Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 25212522252325242525 ... 2633>
Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 16:54

Квесторе_поверніться написав:
  KIM30 написав:гроші як вода перетікають з одного місця в інше! Що за паніка? Ну забрали пару мілярдів з депозитів, і що? Завтра банки піднімуть % і знову понесуть назад...

Коли завтра наступить ось в чому питання?
Політситуація загострюється.
Це не стимулює нести в банки.
Немає діалогу між владою і опозицією.
Памятаєте як при Ющенко було?
Між своїми сварилися а з опозицією завжди діалог був. :wink:

Проблама в тому що наш гарант дуже тугенький... Нічого до Києва їде купа народу, Захід почне вводити санкції проти сім"ї, тоді він швидше, як він сам каже, буде робити висновки.
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 17:07

0720, я розумію чому ви так тривожетесь за БС, сам у ній по вуха. Але не можна так трястися над грошима і нехтувати всім іншим, і так не поважати інших людей. А люди, просто не хочуть бути бидлом, тому і мерзнуть за таке право! Невже так важко зрозуміти?
Востаннє редагувалось KIM30 в Сер 11 гру, 2013 17:10, всього редагувалось 1 раз.
KIM30

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 17:09

KIM30 написав:0720, я розумію чому ви так тривожетесь за БС, сам у ній по вуха. Але не можна так трястися над грошима і нехтувати всім іншим, і так не поважати інших людей.

Справа не лише у БС, i я це нiяким чином не вважаю зневагою. Зичити комусь трохи розуму — де ж тут неповага?
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 17:21

zzzzzz написав:Classif То есть, сейчас, они призывают забирать депозиты из банковской системы,покупать валюту, а потом когда они придут к власти, они станут белые и пушистые?
Это называется идти по трупам к победе.Они готовы положить банковскую систему,ради того что-бы прийти к власти.

Кто "они"?
Где призывают? Не видел таких сообщений ни разу
Ссылки в студию, плиз...
kkg

Подякував: 63 раз.
Подякували: 117 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 17:33

Re: Байки про банки і не тільки....

А я сегодня взял и поддержал БС путем вклада с ежемесячной выплатой при этом в гривне :) Закончился в одном из французских жестяных. Процент на продление просто смехотворный как на сейчас. Может и мазохизм конечно, но достало шататься и гадать - в бакс, не бакс и т.д. Видел, что на межбанке курс опять подрос до 8,29 почти. Ну да что поделать. Завтра опять скоере всего на МБ гайки крутить будут.
От таке.
Alex_TT

Подякував: 122 раз.
Подякували: 395 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 17:40

Alex_TT написав:А я сегодня взял и поддержал БС путем вклада с ежемесячной выплатой при этом в гривне :) Закончился в одном из французских жестяных. Процент на продление просто смехотворный как на сейчас. Может и мазохизм конечно, но достало шататься и гадать - в бакс, не бакс и т.д. Видел, что на межбанке курс опять подрос до 8,29 почти. Ну да что поделать. Завтра опять скоере всего на МБ гайки крутить будут.
От таке.

Оце я розумію на ділі патріотично підтримати українську БС. А то тут одне бла-бла-бла чути. Я вчора теж Платинумі підкинув на ВК досить гривні. Та й по такому курсу купувати долар вже пізно.
KIM30

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 17:45

0720 написав:
  Квесторе_поверніться написав:Зараз банки проходять своєрідний стрестест.
Більшість по валюті його провалюють.
Ось тут Квестор міг би чесному народу дуже знадобитись. :wink:

якi саме провалюють? дайте перечень, будьласочка..

Десь тут на минулому тижні появлялась гілка про банки в яких не можна купити валюту. Я там залишав відгук як пройшовся по деяких з питанням про валюту.
Вже і не памятаю більш конкретно.
Але підсумок, що лише в одному пропонували купити десь біля 300 доларів і не більше в Руському Стандарті. У всіх інших по нулях.
Але це було на минулому тижні.
Зараз, ситуація гірша....мабуть.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 17:46

KIM30 написав:
  Alex_TT написав:А я сегодня взял и поддержал БС путем вклада с ежемесячной выплатой при этом в гривне :) Закончился в одном из французских жестяных. Процент на продление просто смехотворный как на сейчас. Может и мазохизм конечно, но достало шататься и гадать - в бакс, не бакс и т.д. Видел, что на межбанке курс опять подрос до 8,29 почти. Ну да что поделать. Завтра опять скоере всего на МБ гайки крутить будут.
От таке.

Оце я розумію на ділі патріотично підтримати українську БС. А то тут одне бла-бла-бла чути. Я вчора теж Платинумі підкинув на ВК досить гривні. Та й по такому курсу купувати долар вже пізно.

Именно там я и открыл ;) завтра еще один заканчивается в другой банке - буду наверное продлевать. Правда во втором случае сумма не большая. Ну, як на мене...
Востаннє редагувалось Alex_TT в Сер 11 гру, 2013 17:48, всього редагувалось 2 разів.
Alex_TT

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 17:46

kkg написав:
  zzzzzz написав:Classif То есть, сейчас, они призывают забирать депозиты из банковской системы,покупать валюту, а потом когда они придут к власти, они станут белые и пушистые?
Это называется идти по трупам к победе.Они готовы положить банковскую систему,ради того что-бы прийти к власти.

Кто "они"?
Где призывают? Не видел таких сообщений ни разу
Ссылки в студию, плиз...

я чув, але не від опозиції, їм зараз не до того. А от від влади, в першу чергу від Азірова, Арбузова і ко... Типу не мітингуйте, бо не буде чим заплати і пенсії платити, про курс гривні теж згадували
KIM30

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 гру, 2013 17:51

Квесторе_поверніться написав:
  0720 написав:
  Квесторе_поверніться написав:Зараз банки проходять своєрідний стрестест.
Більшість по валюті його провалюють.
Ось тут Квестор міг би чесному народу дуже знадобитись. :wink:

якi саме провалюють? дайте перечень, будьласочка..

Десь тут на минулому тижні появлялась гілка про банки в яких не можна купити валюту. Я там залишав відгук як пройшовся по деяких з питанням про валюту.
Вже і не памятаю більш конкретно.
Але підсумок, що лише в одному пропонували купити десь біля 300 доларів і не більше в Руському Стандарті. У всіх інших по нулях.
Але це було на минулому тижні.
Зараз, ситуація гірша....мабуть.

Ну сегодня был в французике в Киеве с новым русским гражданином в рекламе, мужик брал сумму 5 штук баксов и пару тонн евро другой. Именно покупал, а не с депо. По виду - обычный народ, не менялы. Правда привезли где-то к 11:30 примерно. Я уточнил у менеджера - сказала по предзаказу на след день по курсу след дня без проблем.
Alex_TT

Профіль

#<1 ... 25212522252325242525 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор