|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 11 гру, 2013 16:54
Квесторе_поверніться написав: KIM30 написав:гроші як вода перетікають з одного місця в інше! Що за паніка? Ну забрали пару мілярдів з депозитів, і що? Завтра банки піднімуть % і знову понесуть назад...
Коли завтра наступить ось в чому питання? Політситуація загострюється. Це не стимулює нести в банки. Немає діалогу між владою і опозицією. Памятаєте як при Ющенко було? Між своїми сварилися а з опозицією завжди діалог був. 
Проблама в тому що наш гарант дуже тугенький... Нічого до Києва їде купа народу, Захід почне вводити санкції проти сім"ї, тоді він швидше, як він сам каже, буде робити висновки.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 гру, 2013 17:07
0720, я розумію чому ви так тривожетесь за БС, сам у ній по вуха. Але не можна так трястися над грошима і нехтувати всім іншим, і так не поважати інших людей. А люди, просто не хочуть бути бидлом, тому і мерзнуть за таке право! Невже так важко зрозуміти?
Востаннє редагувалось KIM30 в Сер 11 гру, 2013 17:10, всього редагувалось 1 раз.
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 гру, 2013 17:09
KIM30 написав:0720, я розумію чому ви так тривожетесь за БС, сам у ній по вуха. Але не можна так трястися над грошима і нехтувати всім іншим, і так не поважати інших людей.
Справа не лише у БС, i я це нiяким чином не вважаю зневагою. Зичити комусь трохи розуму — де ж тут неповага?
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 гру, 2013 17:21
zzzzzz написав:Classif То есть, сейчас, они призывают забирать депозиты из банковской системы,покупать валюту, а потом когда они придут к власти, они станут белые и пушистые? Это называется идти по трупам к победе.Они готовы положить банковскую систему,ради того что-бы прийти к власти.
Кто "они"? Где призывают? Не видел таких сообщений ни разу Ссылки в студию, плиз...
-
kkg
-
-
- Подякував: 63 раз.
- Подякували: 117 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 гру, 2013 17:33
А я сегодня взял и поддержал БС путем вклада с ежемесячной выплатой при этом в гривне  Закончился в одном из французских жестяных. Процент на продление просто смехотворный как на сейчас. Может и мазохизм конечно, но достало шататься и гадать - в бакс, не бакс и т.д. Видел, что на межбанке курс опять подрос до 8,29 почти. Ну да что поделать. Завтра опять скоере всего на МБ гайки крутить будут. От таке.
-
Alex_TT
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 395 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 гру, 2013 17:40
Alex_TT написав:А я сегодня взял и поддержал БС путем вклада с ежемесячной выплатой при этом в гривне  Закончился в одном из французских жестяных. Процент на продление просто смехотворный как на сейчас. Может и мазохизм конечно, но достало шататься и гадать - в бакс, не бакс и т.д. Видел, что на межбанке курс опять подрос до 8,29 почти. Ну да что поделать. Завтра опять скоере всего на МБ гайки крутить будут. От таке.
Оце я розумію на ділі патріотично підтримати українську БС. А то тут одне бла-бла-бла чути. Я вчора теж Платинумі підкинув на ВК досить гривні. Та й по такому курсу купувати долар вже пізно.
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 гру, 2013 17:45
0720 написав: Квесторе_поверніться написав:Зараз банки проходять своєрідний стрестест. Більшість по валюті його провалюють. Ось тут Квестор міг би чесному народу дуже знадобитись. 
якi саме провалюють? дайте перечень, будьласочка..
Десь тут на минулому тижні появлялась гілка про банки в яких не можна купити валюту. Я там залишав відгук як пройшовся по деяких з питанням про валюту. Вже і не памятаю більш конкретно. Але підсумок, що лише в одному пропонували купити десь біля 300 доларів і не більше в Руському Стандарті. У всіх інших по нулях. Але це було на минулому тижні. Зараз, ситуація гірша....мабуть.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 гру, 2013 17:46
KIM30 написав: Alex_TT написав:А я сегодня взял и поддержал БС путем вклада с ежемесячной выплатой при этом в гривне  Закончился в одном из французских жестяных. Процент на продление просто смехотворный как на сейчас. Может и мазохизм конечно, но достало шататься и гадать - в бакс, не бакс и т.д. Видел, что на межбанке курс опять подрос до 8,29 почти. Ну да что поделать. Завтра опять скоере всего на МБ гайки крутить будут. От таке.
Оце я розумію на ділі патріотично підтримати українську БС. А то тут одне бла-бла-бла чути. Я вчора теж Платинумі підкинув на ВК досить гривні. Та й по такому курсу купувати долар вже пізно.
Именно там я и открыл  завтра еще один заканчивается в другой банке - буду наверное продлевать. Правда во втором случае сумма не большая. Ну, як на мене...
Востаннє редагувалось Alex_TT в Сер 11 гру, 2013 17:48, всього редагувалось 2 разів.
-
Alex_TT
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 гру, 2013 17:46
kkg написав: zzzzzz написав:Classif То есть, сейчас, они призывают забирать депозиты из банковской системы,покупать валюту, а потом когда они придут к власти, они станут белые и пушистые? Это называется идти по трупам к победе.Они готовы положить банковскую систему,ради того что-бы прийти к власти.
Кто "они"? Где призывают? Не видел таких сообщений ни разу Ссылки в студию, плиз...
я чув, але не від опозиції, їм зараз не до того. А от від влади, в першу чергу від Азірова, Арбузова і ко... Типу не мітингуйте, бо не буде чим заплати і пенсії платити, про курс гривні теж згадували
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 гру, 2013 17:51
Квесторе_поверніться написав: 0720 написав: Квесторе_поверніться написав:Зараз банки проходять своєрідний стрестест. Більшість по валюті його провалюють. Ось тут Квестор міг би чесному народу дуже знадобитись. 
якi саме провалюють? дайте перечень, будьласочка..
Десь тут на минулому тижні появлялась гілка про банки в яких не можна купити валюту. Я там залишав відгук як пройшовся по деяких з питанням про валюту. Вже і не памятаю більш конкретно. Але підсумок, що лише в одному пропонували купити десь біля 300 доларів і не більше в Руському Стандарті. У всіх інших по нулях. Але це було на минулому тижні. Зараз, ситуація гірша....мабуть.
Ну сегодня был в французике в Киеве с новым русским гражданином в рекламе, мужик брал сумму 5 штук баксов и пару тонн евро другой. Именно покупал, а не с депо. По виду - обычный народ, не менялы. Правда привезли где-то к 11:30 примерно. Я уточнил у менеджера - сказала по предзаказу на след день по курсу след дня без проблем.
-
Alex_TT
-
-
-
-
Профіль
-
-
|