такие вопросы и показательно озадачиваться, если можно это просмотреть в регламенте? Там же все указано.