|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 02 гру, 2013 10:58
oglad1 написав:Добрий день. Питання представнику банка. В суботу відкрив поточний рахунок на який зразу ж поклав кошти. У банку сказали , що уже в неділю зможу ним користуватися. На даний момент ще в онлайні його не бачу - пише даних немає... Коли у мене буде можливість користуватися своїми коштами. Дякую
вам сказали на следующий банковский день или календарный  ?
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Пон 02 гру, 2013 11:21
IMPRINTER Мені сказали дословно - "завтра Ви уже зможете користуватися"... я ще так подумав, що ставлю в неопераційний час , і в неопераційний можна користуватися...
Але сьогодні уже операційний час ...а в онлайні , не те що коштів, навіть інфи про відкритий рахунок немає((
-
oglad1
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 гру, 2013 11:24
Многоуважаемая Дельта! Я час назад оформил заявку на "вип-обслуживание". Но что-то я не слышу ни ответа ни привета. Так и должно быть или что-то опять поломалось "в консерватории"?
-
KIM
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 гру, 2013 11:27
apollo написав: Миша_Потикана написав:Для размещения депо. онлайн лимиті устанавлевань не нужно, так как это операция между своими счетами
при попытке пополнения уже существующего депо на сумму больше 5 тыс. грн. (суточный лимит) Мудельта неоднократно вываливала техеническую ошибку в связи с "превышением лимита", платежи не проходили... 
Уважаемый apollo, обращаем Ваше внимание, что лимиты на переводы между своими счетами в СДБО "myDELTA" отсутствуют. В случае возникновения таких сутуаций, просим обратиться в Контакт-центр Банка (0 800 500 600, 044 428 95 95) для решения вопроса. Спасибо за обращение.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 гру, 2013 11:45
KIM написав:Многоуважаемая Дельта! Я час назад оформил заявку на "вип-обслуживание". Но что-то я не слышу ни ответа ни привета. Так и должно быть или что-то опять поломалось "в консерватории"?
Вопрос решен, благодарю. Путаница вышла небольшая, я, как послушный гражданин заказывал на завтра деньги, а Дельта пыталась найти их сегодня и даже нашла.  Тем лучше.
-
KIM
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 гру, 2013 11:49
oglad1 написав:Добрий день. Питання представнику банка. В суботу відкрив поточний рахунок на який зразу ж поклав кошти. У банку сказали , що уже в неділю зможу ним користуватися. На даний момент ще в онлайні його не бачу - пише даних немає... Коли у мене буде можливість користуватися своїми коштами. Дякую
Шановний oglad1, дозвольте відмітити, що в СДБО "myDELTA" термін відображення залежить від часу оформлення вказаного рахунку. У випадку оформлення в робочий день до 18:00, дані будуть відображатись на наступний робочий день. Якщо оформлення було після 18:00 або у вихідний день, відображення буде на другий робочий день після дня оформлення договору. Також для покращення якості обслуговування наших Клієнтів просимо надати адресу відділення, до якого ви звертались, в особисті повідомлення Delta official. Заздалегідь вдячні.
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 гру, 2013 11:55
KIM написав: KIM написав:Многоуважаемая Дельта! Я час назад оформил заявку на "вип-обслуживание". Но что-то я не слышу ни ответа ни привета. Так и должно быть или что-то опять поломалось "в консерватории"?
Вопрос решен, благодарю. Путаница вышла небольшая, я, как послушный гражданин заказывал на завтра деньги, а Дельта пыталась найти их сегодня и даже нашла.  Тем лучше.
Уважаемый KIM, будут вопросы - обращайтесь. Всегда рады помочь.
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 гру, 2013 11:55
Delta official написав: oglad1 написав:Добрий день. Питання представнику банка. В суботу відкрив поточний рахунок на який зразу ж поклав кошти. У банку сказали , що уже в неділю зможу ним користуватися. На даний момент ще в онлайні його не бачу - пише даних немає... Коли у мене буде можливість користуватися своїми коштами. Дякую
Шановний oglad1, дозвольте відмітити, що в СДБО "myDELTA" термін відображення залежить від часу оформлення вказаного рахунку. У випадку оформлення в робочий день до 18:00, дані будуть відображатись на наступний робочий день. Якщо оформлення було після 18:00 або у вихідний день, відображення буде на другий робочий день після дня оформлення договору. Також для покращення якості обслуговування наших Клієнтів просимо надати адресу відділення, до якого ви звертались, в особисті повідомлення Delta official. Заздалегідь вдячні.
Дякую за відповідь ..тепер все ясно...Тільки чому працівники відділення цього не знають )))))
-
oglad1
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 гру, 2013 12:05
Портмоне видає немає зв"язку з вашим банком. Це лише мені так пощастило? В терміналах картки працюють?
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 02 гру, 2013 12:10
Delta official
как у вас сегодня обстоят дела с валютной позицией?:-) зеленый вроде сотню в зубы сегодня продает как через отделения так и через п24. ... пишут на ветке. .. хотя вчера, кто хотел по безналу затарились - ограничений небыло:-)
а у вас как?:-)
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-