Козак-характерник Ребятишки я конечно понимаю,СТРАХ а вдруг денюгу не вернут.Поверте ВЕРНУТ проходили,пройдем,и будем проходить.Главное не делать лишних движений.
osya1964 написав:Козак-характерник Ребятишки я конечно понимаю,СТРАХ а вдруг денюгу не вернут.Поверте ВЕРНУТ проходили,пройдем,и будем проходить.Главное не делать лишних движений.
Страха шо не вернут у меня нет....а вот страх за будущее гривны имеется...но и от него уже избавился....т.к на 99% уже зеленый.... Седня Бегемоту сдал остатки бумаги...
osya1964 написав:Козак-характерник Ребятишки я конечно понимаю,СТРАХ а вдруг денюгу не вернут.Поверте ВЕРНУТ проходили,пройдем,и будем проходить.Главное не делать лишних движений.
Ништяк, прийдут к власти - нарисуют, нема проблэм. Межигорье приватизируют, тока так и не решат кому в нем жить, перегрызутся.
Страха шо не вернут у меня нет....а вот страх за будущее гривны имеется...но и от него уже избавился....т.к на 99% уже зеленый.... Седня Бегемоту сдал остатки бумаги...
Козарлюга, тут я Вас не розумію. Для чого 99 в зелень? 90 цілком достатньо.
GDV29 написав:Оприлюднено перший "Список п'ятидесяти чотирьох", як підпадуть під санкції США І ЄС (повний список) Українська опозиція підготувала і передала Європейському Союзу та США список українських чиновників, до яких ті можуть застосувати санкції через причетність до порушень прав людини і політичних репресій в Україні. http://expres.ua/news/2013/12/01/97955- ... kciyi-ssha
А переложить на Банки по ИХ собственникам и аффилированным ??? Кто кого ЕЩЁ знает ???
Квесторе_поверніться написав:Козарлюга, тут я Вас не розумію. Для чого 99 в зелень? 90 цілком достатньо.
Ікебана Козака...зелений(99%) і єврон(1%) в УФС і Активі....З Привату на днях зніму,те що сьогодні купив...і в УФС докину...Гривня тільки стовби в УФС,Активі,Платинумі....і на поїсти...залишив на карточці 15 тис....достатньо ...10% від певної суми немало....навіть 1%... Тут від сум плясати треба... Тобто мені так спокійніше....Все з гнучкими умовами дострокового зняття....і високим %....щоб наздогнати прибуток за рахунок коливань бакс-євро...
Цю молодежь тітушками в народі кличуть. Злі язики кажуть, Анрій Клюєв курує їх. Я не вірю.
А вот тут я согласен с вами.Насчет Клюева не знаю.Но то что это дело рук ПР это однозначно.Может те же и милиционеры переодетые.Оппозиция открещивается от штурма аппарата президента.
Востаннє редагувалось Evgeny в Нед 01 гру, 2013 20:12, всього редагувалось 1 раз.
chipmunk написав:Козаче, щиро поважаю та прошу пробачення якщо десь образив - однак справа саме в тому що я написав. Донецьк та русские заслужили ненависть до себе та мають соромитись свого походження. Це факт а не пропагандонська казочка руско-донецких нелюдей
Нема за що вибачатися...ваша точка зору має право на існування....тільки я не зі всім погоджуюся... ...якось не по християнськи....але певне раціональне зерно є в вашіх міркуваннях.... ...Питання потребує вивчення...