Читаю ото пости на гілці і диву даюсь - міняють люди валюту на гривню в незрозумілий час і головне шо типу бабло заробляють в декілька копійок та й відкуплятись не збираються... Нерозумію, був завжди гривнепатріотом, але в даний час як можна вірити в гривню (тобіш в кабінет міністрів азірова) і робити вклади наприклад на рік... ну блін в любий момент може прорвати і не тільки люди в гривні втратять але й ті що у валюті можуть довго чекати своє бабло... а умільці депо довгострокові на рік кличуть відкривати....
тільки серйозні банки, яких практично не залишилось....
0720 написав: Вот, например, по этому сообщению на харьковском форуме: вижу, что ТС зарегистрирован с 2008 года, содержание его сообщений не выглядит похожим на кармелюков-расшатывателей.
Насчет Кармелюка Вы не правы . Человек много лет работал в банковской системе на руководящих должностях . И видел не одну кризисную ситуацию изнутри, а не понаслышке . Просто, человек выразил свою гражданскую позицию .
Дякую за добрі слова (на жаль не міг це зробити тоді коли Ви писали - був заблокований).
Південний Захід написав:Кармелюк Добрий вечір ! Можете дати свій список банків, якім довірилися ?
Доброї ночі! Ощадбанк Укрексімбанк Укрсоцбанк ВТБ ПІБ Сбєрбанк Росії Альфа ПУМБ Форум Дельта Хрещатик Південний Фідобанк Метабанк
Це діюча ікебана, чи частина вже в минулому ?[/quote]
Діюча.[/quote]
Як на мене, забагато часу треба витрачати на роботу з ікебаною . Хоча, з точки зору диверсифікації - логічно . Головне - щоб не впала вся БС + форс-мажор від держави .
Як на мене, забагато часу треба витрачати на роботу з ікебаною . Хоча, з точки зору диверсифікації - логічно . Головне - щоб не впала вся БС + форс-мажор від держави .
Для скорочення часу використовую метод "підганяння дат" - його суть у тому, що в частині банків із списку є можливість при відкритті депозиту вказувати конкретну дату завершення депо. Дякуючи цьому я намагаюсь концентрувати закінчення терміну депозиту у кількох банках одночасно в один день. Тому однією поїздкою вирішується питання по кількох банках одразу і крім цього концентрується значна сума під конкретну дату, що дає змогу об*єднати їх при необхідності (наприклад для отримання бонусу, який залежить від суми депозиту, або для великої покупки і т.п.). Також в мене портфель сформовано таким чином, що влітку немає дат закінчення депо - тільки осінь, весна і частина взимку. Це щоб не бути прив*язаним літом до необхідності візитів у банк коли відпочиваєш і як правило літом ставки у банках не найкращі. На рахунок падіння банківської системи і форс мажору від держави - звичайно ризик є, хоча й не дуже великий. Більший ризик у конкретному банку - тому й "екібаню" по Квестору.
Кармелюк написав: Блюда подобраны со вкусом, не без "тайской" кухни, но в Общем ... "на голодный год", и без Сладкого ...
Взагалі то я консервативний вкладник - віддаю перевагу надійності над доходністю, але деколи трохи ризикую, як же без цього, але намагаюсь не захоплюватись цим процесом, тому в деякі банки не піду навіть якщо там обіцятимуть "золоті гори".