Zedus написав: ПРОВОКАЦИЯ!!! В пресс-службе НБУ опровергли существование данного постановления за подписью Игоря Соркина. Все платежи проводятся в обычном режиме. Пресс-служба НБУ готовит официальное сообщение на эту тему, которое сегодня будет доступно на сайте Нацбанка — bank.gov.ua
возможно. за что купил - за то и продал. тоже думаю, что в таких мерах нет необходимости но у страха то глаза велики =(
Уже один мораторий на невыдачу пережили, переживём и этот. Если конечно вообще таковой будет иметь место.
Все хлопці та дівчатка....після сьогоднішнього спілкування з Приватом....я гривнею не бавлюся.... ....Тільки на поїсти....а все інше бакс та євро....Вскочити у останній вагон буде неможливо.... Готовь сани с лета...
Козак-характерник написав:Все хлопці та дівчатка....після сьогоднішнього спілкування з Приватом....я гривнею не бавлюся.... ....Тільки на поїсти....а все інше бакс та євро....Вскочити у останній вагон буде неможливо.... Готовь сани с лета...
Так Соркін, який бодрячком так виступав може для долара ще більші проблеми створити ніж для гривні. Ікебана і тільки Ікебана. Ніхто не знає злі замисли можновлядців....
Козак-характерник написав:Все хлопці та дівчатка....після сьогоднішнього спілкування з Приватом....я гривнею не бавлюся.... ....Тільки на поїсти....а все інше бакс та євро....Вскочити у останній вагон буде неможливо.... Готовь сани с лета...
да постили ее на всех ветках )) бред сумасшедшего )) типа запретить деньги вообще ))) нельзя снимать, платить и т.д. и т.п. ))) на такого уже лоха рассчитано )))
nazaralli написав:Правління Національного банку України видало постанову від 02.12.2013 № 6565 «Про обмеження обороту грошових коштів в особливий період з метою скорочення і обмеження негативних наслідків масового відтоку коштів з обороту банківської системи».
А я и не знал. С утреца процики с Дельты на Идею перекинул - зашли.
А на Платинум из Дельты "аж" 2 часа сегодня денежка шла.