GDV29 учитывая недавние изменения (в рейтинге они не учтены!), что 7. Ерсте - западный собственник уже продал Фидобанку 12. Правекс - итальянцы уже планируют продать банку Национальный кредит 19. Платинум - тоже прошла смена собственника, западных инвесторов на одесских 21. Астра - продали Дельта банку, по сути Астры уже нет 22. Банк Кіпру - вроде как хотели продать, после событий на Кипре
GDV29, список Квестора від 16.08.2012 ще довго не втратить своєї актуальності. Вже і банків таких як ЕРСТе та Астра не має. І в Платині кардинальним чином змінились власники, що як на мене збільшило ризики....мабуть (за Квестором). Метода ж Квестора відома...але ніхто не ризикнув скласти свій список. А чому?
Tут вчора була дискусія про стійкість (чи втримається) на своїй посаді А.П.Клюєв в звязку з близкістю братів Клюєвих до банку А. Тут http://www.pravda.com.ua/articles/2013/12/15/7006937/ журналюги ще підлили масла в огонь. І стійкість всієї банксистеми зараз залежить від врегулювання політситуацї в Україні. Як на мене головна помилка була допущена Президентом при формуванні уряду після виборів у Верховну Зраду. Була порушена система стримувань та противаг. Перекос в сторону Сімї та частково Р. Ахметова привело до незадоволення значної частини соратників Президента. Плюс опозиція. Ну і на лице незадоволення груп олгархів: Коломойський, Пінчук, Фірташ. Витримується певний нейтралітет Ахметовим. Все це відбувається непублічно, але процеси йдуть. Разом з Майданом це і буде визначальним - буде нова бльшість в В. Зраді чи ні? Чи згодиться Наш Межигірський троха вивести сімейних з уряду чи ні? Ну і тут http://blogs.pravda.com.ua/authors/lesc ... 6fcbd542b/ є багато тверезих думок. Хмари над А. П. Клюєвим згущуються. Ось Вам і політичні ризики, які вийшли на перше місце у відношенні до банку А.
Со всем уважением ко всем, но, повторю свою мысль, которую я давеча высказывал на финансовой ветке (и которую затерли)... Весь вместе взятый finance.ua не стоит пары таких участников, как Адам Смит и квестор (ИМХО). Как жаль, что они покинули этот ресурс... (( Но, большое им спасибо, что они на нем были!!!
Со всем уважением ко всем, но, повторю свою мысль, которую я давеча высказывал на финансовой ветке (и которую затерли)... Весь вместе взятый finance.ua не стоит пары таких участников, как Адам Смит и квестор (ИМХО). Как жаль, что они покинули этот ресурс... (( Но, большое им спасибо, что они на нем были!!!
Так і я їм дякую. Квестор кращий, Фунтік і Адам Сміт в трійці лідерів. Це обєктивно. Ну і з повагою до Всіх, навіть до тих, думку яких не поділяю.
Так і я їм дякую. Квестор кращий, Фунтік і Адам Сміт в трійці лідерів. Це обєктивно. Ну і з повагою до Всіх, навіть до тих, думку яких не поділяю.
Присоединяюсь! Кстати у Фунтика День Рождения,так что мои поздравления!