Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав:Delta official, так це відсотки будуть нараховуватись тільки з середи, не кошерно це виглядає.
Со вторника будут проценты. )
Так 18-00 це вже не банківський день. Вечірня каса своєрідна. В чому моє заблудження?
По договору проценты начисляются на конец операционного дня. Так как во вторник на счете деньги уже будут, то на конец операционного дня уже начислятся проценты. Как-то так.
Почти Google, вибачення прийняті? Ніколи на регламенти не звертав уваги. А тут думаю уточню. А тут 18-00. Вроді і сьогодні. А в деяких банках вже завтра.
Квесторе_поверніться написав:Delta official, так це відсотки будуть нараховуватись тільки з середи, не кошерно це виглядає.
Со вторника будут проценты. )
Так 18-00 це вже не банківський день. Вечірня каса своєрідна. В чому моє заблудження?
Шановний Квесторе_поверніться, дозвольте звернути Вашу увагу, що згідно пункту 4.17.2. Правил обслуговування фізичних осіб у Публічному акціонерному товаристві "Дельта Банк": "Сплата процентів на позитивний залишок коштів, що знаходяться на Рахунках на кінець кожного операційного дня, здійснюється Банком щомісячно виходячи з кількості днів в періоді нарахування (факт/факт), з урахуванням вихідних (неробочих) днів, в розрахунковий день поточного місяця, за розрахунковий період останнього нарахування. При розрахунку процентів на позитивний залишок коштів, що знаходяться на Рахунку, не враховується день зарахування коштів на Рахунок та не враховується день списання коштів з Рахунку." Дякуємо Вам за звернення!
Квесторе_поверніться написав:Почти Google, вибачення прийняті? Ніколи на регламенти не звертав уваги. А тут думаю уточню. А тут 18-00. Вроді і сьогодні. А в деяких банках вже завтра.
Разумеется. Проблем нет. P.S. Зная регламент, можно выгодно для себя манипулировать переводами, так что стоит как-то поверхностно хотя бы ознакомиться.
Квесторе_поверніться написав:Почти Google, вибачення прийняті? Ніколи на регламенти не звертав уваги. А тут думаю уточню. А тут 18-00. Вроді і сьогодні. А в деяких банках вже завтра.
Разумеется. Проблем нет. P.S. Зная регламент, можно выгодно для себя манипулировать переводами, так что стоит как-то поверхностно хотя бы ознакомиться.
Извините, что я влажу в вашу бурную перепалку...но если я правильно понял, совершая перевод после 18:00, процент за этот день будет начислен, а там переводи куда хочешь?
Почти Google написав:Со вторника будут проценты. )
Шановний Квесторе_поверніться, дозвольте звернути Вашу увагу, що згідно пункту 4.17.2. Правил обслуговування фізичних осіб у Публічному акціонерному товаристві "Дельта Банк": "Сплата процентів на позитивний залишок коштів, що знаходяться на Рахунках на кінець кожного операційного дня, здійснюється Банком щомісячно виходячи з кількості днів в періоді нарахування (факт/факт), з урахуванням вихідних (неробочих) днів, в розрахунковий день поточного місяця, за розрахунковий період останнього нарахування. При розрахунку процентів на позитивний залишок коштів, що знаходяться на Рахунку, не враховується день зарахування коштів на Рахунок та не враховується день списання коштів з Рахунку." Дякуємо Вам за звернення!
Це вищий пілотаж. Щоб це зрозуміти ще 10 запитань слід задати. Не переживайте, більше запитувати не буду, а то шановний Майже Представник компютерного гіганта дратується. А для чого дратувати клієнтів Дельти?
Извините, что я влажу в вашу бурную перепалку...но если я правильно понял, совершая перевод после 18:00, процент за этот день будет начислен, а там переводи куда хочешь?
Не совсем понял вопрос. Процент начисляется со следующего дня после фактического зачисления средств на счет. А фактическое зачисление осуществляется по регламенту: http://deltabank.com.ua/f/1/personal/in ... A_2409.pdf Если после 18-00 осуществить перевод в майдельте, то процент за этот день не будет начислен по счету, куда вы переводите.
Квесторе_поверніться написав:Це вищий пілотаж. Щоб це зрозуміти ще 10 запитань слід задати. Не переживайте, більше запитувати не буду, а то шановний Майже Представник компютерного гіганта дратується. А для чого дратувати клієнтів Дельти?
Да ладно вам! Вы уже заставляете меня извиняться. Если остались невыясненные моменты, то уточняйте, конечно.
Уважаемый Culibeen_TG, подтверждаем, что если перевод средств со счета осуществлен в послеоперационное время, списание средств с данного счета произойдет не ранее следующего рабочего дня. Процент на положительный остаток будет начислен на сумму средств, которая находится на счете на конец операционного дня. Благодарим Вас за вопрос!